עבור לתוכן

האם מישהו יודע מה זה הודעות בשולחן עבודה של ג'ימייל?

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

נו יש חדשות? מישהו ניסה לאשר?

זה קיים גם בגרסה האנגלית?

אולי יש דיונים בפורומים של גוגל בארה"ב?

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלות שלך, אבל כן בדקתי ואני כבר משתמש :jump:.

הוא מקפיץ הודעה קטנה בצד הימני-תחתון של המסך שמודיע שהתקבלה הודעה חדשה במייל. אפשר ללחוץ על הלינק ולפתוח את ההודעה בחלון חדש. זהו פחות או יותר.

[אני משתמש בג'ימייל בעברית]

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מבין אותך. ההודעות הקטנות בצד ימין קיימות אצלי כבר שנים. זה באמצעות תוכנת Gmail Notifier.

חוץ מזה בהודעה כתוב משהו על שולחן העבודה וההודעות שאתה מדבר לא נמצאות בשולחן העבודה

פורסם

אז זהו שההודעות מגיעות (אצלי) מהג'ימייל עצמו, בלי שום נוטיפייר. היה לי פעם את הנוטיפייר וההודעות החדשות שונות, בעיצוב ובפונקציונליות. ההודעות שאני מדבר עליהן נמצאות בכל מקום, בשולחן העבודה, בכרום או בכל דבר אחר, הן בעצם חלון קופץ.

עכשיו שמתי לב שהלינק מלפני כמה הודעות לא תקין... בצד שמאל למטה (סוף הטקסט) יש אפשרות לבחור שפה, תבחר באנגלית למידע מגוגל.

ככה זה נראה:

http://www.doztech.net/wp-content/uploads/2011/01/GmailDesktopNotifications-2_thumb.png

פורסם
  • מחבר

רגע רגע...מדובר מתוסף לכרום? והאם ההודעות עולות ויורדות, כלומר אם לא ראיתי את החלון הקופץ באותו רגע אני יכול לדעת שיש מיילים חדשים?

כי כרגע כשיש מיילים חדשים המעטפה בתוכנה (שבצד המסך) נצבעת בכחול וכך אני יכול לדעת תמיד אם קיבלתי מייל. אם כל הסיפור שאתה מדבר עליו הוא הודעה חד פעמית אז אין לי צורך בזה

פורסם

זה לא בדיוק תוסף לכרום, זו יותר הרחבה.

כן, ההודעות הן חד פעמיות ונעלמות אחרי ~10 שניות.

10628149.png

Uploaded with ImageShack.us

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה.

למי שאין Gmail Notifier אני ממליץ להוריד ולהתקין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים