פורסם 2002 במרץ 923 שנים כן.אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר יש משהו פחות מסובךאולי איזה אפשרות בחיבור של AVמה די.וי.די לוידאויכול להיות??ואני מדבר על די.וי.די רגיל שלא מחובר למחשב
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אהההה....למה לא אמרת? ;Dאם זה לא DVD-ROM אלא מכשיר DVD רגיל, אז תנסה לחבר את יציאות הווידאו/אודיו שלו לכניסות הווידאו/אודיו בווידאו...
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אם למכשיר יש הגנת MacroVision אז אתה צריך לקנות רכיב חיצוני שיחבר את הדי וי די לוידאו ורק אז תוכל להקליט בלי הפרעות.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים עד כמה שזכור לי לכול מכשירי ה-DVD יש הגנת מאקרו וויז'ן..ואם אני לא טועה מכשיר שמבטל את זה עולה בערך 400 שקל...יקר.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים עד כמה שזכור לי לכול מכשירי ה-DVD יש הגנת מאקרו וויז'ן..ואם אני לא טועה מכשיר שמבטל את זה עולה בערך 400 שקל...יקר.א, לא לכל מכשיר יש הגנה, ראיתי כבר באיזו פרסומות שכתוב "ללא הגנת..." המכשיר היה דרעק, ובטח ישן, אבל לא לכולם.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים כן.אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.אך??
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים כן.אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.אך??יש מלא תוכנות שעושות את זה...
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים את המכשיר אתה ימחבר לטלויזיה ואת ה out של הטלויזיה מחבר לוידאו - לא צריך שום מחשיר וכך זה פועל.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים כן.אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.אך??יש מלא תוכנות שעושות את זה...איזה תוכנות?
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים את המכשיר אתה ימחבר לטלויזיה ואת ה out של הטלויזיה מחבר לוידאו - לא צריך שום מחשיר וכך זה פועל.זה עובד גם אם יש הגנה???
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים כן.אתה מחבר את הווידאו למחשב, עושה Rip לDVD ואז משתמש בתוכנה שמבטלת את הגנת MacroVision, ואז מפעיל את הסרט מהמחשב ומקליט.אך??יש מלא תוכנות שעושות את זה...איזה תוכנות?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים את המכשיר אתה ימחבר לטלויזיה ואת ה out של הטלויזיה מחבר לוידאו - לא צריך שום מחשיר וכך זה פועל.זה לא פועל על כול המכשירים לדוגמא אני יודע על המכשיר של טושיבה(SD-200 אם אני לא טועה) שכן מקליט סרטים אבל אך ורק כאלה שיוצרו בארץוהכוונה היא שאפילו אם ישנם כאלו סרטים שיש בהם תירגום עברי אך יוצרו בחו"ל לא ניתן להקליטתם. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.