עבור לתוכן

internet security 2011

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!

פורסם

ממליץ על נורטון כבר שנתיים איתו ולא ראיתי אלטרנטיבה טובה יותר

פורסם

נורטון?!

:nono: :nono:

Kaspersky Internet Security

אתה יכול להוריד גרסת נסיון ל30 יום.

אם תמצא, תקנה גרסה ישנה שלהם במחיר זול יותר. המפתחות עובדים גם על הגרסאות החדשות.

פורסם

כנראה שלא ניסיתה את הגירסאות החדשות מאז 2010 הגירסאות של נורטון מצויינות

ואם כבר אז שיוריד גם את נורטון ל 30 יום וישווה , אני לא אהבתי את קספרסקי כבד יותר ואיטי יותר

פורסם

נורטון החדשה מצויינת.

פורסם

נורטון היא Bloatware עם ביצועים בינוניים. אני ממליץ על Eset Nod32 או Avira.

פורסם

חבילת ה Smart security של ESET שווה כל שקל

פורסם

^^ אני משתמש בה ומאוד מרוצה.

פורסם

נורטון היא Bloatware עם ביצועים בינוניים. אני ממליץ על Eset Nod32 או Avira.

אם אתם מתכוון ב-Bloatware לתוכנה כבדה, הרי אתה טועה.

אכן נורטון נחשבה במהלך השנים כתוכנה כבדה ואף כבדה מאוד, אך בתחום הזה חל שיפור אדיר בשנתיים האחרונות.

עבדתי עם הנורטון של שנה שעברה עם מחשב AMD 3000+ עם 1gb זיכרון פנימי, והוא זרם יפה מאוד, בטח יחסית למחשב.

היום במחשב החדש אני מסתפק ב-MSE, גם כי הוא חינמי וגם כי הוא הכי יעיל לטעמי.

פורסם

הדיעה שלי בנושא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487790.msg4179460#msg4179460

בקשר למה שעלה פה על כובד התוכנה, כמו שציינתי, אני כרגע מריץ את הסימנטק (symantec end point) גם על לפטופ ישן (toshiba ??-s104, עם מעבד סלרון 1.3Ghz ו- 0.5GB ram) ואני לא מרגיש אותה בכלל.

רק עכשיו ראיתי שמישהו הגיב לי שם" אז כן, התשובה היא שאחרי שנורטון ניקה לי את המחשב חזרתי להשתמש ביוזר המקורי והכל טוב.

פורסם
  • מחבר

בלבלתם אותי לגמרי אז מה עדיף כאילו? אני לא רוצה רק שתוכנה תהיה טובה גם שתהיה לא כבדה ושתהיה מהירה ושתשמור לי על המחשב בריא

פורסם

אין דעה מוחלטת בעניין. תתנסה בגרסאות הטרייל של ESET, נורטון, אבירה ותקנה את המתאימה ביותר לך.

פורסם
  • מחבר

כל אתר מראה לי וכנה אחרת וטובה מהשניה.. פעם eset בטוף פעם תוכנה לא מוכרת ופעם קאספירסקי.. הקיצר אני צריך תוכנה שהיא טובה מכל הכיוונים מהירות אבטחה ולא כבדה

פורסם

כמו שהמליצו לך, תתנסה עם מספר גרסאות נסיון ותראה מה מתאים לך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים