פורסם 2011 בינואר 2614 שנים שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים Assassin's Creed 1 + 2משחק חובה,עלילה כפולה ומקורית מאוד,משחקיות אדירה וממש מהנת.אסור לוותר על המשחק הזה.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר Assassin's Creed 1 אז התחלתי לשחק במשחק הראשון פשוט וואווווווווו-אין לי מילים!!!!!משחק באמת מדהים שיחקתי שעה ולא יכולתי להפסיק זה רק אני או נדמה לי שהוא לא ככ רץ הכי חלק על המפרט שלי? כמובן שהכל על מקסימום ועל 1920 על 1080. משחק מדהים ביותר
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים הוא אמור לעוף.הוא לא כזה חדש יחסית.הראשון אכן מדהים,חכה שתגיע ל2,שם באמת מתחיל הכיף.ועוד מעט יוצא AC BROTHERHOOD ;D ;D
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר הגעתי לקטע שהוא נותן לי רשימה של 9 אנשים שאני צריך להרוג-ממש בהתחלה..השאלה שלי היא האם המשחק ממש ארוך????או קשה במיוחד? או קליל וקצר?תודה!!
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים הגעתי לקטע שהוא נותן לי רשימה של 9 אנשים שאני צריך להרוג-ממש בהתחלה..השאלה שלי היא האם המשחק ממש ארוך???? או קשה במיוחד? או קליל וקצר? תודה!! יומיים של משחק בלי להשתעשע,וזה קשה בלי להשתעשע טלוי בך יש לך 9 אנשים להרוג...כל אחד בדרך שונה ולכל אחד יש כמה דרכים למות,טלוי בך. הוא דיי יחזור על עצמו אבל זה שווה את סוף המשחק,את העלילה הראשית.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר טוב אז נתקעתי אחריי שהואר אומר לי שאני צריך להרוג 9 אנשים אני יוצא מהארמון יש כזה קרב והדרכה,אני מדלג על זה. מגיע למקום כזה עם סוס שאני צריך לתצפת... ואז אני יורד למטה ויש לי כזה 1000 מטר במפה ואני הולך מסביב ומגיע כזה שוב למקום שכתןב 33 מטר ואז חוזר חלילה אני בין שני המסכים הללו..מישהו יודע איך עוברים את זה?
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחזק את מה שנאמר כאן על AC1 ו 2פשוט אין לי מה לומר על הסדרה.עלילה שלא מהעולם הזה.גרפיקה נהדרת והערים פשוט עוצרות נשימההה ונציה בAC2 איזה יופיי.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים טוב אז נתקעתי אחריי שהואר אומר לי שאני צריך להרוג 9 אנשים אני יוצא מהארמון יש כזה קרב והדרכה,אני מדלג על זה. מגיע למקום כזה עם סוס שאני צריך לתצפת... ואז אני יורד למטה ויש לי כזה 1000 מטר במפה ואני הולך מסביב ומגיע כזה שוב למקום שכתןב 33 מטר ואז חוזר חלילה אני בין שני המסכים הללו..מישהו יודע איך עוברים את זה? תשתמש במפה,תראה שפנית נכון בדרך כי הסימון במיני מאפ לא כל כך מכוון טוב. ואל תדלג על האימונים בMASYAF,הם חשובים וילמדו אותך להלחם טוב יותר. ואם אתה מתקשה אני שם לך קישור למפה: http://guidesmedia.ign.com/guides/772025/images/assacreed_map_flags_kingdom.jpg
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מחבר היי תודה על העזרה..עברתי את החלק הזה והגעתי לעיר כזו שאני צריך להרוג את תמיר הבנאדם הראשון..רק שאבין ברמת העיקרוןאין לי מוןשג איפה הוא נמצא-מה שצריך לעשות במשחק באופן כליי תמיד ללכת לנקודה הגבוה-ולתצפת על העיר..אחכ לסמן במפה נגיד יש שם מישהו שעוזר לי לגלות איפה הוא נמצא ויש לי שעון של דקהוחצי להגיע אלי..יוINFORMERואז משהו לחיצת ידככה אני מסמן במפה וככה מגלה איפה הם.? ככה על קצה המזלג רק ברמת העיקרון שאבין .. תודהה!משחק מדהיםםםםםםםםםםםםם
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים חצאי משפטים תיהיה בריא.אם לא הייתי מכיר את המשחק לא הייתי מבין כלום ממה שאמרת.אז ככה על קצה המזלג כמו שאתה אומר:VIEW POINT = Investigation Location = Target = Featherככה עד מטרה מספר 8,שם אתה תגלה לבד הכל.ואחרי שתגלה הכל ותתחיל לשחק את EZIO ב AC2 ותגיע לסוף אתה תגלה באמת הכל,הכל!............
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מחבר ת=תודה רבה גבר!!!הרגתי את תמיר....... הבנתי את העיקרון של המשחקתודה רבה לך-הבנתי שהוא אמר שאני יכול לבחור בין ירושליים לעוד עיר..אני אבחר כמובן בירושליים משחק מעולההה-מחכה לסיימו ולעבור לשני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.