עבור לתוכן

Dead Space 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

line gun חזק ביותר!

אתה צריך ללכת ל WORKBENCH וללחוץ על R בשביל לקבל NODES חזרה.

cool!

זה עולה 5000$ אם אני לא טועה.

not cool:\

באמת חפשתי את האופציה הזאת ועכשיו שאתה אומר שצריך ללחוץ R חשבתי ללכת לנסות

ואז אחרי שנייה אני רואה שזה יעלה לי 5000 lol

חשבתי להעביר את הNODES בין כל הנשקים לנסות אותם..

אולי נעשה את זה בנקודות שמירה נשנה את הנשקים נבחן על יבש ואז נעלה שמירה לפני שבזבזתי 5000

• תגובות 83
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכוונה עשו את זה ככה , שתחזור ותשחק שוב ושוב עד שתסיים לשדרג את הנשקים.

אחרי שמסיימים בפעם הראשונה , תפתח לך האופציה לשחק שוב מההתחלה כאשר כל מה שאספת בפעם הראשונה יעבור אליך בחזרה בפעם הראשונה שתגיע לחנות.

פורסם

בכוונה עשו את זה ככה , שתחזור ותשחק שוב ושוב עד שתסיים לשדרג את הנשקים.

אחרי שמסיימים בפעם הראשונה , תפתח לך האופציה לשחק שוב מההתחלה כאשר כל מה שאספת בפעם הראשונה יעבור אליך בחזרה בפעם הראשונה שתגיע לחנות.

נכון זכור לי מהמשחק הראשון אותו רעיון עשו שם

אבל מה לא זכור לי שאי פעם היה לי הכח לשחק את המשחק פעם שנייה מספיק אומץ הייתי צריך בשביל הפעם הראשונה מי צריך פעמיים :P

היה משחק מעולה אבל לא משחק שהייתי רוצה לשחק פעמיים

הייתי מעדיף שהיה כל בנץ אפשרות להעביר לנשק אחר בעלות מינימלית וככה היה גיוון בתוך משחקיות של משחק אחד מההתחלה לסוף

אני מניח שהיה לוקח לי כמה נקודות של בנצים על מנת לנסות כל נשק עד לבנץ הבא ואז אחרי איזה 6-7 בנצים כבר הייתי בשלב מתקדם במשחק והייתי יכול להשאר עם איזה נשק שהחלטתי

בנתיים שדרגתי את הנשק הרגיל PLASMA CUTTER אני חושב למקסימום

וכנראה נשקיע ב ASSAULT RIFLE בתור נשק שני אפילו שזאת בחירה די רעה הייתי מעדיף להשקיע בנשק יותר מיוחד

תאמת במשחק הראשון בכלל לא ניסיתי את כל הנשקים זה די עצוב אבל לפי דעתי גם טעות עיצוב של המפתחים שהנשקים לא יותר נגישים וזמינים במשחקיות

אגב קורה לכם שאתה באים לגופה מנסים לדרוך עלייה לוחצים רווח אבל שוכחים שיש לכם ביד את הרובה ומעיפים פצצה ישר על הרגליים של עצמכם :!

כבר פיתחתי נוהל מעיכת גופה אני קודם חייב להזכיר לעצמי לבדוק איזה נשק יש לי ביד

פורסם

^^

כן , הקטע עם הרימון קרה לי לא מעט פעמים ;D

פורסם

זה כמעט בלתי נמנע שזה יקרה לכולם לפחות כמה פעמים.

ובשביל זה אפשר להגדיר כפתורים. :o

נראה לי שיצרן המשחק עשה את זה בכוונה כדי להוסיף עוד מימד של בהלה ולחץ למשחק.

פורסם

האמת אני משתמש ברווח רק בשביל ה STOMP, ה ALT FIRE אצלי זה המקש האמצעי של העכבר (הגלגלת).

ו5000 דולר זה לא נורא בשביל להחזיר את כל ה NODES מנשק מסוים, בעיקרון יש מספיק נשק במשחק ומספיק כסף (תלוי ברמה כמובן)

ה JAVELIN GUN התחלתי להתבאס ממנו ואז עברתי ל LINE GUN שהרבה יותר חזק!!

פורסם

שיימתי עכשיו :)

הנשקים הכי טובים לדעתי הם: הקאטר הראשון והלייזר המטורף הזה קונטקט משו שמה....

סיימתי עם שני הנשקים האלה משופרים עד הסוף הלייזר רצחני לגמרי הורג כמעט את כולם במכה וכשהוא משופר הוא גם לא כזה איטי :P

ד"א נכון החליפה ה VINTAGE היא אחת המכוערות? :silly:

פורסם

התחלתי משחק נוסף ברמה הקשה (הרביעית).

כל השידרוגים והחליפות עברו איתי ומקבלים אותם בחנות הראשונה שמוצאים.

במשחק הקודם אספתי כמות די גדולה (קרוב ל100% מהפוטנציאל האפשרי) של POWER NODES ככה שיש לי RIG ו STASIS משודרגים לגמרי פלוס שלושה נשקים משודרגים לגמרי.

השארתי שני נשקים מהקודם, העברתי שידרוג מלא לנשק שלא עשיתי בו שימוש בקודם, והתחלתי לשדרג נשק חדש נוסף.

המשחק הרבה יותר קשה, אבל יש לי יותר כוח יחסי בהתחלה, ואני יודע איך להתמודד איתם ולמה לצפות.

זה הרבה יותר מציאותי עכשיו, כשהם מגיעים לשפד אותך הם באמת ישפדו אותך אם לא תעצור אותם.

דרך אגב, הנשק הכי חזק במשחק:

מקבלים אותו כשמסיימים את המשחק בHARDCORE.

סתם טיפשי אבל מי למי שהגיע עד שם כבר לא נשאר מה לעשות חוץ מלהשתטות. :nixweiss:

פורסם

שיימתי עכשיו :)

הנשקים הכי טובים לדעתי הם: הקאטר הראשון והלייזר המטורף הזה קונטקט משו שמה....

סיימתי עם שני הנשקים האלה משופרים עד הסוף הלייזר רצחני לגמרי הורג כמעט את כולם במכה וכשהוא משופר הוא גם לא כזה איטי :P

הCONTACT BEAM לוקח איזה רגע או שניים לטעון אבל היריה המשנית לא דורשת טעינה והיא עושה נזק קינטי סביבתי ועם שדרוג SPL זה מוסיף אפקט STATIS סביבתי.

כך שאם אין זמן ליריה ראשית או שמוקפים באויבים, יש פיתרון.

זה בהחלט הנשק הכי חזק במשחק.

פורסם

שיחקתי עד פרק 6 במשחק השני. אהבתי אותו מאוד, ואז נזכרתי שעדיין לא סיימתי את הראשון.

שיחקתי עכשיו כשעה בראשון, ומבחינת האווירה, הגיימפליי, לדעתי הראשון מתעלה על השני בהרבה יותר! בשני אין את ההרגשה הזאת שמישהו תמיד מאחוריך. אין את הצעקות והחריקות ששומעים תמיד בראשון. מה שבונה את האווירה המצמררת והמפחידה.

פורסם

אוי כמה שאתה טועה.

שחק עד הסוף, ומומלץ עם סראונד.

פורסם
  • מחבר

במשחק הראשון האווירה שהמשחק העביר הייתה הרבה יותר חזקה מהשני.

במשחק השני הם הבליטו את האקשן הרבה יותר מהאימה והלחץ אבל עדיין המשחק מהנה, אבל לא כמו הראשון.

פורסם

לא שיחקתי בראשון אבל זה רק טבעי שבראשון אפשר לעשות דברים שאי אפשר לעשות בשני באותה מידה.

זה כמו הנוסע השמיני 1 ו 2.

חייבים יותר אקשן ופחות מתח באופן כללי.

יש הרבה קטעים מחרידים מלאי אטמוספרה בשני שאני מתאר לעצמי שלא היו בראשון.

המתחם החינוכי למשל שיש שם גן ילדים ובית ספר היה מחריד ונפלא. :D

ועוד הרבה מקומות וקטעים עם יחודיות משלהם.

פורסם

גם לדעתי הראשון יותר טוב מהשני.

השני אחלה משחק (חוץ משני השלבים האחרונים)

תחילת המשחק מלא קטעים מתוסרטים יפיפיים ואז בשלב מסויים הם מופסקים לאחר מכן המשחק נהפך לצפוי מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים