עבור לתוכן

ספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום ,

הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W

אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות

ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון

תודה על העזרה .

פורסם

כדיי לתת תשובה ודאית צריך לדעת איזה מחשב יש לך, ורצוי איזה דגם (חברה) הספק הקיים שלך

לפי מה שאמרת (ואני מניח שהספק לא נשרף כי ניסו לקחת ממנו יותר מ 300 W) כל ספק של חברה איכותית של 300 W ומעלה יתאים

למה של חברה איכותית ?

ספקים של חברות לא איכותיות, שנקראים ספקים גנריים :

משקרים במה שכתוב אליהם, השיא שראיתי היה בערך פי 5 (שכתבו 500 W אל ספק של משהוא כמו 100). אתה קונה ספק של 500 W, בתכלס הוא לא מצליח להוציא 100 יציב

מוציאים מתחים לא יציבים, שהורסים בהדרגה רכיבים אחרים במחשב

בנויים מרכיבים דפוקים באיכות נמוכה, וחלק נשרפים מהר

חלק לא מכילים הגנות חשמליות, כך שאם קוראת תקלה הספק יכול לשרוף את המחשב מיידית

מבזבזים חשמל, כך שתוך 1 - 2 שנים (במחשב שלא לוקח הרבה) או כמה חודשים (במחשב משחקים) החשמל שהם ביזבזו עולה כמו הבדל המחירים בין ספק דפוק לספק טוב

_כל_ הספקים שתמצא בפחות מ 100 - 120 שקל, של חברות כמו cidev neotech neolution l&c codegen huntkey topower zumax הם ספקים של חברות לא איכותיות. תיזהר, הרבה פעמים מוכרים יתנו לך ספק לא איכותי שאתה לא מכיר ויאמרו שהוא כן איכותי. גם מאוורר גדול אם רשת ודברים אחרים של מראה חיצוני ממש לא אומרים שהספק טוב. ezcool גם שייכים לקבוצה הזאת, אבל הם הרע במיעוטו

ספקים של חברות איכותיות :

מחזיקים את מה שכתוב אל המדבקה במשך זמן לא מוגבל, אם הספק של 300 W אתה בטוח שהוא יתן לך 300 יציב

מוציאים מתחים יציבים

בנויים מרכיבים איכותיים

מכילים הגנות נגד קצר ועומס יתר, והגנות אחרות

חסכוניים יותר בחשמל

הספקים האיכותיים הכי זולים הם של חברות כמו hec, fsp, delta והם עולים החל מ 120 של ומעלה, בדרך כלל באזור של עד 200 שקל (ספקים איכותיים חזקים יותר / מתקדמים יותר עולים הרבה יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים