עבור לתוכן

הקלטה מדי.וי.די לוידאו

Featured Replies

פורסם

יש לי וידאו של JVC

4 ראשים

ורציתי לדעת אם זה אפשרי

ואם כן אז

א י ך ???

פורסם

כן.

אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.

פורסם
  • מחבר

יש משהו פחות מסובך

אולי איזה אפשרות בחיבור של AV

מה די.וי.די לוידאו

יכול להיות??

ואני מדבר על די.וי.די רגיל שלא מחובר למחשב

פורסם

אהההה....

למה לא אמרת? ;D

אם זה לא DVD-ROM אלא מכשיר DVD רגיל, אז תנסה לחבר את יציאות הווידאו/אודיו שלו לכניסות הווידאו/אודיו בווידאו...

פורסם

איזה אנשים יש פה..

אומרים להם משהוא חושבים רק על מחשב!.. ;D

פורסם

אם למכשיר יש הגנת MacroVision אז אתה צריך לקנות רכיב חיצוני שיחבר את הדי וי די לוידאו ורק אז תוכל להקליט בלי הפרעות.

פורסם

עד כמה שזכור לי לכול מכשירי ה-DVD יש הגנת מאקרו וויז'ן..ואם אני לא טועה מכשיר שמבטל את זה עולה בערך 400 שקל...יקר.

פורסם

עד כמה שזכור לי לכול מכשירי ה-DVD יש הגנת מאקרו וויז'ן..ואם אני לא טועה מכשיר שמבטל את זה עולה בערך 400 שקל...יקר.

א, לא לכל מכשיר יש הגנה, ראיתי כבר באיזו פרסומות שכתוב "ללא הגנת..." המכשיר היה דרעק, ובטח ישן, אבל לא לכולם.

פורסם

כן.

אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.

אך??

פורסם

כן.

אך??

יש מלא תוכנות שעושות את זה...

פורסם

את המכשיר אתה ימחבר לטלויזיה ואת ה out של הטלויזיה מחבר לוידאו - לא צריך שום מחשיר וכך זה פועל.

פורסם

כן.

אך??

איזה תוכנות?

פורסם

את המכשיר אתה ימחבר לטלויזיה ואת ה out של הטלויזיה מחבר לוידאו - לא צריך שום מחשיר וכך זה פועל.

זה עובד גם אם יש הגנה???

פורסם

כן.

אך??

איזה תוכנות?

פורסם

זה לא פועל על כול המכשירים

לדוגמא אני יודע על המכשיר של טושיבה(SD-200 אם אני לא טועה) שכן מקליט סרטים אבל אך ורק כאלה שיוצרו בארץ

והכוונה היא שאפילו אם ישנם כאלו סרטים שיש בהם תירגום עברי אך יוצרו בחו"ל לא ניתן להקליטתם.

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים