עבור לתוכן

האם המחשב שלי מתפקד בצורה אופטימלית?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן.

העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[.

בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא איפה אני אופטימלי במפרט ואיפה אני לא, אני באמת אודה מקרב לב (כולנו יודעים שהטיפים של סיסופט לא שווים -רק הדיאגנוזה.)

אם אין כזו תוכנה אני באמת אודה אם תוכלו לרכז לי check list -איזו רשימת בדיקה שאני אוכל לעבור עליה ולבדוק אם הלו, המעבד, הכרטיס הגרפי, הזכרונות, הקאש של ההארד דיסק ועוד חלקים שמתפקדים כמו שצריך.

המפרט שלי להלן:

epox 8RDA+ ver 2.1

WD 80GB 8MB Cache

256Mb samsung

ATI 9800NP128MB (שדרך אגב, סיסופט מזהה אותו בתור PRO לכל דבר וגם שהקלדתי את p/n ואת ה s/n בATI הוא זוהה כPRO מוזר?!) ???

אה, ומאורר של VANTEC שאמרו לי שהוא מקרר וגם מזיז שדות חשמליים מעל למעבד, whatever.

אשמח לתשובות ולעזרה שלכם.

ארז :funn:

פורסם

בקשר למעבד/זכרונות, סנדרה עושה עבודה נהדרת. פשוט תשווה עם מה שיש לה להציע לך.

לכרטיס מסך אתה יכול לעשות דיאגנוזה עם 3DMARK 2003 או עם AQUAMARK03. אחרי המבחן תעלה את תוצאות שלך לORB שלהן ותשווה עם מפרטים דומים לשלך.

*זה לא משנה אם סנדרה מזהה את הראדון 9800 שלך כPRO או לא

פורסם
  • מחבר

עדיין,

לא בדיוק ענית לשאלה שלי.

אני יודע איך לעשות דיאגנוזה עם סיסופט ועשיתי.

אני יודע שזה לא משנה אם סיסופט מראה PRO על הכרטיס מסך.

כבר עשיתי השוואות עם 3DMARK אבל עדיין זה לא פותר את העניין.

מה שאני צריך רשמתי בהודעה שלי גבר.

אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא איפה אני אופטימלי במפרט ואיפה אני לא, אני באמת אודה מקרב לב

וגם:

אם אין כזו תוכנה אני באמת אודה אם תוכלו לרכז לי check list -איזו רשימת בדיקה שאני אוכל לעבור עליה ולבדוק אם הלו, המעבד, הכרטיס הגרפי, הזכרונות, הקאש של ההארד דיסק ועוד חלקים שמתפקדים כמו שצריך.

ארז

פורסם

מה קשה לך להבין??

בשביל כרטיס מסך תשתמש בORB.

כל דבר אחר סנדרה יכולה להגיד לך בדיוק בהשוואה לחלק שאתה בודק...

אם לא הבנתי למה אתה מתכוון אז תנסה להסביר מחדש.. אולי זה יעזור

פורסם

כן סנדרה זה מאוד יעיל לדעתי

פורסם

תכתוב לנו מה המהירות של הכרטיס שלך:

ב9800NP זה צריך להיות ככה:

Core 325

memory 290

ב9800פרו:

Core 380

Memory 340

פורסם

תבדוק את מה שקוף אמר זה אמור להיות במאפיינים בשולחן עבודה וכנס למתקדם ושם תחפש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים