עבור לתוכן

דיון חדש- הדגמים החדשים של פנסוניק מגיעים אלינו במרץ.יש למה לחכות !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זמן הסוללה חשוב לי ואיכות הצילום חשובה לי

זמן סוללה זה לא פרמטר לבחור מצלמה. קנה עוד כמה...

מנסיון שלי עם הTZ7 - הסוללה מאכזבת. ואם אתה מצלם עם פלאש, וגם וידאו- יגמר לך מהר מאוד.

אני קניתי מאיביי עוד 2 סוללות, שכמה שמוזר- אבל מחזיקות הרבה יותר מהמקוריות.

(המקורית היא 895 MA הסינית 1050 MA)

• תגובות 67
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, כנראה שזה מה שאעשה גם במידה וארכוש את המצלמה.

מה עם מצלמות נוספות?

פורסם

מנסיון שלי עם הTZ7 - הסוללה מאכזבת. ואם אתה מצלם עם פלאש, וגם וידאו- יגמר לך מהר מאוד.

אני קניתי מאיביי עוד 2 סוללות, שכמה שמוזר- אבל מחזיקות הרבה יותר מהמקוריות.

גם אצלי הסוללה נגמרת הרבה לפני שהכרטיס (16G) מתמלא.

תוכל אולי לתת לי לינק לדגם המדוייק של הסללות שקנית? תודה!

פורסם

הסוללה ב-ZS7 היא פשוט גמדית, ביחד עם הניסיון של פנסוניק לחסום סוללות צד ג', זה נראה כמו ניסיון עלוב להרוויח עוד כמה ג'ובות מהצד על סוללות ספר (שנמכרות במחיר מופקע לחלוטין ביחס לתכולת האנרגיה שלהן).

הזמנתי אתמול שתי סוללות מאיביי שהיו עליהן פידבקים חיוביים, בערך 30-35 ש"ח לחתיכה. בנוסף הזמנתי כבל mini-HDMI בעוד כמה גרושים, נראה איך זה יעבוד.

תכולת אנרגיה של הפנסוניק - 3.3 ואט/שעה, סוללת אצבע LSD-NIMH - בערך 2.8 ואט/שעה, CR123 (ליתיום) בערך 2.5-3.5 ואט/שעה (תלוי בדגם), 18650 (ליתיום) בערך 8.5 ואט/שעה, סוללת מצלמה "אמיתית" - 11.8 ואט/שעה.

5591224507_ec3dbffa3e.jpg

פורסם

שלום FUNGIMANאשמח לקבל פידבק על הסוללות וכמו כןן לינק למיקום המדויק בו רכשת

תודה,

גבריאל

פורסם

ברשת מוצרי חשמל (חשמל נטו או משהו כזה) - אחריות יורוקום (כך שמיקום הרכישה לא ממש משנה) - 1300 בתשלומים.

לגבי הסוללות הייתה כאן התייחסות של משתמשים וותיקים יותר. תזמין עוד סוללה-שתיים מסין-ביי.

פורסם

קיצר אני החלטתי ללכת על ה-LX5 מארה"ב שבוע הבא.

משום מה לא מוכרים עדיין שם את ה-TZ20 כמעט בשום מקום.

פורסם
  • מחבר

יש מחסור במצלמות כרגע, בגלל הצונאמי.

אם תשים לב המחירים גם עלו... עלו ב 200 שקל ואף יותר, ועדיין אין בארץ מלאי של דגמים מבוקשים.

פורסם

גם את ה-LX5 אין במחיר נורמאלי. או שאני יביא S95 או LX5 ב-400$.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, למען אלו שמעוניינים לקנות את ה-TZ20 המחיר ירד לאיזור ה-1600 בארץ.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סתם לטובת אלו שעדיין מתלבטים, ב TZ20 הם עברו לחיישן CMOS והוסיפו 2 מגה פיקסל- לכן איכות התמונה נפגעת לא הייתי ממליץ עליה אלא אם איכות התמונה לא קריטית, במיוחד ב ISO גבוה (בקומפקטיות אני מדבר על עד 800 בדרך כלל)

תסתכלו בדיונים ב DPREVIEW - מדברים שם על איכות התמונה הירודה שלה (ולמען האמת, בכלל לא ראיתי עדיין חיישן CMOS בקומפקטיות שמתעלה על הCCD באיכות תמונה)

היתרונות של CMOS אכן באים לדיי ביטוי במצלמה הזו בקצב אש אדיר (יתרון מעולה) ובוידאו 1080, שלמען האמת, לא אהבתי כל כך לפי סאמפלים שראיתי (נראה חיוור ושטוח).

יש לי את ה S95 ,TZ7 ,TS2 ו LX3 (שהוחלפה ע"י הקנון)

גם אני שמתי עיניי על ה TZ20 אבל אני מוותר לאחר שראיתי את השימוש ב CMOS

פורסם

איכות התמונה לא ירודה, אלא לא מתעלה על עצמה כמו ב-TZ10.

אם אמא שלי שלא מבינה בשיט בצילום הצליחה להוציא כמה תמונות יפות מה-TZ20 זה כבר מדהים.

פורסם

אתה אומר את זה על סך השוואה בין TZ10 ל TZ20 ??

זה שאמא שלך הוציאה תמונות יפות לא אומר הרבה..

תקרא פה ותראה:

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1033&message=38536955

ויש גם השוואה למתחרות ותראה שהיא לא מחמיאה ל TZ20:

http://www.dcresource.com/reviews/comparisons/2011-compact-gps-ultra-zoom-cameras/page-0,5

בקיצור, אחלה פיצ'רים, איכות תמונה פחות..

פורסם

ישנן ביקורות משבחות כמו שישנן ביקורות שפחות מהללות את ה-TZ20.

כשאתה מתאר את איכות התמונה של ה-TZ20 כירודה, אתה צריך לציין ביחס למה מכיוון שזה הוא מונח יחסי.

אם ההשוואה היא ל-TZ10 אכן, ה-TZ10 מתעלה על ה-TZ20, אבל מניסיון אישי ל-TZ20 יש אחלה תמונה שמספקת את רוב משתמשיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים