עבור לתוכן

לא שומע כלום מהמחשב(XP)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל הכי נראה לי לפה..

עשיתי פירמוט למחשב של חבר מהעבודה את אומרת רק את המחיצה בה היה מותקן הוינדוס(XP) והתקנתי לו שוב WIN XP כרגע למשל כל סרט שאני יריץ יעבוד במדיה פלייר אבל אני לא שומע כלום .

אני מבין שחסר כנראה קודקים(אע"פ שהסרטים עובדים בלי זה)או שבעצם חסרים הדריברים של הכרטיס קול...(יש על הלוגו של הרמקול למטה ליד השעון X ולא ניתן להגביה את העוצמה)אז מה ניתן לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו?

תודה

פורסם

כמובן תתקין דרייברים. איזה כרטיס קול \ לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך אפשר לדעת?

פורסם

תוריד cpu-z ותראה את הדגם תחת motherboard, או שתפתח את המחשב

פורסם
  • מחבר

ואז מה לעשות..אני תיכף יעשה את זה

פורסם

ואז מה לעשות..

לחפש בגוגל את הדרייברים של הכרטיס קול (לפי דגם הלוח) :silly:

פורסם
  • מחבר

OK בעיה נוספת...יותר נכון הביה...אין לי את הדריברים של הכרטיס רשת ולכן אין לי גישה לאינטרנט...מה עכשיו?

פורסם

ממחשב אחר -->> DOK/CD/DVD/HDD/FLOPPY

פורסם
  • מחבר

אייפה זה נמצא במחשב האחר שאני יכול להוציא את זה?

פורסם

באינטרנט, אתה מוריד את הדרייברים, מעביר לאיזושהו אמצעי איחסון ומביא למחשב עם הבעיה.

ופעם הבאה, אם אתה לא בטוח מה אתה עושה, אולי כדאי לא לעשות אותו. אם לא היית שואל פה, אלא נגיד ב-FXP ומקבל תשובות לא מובנות/נכונות/סתם אידיוטיות/לא רציניות מילדים יכול להיות שהחבר שלך היה נשאר בלי סאונד וחבל, לא נעים.

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד על FXP לכן לא שאלתי שם...פשוט היה לי בראש שזה ימצא כמו ב7 וזה לא מצא..זה הבעיה..

השאלה זה איפה רשום לי בידיוק את הדגם של הכרטיס רשת הורדתי את הCPUZ

פורסם

כנראה שהכרטיס רשת מובנה בלוח אם- לפיכך ב-Mainboard תבדוק את הדגם של לוח האם [אם אתה רוצה שמישהו ימצא לך תפרסם את הדגם פה].

אחרי זה תחפש דרייברים ללוח אם, בניהם יהיו גם כרטיס הקול וכרטיס הרשת (ועוד דברים).

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי...רב תוודות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים