עבור לתוכן

מחשב נדלק-ספק ומאוררים עובדים-אבל המחשב מת(וירוס קטלני כנראה)

Featured Replies

פורסם

שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!)

אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?

פורסם

תפרק את כל המחשב לגמרי, תנקה אבק וכו

תוציא מהלוח את הסוללה של ה BIOS, תכניס במקומה משהוא ממתכת שיחבר את ה + ו - של הלוח שמתחברים לסוללה

תעבר את ה jumper של ה clear cmos למצב של מחיקה

תשאיר את הלוח דקה ככה, אם הג'אמפר במצב של מחיקה וה + - מקוצרים

תחזיר את הגאמפר והסוללה

תחבר לוח + ספק (אם הספק גנרי, תנסה ספק אחר) + מעבד + קירור למעבד + רמקול של המארז (אם אין בלוח). _ללא זכרונות_. תדליקאת המחשב ותבדוק שהוא מצפצף

תוסיף זכרונות ותחבר מסך לכרטיס מסך מובנה, תראה שהוא עולה

תוסיף כרטיס מסך, תראה שהוא עולה

תמשיך לבנות את המחשב בחזרה ותבדוק בכל פעם

פורסם

תפרק את כל המחשב לגמרי, תנקה אבק וכו

תוציא מהלוח את הסוללה של ה BIOS, תכניס במקומה משהוא ממתכת שיחבר את ה + ו - של הלוח שמתחברים לסוללה

תעבר את ה jumper של ה clear cmos למצב של מחיקה

תשאיר את הלוח דקה ככה, אם הג'אמפר במצב של מחיקה וה + - מקוצרים

תחזיר את הגאמפר והסוללה

תחבר לוח + ספק (אם הספק גנרי, תנסה ספק אחר) + מעבד + קירור למעבד + רמקול של המארז (אם אין בלוח). _ללא זכרונות_. תדליקאת המחשב ותבדוק שהוא מצפצף

תוסיף זכרונות ותחבר מסך לכרטיס מסך מובנה, תראה שהוא עולה

תוסיף כרטיס מסך, תראה שהוא עולה

תמשיך לבנות את המחשב בחזרה ותבדוק בכל פעם

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

איפה נמצא הגאמפר הזה???ומה זא מחיקה?למחוק את מה...?

מה לדעתך הלך?לוח אם יכול למות מוירוס?או מעבד?או כרטיס מסך??????

ותודהההההההההה רבה לך על התגובה המפורטת..

וגם לא הבנתי מה להכניס במקום הבטרייה..?תודה

חשוב לי לציין השמחשב המדובר הוא לא המחשב שלי במפרט למטה,אלא המחשב שלו.

לוח אם גיגבייט,4850

מעבד מרובע ליבות אי אמ די ו4 גיגה זיכרון די די אר 2.

פורסם

איזה לוח אם יש לך ?

פורסם

אל הגאמפר הזה כתוב clear cmos / reset cmos וכו

וירוס יכול :

לעשות למחשב אוברקלוק חזק כדיי לנסות לשרוף אותו. למעבד לא נראה לי שיקרה משהוא (יש בתוכו הגנה מהתחממות), זיכרון וכרטיס מסך ואוליי לוח כן ניתן להרוס ככה

לעשות אוברקלוק, אם הספק גנרי הוא יכול להישרף בצורה עקיפה מהצריכת חשמל של האוברקלוק (ואם הוא נשרף אז גם לשרוף ביחד איתו רכיבים אחרים במחשב), אם המייצבי מתח בלוח חלשים הם יכולים להישרף אם עושים אוברקלוק למעבד

"לעדכן" ביוס בלוח או בכרטיס מסך לביוס ריק, כלומר למחוק את הביוס (בלוח יש גאמפר cmos flash שאמור לבטל את האפשרות הזאת, אם יש מצב שיכנסו אליך וירוסים רצוי לשים את הגאמפר במצב disable)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים