עבור לתוכן

Dead Space 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי אני מרגיש ככה כי שיחקתי בראשון ואני יודע למה לצפות, אבל מה שבטוח שמהבחינה הזאת של פחד, אימה ואווירה מפחידה המשחק הראשון מתעלה על השני.

גם בשני יש קטעים מלחיצים וטובים אבל זה לא כמו שהרגשתי בראשון.

המקום של גן הילדים לא מימש את עצמו כמו שציפיתי אבל כן זה היה חידוש והאווירה היתה טובה, אבל אני ציפיתי ליותר קטעים מחרידים ומלחיצים מהראשון ועד עכשיו לא ממש קיבלתי את זה, בחלק מהמקומות זה היה בחלק לא.

• תגובות 83
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי עכשיו כשעה בראשון, ומבחינת האווירה, הגיימפליי, לדעתי הראשון מתעלה על השני בהרבה יותר!

אוי כמה שאתה טועה.

שחק עד הסוף, ומומלץ עם סראונד.

לא שיחקתי בראשון אבל זה רק טבעי שבראשון אפשר לעשות דברים שאי אפשר לעשות בשני באותה מידה.

:facepalm:

פורסם

מה אתה קופץ, הוא שיחק רק עד פרק 6.

אולי אני מרגיש ככה כי שיחקתי בראשון ואני יודע למה לצפות, אבל מה שבטוח שמהבחינה הזאת של פחד, אימה ואווירה מפחידה המשחק הראשון מתעלה על השני.

גם בשני יש קטעים מלחיצים וטובים אבל זה לא כמו שהרגשתי בראשון.

המקום של גן הילדים לא מימש את עצמו כמו שציפיתי אבל כן זה היה חידוש והאווירה היתה טובה, אבל אני ציפיתי ליותר קטעים מחרידים ומלחיצים מהראשון ועד עכשיו לא ממש קיבלתי את זה, בחלק מהמקומות זה היה בחלק לא.

כמו שאמרתי זה רק טבעי.

אי אפשר ליצור מתח ומסתורין באותה דרך שיוצרים בראשון, באותה מידה שאי אפשר היה לעשות את זה אותו דבר בנוסע השמיני 2 כמו שעשו ב1.

גם הקהל כבר לא תמים כמו שהיה לפני הראשון.

פורסם

אוי כמה שאתה טועה.

שחק עד הסוף, ומומלץ עם סראונד.

תסביר לי בבקשה איך הטענה שלך נכונה אם בשני המשחקים שיחקתי על אותה מערכת?

פורסם

אמרתי שחק עד הסוף כי אני יודע שיש למשחק הרבה מה להציע מעבר לפרק 6, ואי אפשר להסיק מסקנות רק על פי זה.

ומומלץ עם סראונד כי הפחד שמישהו יקפוץ עליך מאחור הרבה יותר אפקטיבי בסראונד כשאתה שומע רעשים מכל הכיוונים באופן מדויק.

אין כמו לשמוע רעש מכיוון מסוים ולהסתובב מהר לכיוון כדי לבדוק מה זה היה.

אתה הרבה יותר מחובר לסביבה ולאלמנטים.

והוויברציות מהסאב וופר מתגנבים לך לבטן.

פורסם

פרסומת דבילית, אם הייתי חושב לקנות את המשחק זה לא משנה אצלי כלום ואולי רק מוריד מהמשחק.

פורסם

טוב סיימתי את המשחק!

משחק טוב אבל לא הפיל אותי מהכסא כמו הראשון כי כבר ציפיתי פחות או יותר לאותו דבר כנראה...

האווירה הייתה טובה מאוד והיה מס' לא קטן של פעמים שנבהלתי ואני חייב להגיד ששני השלבים האחרונים יחסית קשים.

אם מישהו בטובו יכול להסביר לי את העלילה של המשחק כי היא לא מובנת לי כלכך לעומת הראשון...

פורסם

גם לי לא ברור לגמרי מה קרה שם.

המשחק די מעורפל לגבי כל מיני דברים.

ולא עקבתי או הבנתי כל פרט.

בכל מקרה זה מה שהבנתי בערך.

אזהרת ספוילר:

מקבוצת אנשים שבאו במגע עם המרקר ושרדו רק מעטים שמרו על מוח שפוי יחסית.

אותם אנשים הכילו מידע שאיפשר לבנות מרקר חדש.

אתה לומד במהלך הבריחה שאפשר להשמיד את המרקר וסטרוס המוטרף (שכמוך השתמשו בו לבנות את המרקר) יודע את השלבים של זה.

בסוף אתה מגיע למרקר ואז מתגלה מחזה חדש בסאגת דדספייס, ה"CONVERGENCE" שזה כשכל המתים/חיים מתאספים ומצטמצמים והופכים ליחידה אחת.

מסתבר שכשמתאספים מספיק נקרומורפס מתחיל תהליך שהוא השלב הסופי!?!? של התהליך שהמרקר מתוכנן לעשות.

לאיזו מטרה בדיוק לא ברור, אולי המרקר תוכנן להשתמש בכל הרקמות החיות/מתות כדי ליצור יצור ענק.

המרקר משום מה צריך אותך (היוצר שלו שבו אוחסן המידע) כדי להשלים את התהליך.

יש איזה מכשיר בדרך שקשור לידע/קוד/מהות של המרקר שבו אתה משתמש בשביל... משהו חיוני כדי להשמיד את המרקר...

אתה מגיע למרקר ומתחיל קרב פסיכו-קינטי-שקרכלשהוא בינך לבין המרקר שהתוצאה שלו זה שאחד ממכם מאבד שליטה ומת.

דרך אגב לפני ששיחקתי בDS2 ראיתי את שני הסרטים שנעשו.

בסרט הראשון היתה האישימורה ? זה על פי המשחק הראשון ?

פורסם

הסרט הראשון הוא PREQUEL למשחק הראשון והסרט השני PREQUEL למשחק השני...

פורסם

תודה על ההסבר עדיין לא ברור כלכך :silly:

כן הספינה שבראשון זה האישימורה כפי שאתה מגיע לשלב עשירי במשחק... לכן מי שלא שיחק במשחק הראשון

לא קיבל את אותה ההרגשה כאשר הוא עלה על הספינה הזאת שוב פעם - אווירה מטורפת!

חסרו לי הקרבות בוסים במשחק הזה :s07:

פורסם

וואי בלאאא ניזכרתי עכשיו...

נכון החרטא הזה בסוף שאי אפשר להרוג? איך הוא שיגע לי תשכל :kopfpatsch:אמאלה איך שניתי אותו יותר מהחארות הקטנות האלה שמטפסות עליך...

פורסם

איך עוברים את השלב בכנסיה שיש קיר מזכוכית אם אני יורה בו אז אני עף החוצה והדלת מוחצת אותי.... המכשיר ניווט אומר לי לעבור בדלת אבל היא נעולה....

ובלי קשר איזה משחק טוב!

פורסם

כשאתה יורה בחלון הזה והזכוכית נשברת , ישנו לחצן אדום מעל החלון שאם תירה בו יורד קיר שסוגר אותו...

פורסם

איך עוברים את השלב בכנסיה שיש קיר מזכוכית אם אני יורה בו אז אני עף החוצה והדלת מוחצת אותי.... המכשיר ניווט אומר לי לעבור בדלת אבל היא נעולה....

יש חדר קטן נוסף שם שיש בו פאנל שצריך להעביר לו בטריה או משהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים