עבור לתוכן

המחשב הפסיק לעבוד. מה הסיבה?

Featured Replies

פורסם

כיבתי אותו בשישי. הדלקתי אותו עכשיו במוצאש. המסך נדלק. אבל לא רואים בו כלום. ומופיע על המסך. check signal cable.

החלפתי את המסך במסך אחר. וגם בו לא עבד. העברתי את המסך המקורי למחשב אחר. והכל עבד כרגיל.

פעם קרה לי אותו מקרה. והבעיה היתה שהכרטיס מסך נהרס. האם זה אותה בעיה גם עכשיו? הוא שיכולות להיות אופציות אחרות?

פורסם

תוציא כ.מסך תנקה מאבק את התושבת ותכניס חזרה, אולי הבעיה פשוט במגעים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי ולא עזר.

פורסם

יש לך אפשרות להכניס כ.מסך אחר למערכת לבדוק? או להכניס את הכ.מסך הזה למערכת שעובדת 100%.

רק בשביל להיות בטוחים שזה כ.מסך ולא משהו אחר.

ותגיד המערכת עוברת POST?

פורסם
  • מחבר

post? אם הכוונה. למילים שמופיעות בדרך כלל בהתחלה לפני שעולה הווינדוס אז לא. לא מופיע כלום כשהמחשב נדלק.

פורסם

תאפס ביוס קודם כל

תראה אם עזר... אם עדיין אתה מקבל מסך שחור- רב הסיכויים שהכרטיס מסך מזייף ועליך להחליפו-כמה זמן יש לך אותו ואיזה דגם?

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

לקחתי את הכרטיס מסך (8800GT 512MB יש לי אותו בערך כשנתיים קצת יותר אני מאמין.)

והעברתי אותו למחשב אחר אצלי בבית.הפעם המחשב הריץ את המילים במסך השחור שהוא מריץ בד"כ בהתחלה.

אבל אחרי שהוא טען את הווינדוס. המסך נהייה שחור. והווינדוס נפתח אבל המסך נשאר שחור.

ניסתי להריץ את הווינדוס דרך safe mode והכרטיס מסך מעלה את הווינדוס כרגיל.

אבל שוב זה רק במחשב השני. במחשב הראשון הוא אפילו לא מריץ את המילים במסך השחור בהתחלה. ככה שאין לי אפשרות להריץ אותו על safe mode.

מה עלי לעשות?

פורסם
  • מחבר

זה יסתדר לי את הבעיה שאין פוסט. אבל גם במחשב השני הוא מריץ אותו רק על safe mode.

מה אפשר לעשות או מה הבעיה שבגללה אי אפשר להריץ את המחשב כרגיל וחייבים על safe mode.

זה יכול להיות הכרטיס מסך?

עריכה: במחשב השני יש כרטיס מסך מובנה. בראשון אין. אולי בגלל זה בשני רואים את הpost

ובגלל זה הוא עובד בsafe mode או שאין קשר?

עריכה שניה: ניתקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו למחשב הראשון. עכשיו שני המחשבים לא פועלים.

שניהם לא מריצים את המילים במזך השחור שמופיעים בהתחלה בד"כ. המחשב השני עד לפני שעה עבד מצויין.

והכל מחובר בו נכון. הכרטיס מסך לא מחובר אליו. ויש לו כרטיס מסך מובנה. וכל החיבורים גם למסך מחוברים כהלכה.

איך זה קרה?

פורסם

בעיה של מגעים, תתחיל לשחק גם אם הזכרונות

תנקה את הזכרונות מאבק

תחליף ספקים בין המחשבים

תחפש קבלים מנופחים בלוחות ובתוך הספקים

פורסם

זה יסתדר לי את הבעיה שאין פוסט. אבל גם במחשב השני הוא מריץ אותו רק על safe mode.

מה אפשר לעשות או מה הבעיה שבגללה אי אפשר להריץ את המחשב כרגיל וחייבים על safe mode.

זה יכול להיות הכרטיס מסך?

עריכה: במחשב השני יש כרטיס מסך מובנה. בראשון אין. אולי בגלל זה בשני רואים את הpost

ובגלל זה הוא עובד בsafe mode או שאין קשר?

עריכה שניה: ניתקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו למחשב הראשון. עכשיו שני המחשבים לא פועלים.

שניהם לא מריצים את המילים במזך השחור שמופיעים בהתחלה בד"כ. המחשב השני עד לפני שעה עבד מצויין.

והכל מחובר בו נכון. הכרטיס מסך לא מחובר אליו. ויש לו כרטיס מסך מובנה. וכל החיבורים גם למסך מחוברים כהלכה.

איך זה קרה?

בדקת במחשב עם הכרטיס מסך המובנה אם ההגדרות של הביוס תקינות?

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: המחשב השני עובד. היה רק צריך לנתק את הכבלים ולהחזיר והכל הסתדר.

המחשב הראשון. מסתבר שיש בעיה קצת במגעים של הכרטיס מסך.

ולפעמים הוא מריץ את הדברים שרשומים במסך השחור בהתחלה. ולפעמים לא. תלוי איך הוא יושב.

סידרתי את זה. ועכשיו הוא תמיד מעלה את ההתחלה. אני פשוט צריך לא לגעת בזה.

אבל נוצרה לי בעיה אחרת. הוא לא מעלה את הווינדוס עצמו. הוא מראה שהמחשב טוען את הווינדוס.

וכשהוא מסיים לטעון. אני מקבל בצד שמאל למעלה של המסך 10 שניות שבהם מתחלפות המילים

אנאלוג ודיגיטל באנגלית. ואז המסך הופך לשחור ולא מגיב.

כשאני מריץ את המחשב בsafe mode המחשב עולה כרגיל.

עכשיו שמתי לב לדבר מעניין. כשאני מוחק את הדרייברים של הכרטיס מסך מהמחשב. ומדליק אותו מחדש.

המחשב עולה כרגיל. והכל עובד כמו שצריך. אבל ברגע שאני מכבה אותו פעם שניה שוב הוא לא עולה. רק דרך סייפ מוד.

כשאני נכנס שוב דרך סייפ מוד אני מגלה שהותקן עצמאית דרייבר של הכרטיס מסך. אם אני מוחק אותו. המחשב שוב יעלה כרגיל.

אז החלטתי לעשות פירמוט. שמרתי את כל הדברים החשובים בכונן c. עשיתי פירמוט. הוא סיים להתקין את הווידנדוס.

אבל כשהוא בא להעלות אותו בפעם הראשונה. אחרי שהוא טוען אותו הסך שוב הופך לשחור.

והפעם אי אפשר להיכנס לסייפ מוד. כי יש הגדרות שהוא לא סיים להגדיר. וזה רק דרך כניסה רגילה לווינדוס.

מה לדעתכם אפשר לעשות? כי אני ניתקעתי..

עריכה: עשיתי ריסט לביוס. וזה לא עוזר.

פורסם

אולי פיספסתי, אבל באיזה windows מדובר?

ניסית להפעיל את התיקון של windows מהדיסק התקנה? (במידה ומדובר בwindows 7)

פורסם
  • מחבר

ווינדוס 7. ניסתי גם x86 וגם x64. וזה דיסקים שנבדקו בעבר ועבדו לי.

ואין אפשרות לבצע תיקון. כי הוא באמצע ההתקנה בעצם. הוא צריך לסיים את ההתקנה אחרי שהוא מעלה את הווינדוז בפעם הראשונה.

פורסם

באמצע התקנה מתי שהוא מתחיל להגדיר את כ.מסך?

אם ככה אז לדעתי הבעיה קשורה לדרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים