עבור לתוכן

מחפש מקלדת עם תאורה אחורית עד 350ש"ח למי שיש ניסיון איתן תגיבו

Featured Replies

פורסם

לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך.

חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית.

לא צריך עברית.

רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך.

אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי.

תקציב נגיד עד 350 ש"ח.

הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים:

‏Microsoft SideWinder X4

Logitech Gaming Keyboard G110

Razer Nostromo Expert Gaming Keypad

כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים?

למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן.

בתודה מראש.

פורסם

*יש לך את ה- G15 v2 שמאוד מומלצת (מבחינתי ובכלל).

יש לך את ה- X6 של MS שגם מומלצת (אך כשקניתי העדפתי את ה- G15).

יש לך את המחליפה של ה- G15 v2 ה- G510 (אני העדפתי את ה- G15 גם עליה).

יש לך את הגרסה הפשוטה יותר ה- G110, לא ממש מכיר אותה, אז אני לא יכול לתת את דעתי לגביה.

קח בחשבון שאם אתה רוצה אותיות בעברית (ומוארות), אז האופציה היחידה היא ה- X6 של MS.

*היא לאט לאט נעלמת מהמדפים, בעקבות המחליפה שלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת.

אני לא גיימר מטורף ואין לי שימוש במקרו או כל מיני פ'יצרים אחרים.

מה שחיפשתי מקלדת מוארת ככה שיהיה נוח למצוא מקשים בחושך ושהיא לא תסנוור בלילה.

חיפשתי קצת אתמול באתרים שונים והרבה יוטיוב.

הX6 נחמד אבל לא יותר מזה... לא ממש התלהבתי.

LYCOSA שני הגרסאות שראיתי, הרגילה ועם MIRROR לא אהבתי מהרבה סיבות(לא לרואים בלי תאורה, אין אפשרות לכוון עוצמה וכו').

מה שכן אהבתי זה שני דגמים

X4 של מיקרוסופט

G110 של לוג'יטק.

חשבתי לעצמי אולי כדאי לקנות קייפאד במיוחד למשחקים.

RAZER NOSTROMO שמיוצר ופותח ע"י BELKIN.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.221675100/parentCategoryID.35156900/categoryId.53491100

מה אתם חושבים שכדאי יותר לגיימינג פשוט, אני ממש אהבתי את הNOSTROMO אבל נראה לי שלא יספיקו כפתורים למשחקים.

האם משהו מכיר חנות שאפשר לראות את המקלדות האלו בתצוגה להרגיש איך הם?

נ.ב לא משחק במשחקי רשת.

פורסם

לא ציינת אם חשוב לך שיהיה עברית במקשים, למיטב ידעתי ה- G110 באה ללא עברית, לגבי ה- X4 אני לא בטוח, ממליץ לבדוק.

בכל מקרה במחיר של ה- G110 אולי כבר עדיף את ה- X6 של MS שהיא עם עברית באותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

עברית ממש לא חשובה לי לכן לא ציינתי בכלל אותה.

עדכנתי את הודעה הראשונה, עם לינקים מסודר.

פורסם

דרך אגב.. הייתי מציע לך לשקול את ה - stealth merc.. מוכרים אותה ב - ksp ב - 310 שקל אם אני לא טועה..

בתור אחד שיש לו אותה אני יכול להגיד לך כמה דברים - נתחיל עם החסרונות לדעתי :)

הפיצ'ר של התוספת מקשים בצד שמאל הוא חביב אבל לא יותר מזה.. מאד מאד קשה להתרגל, לי לפחות (למרות שנניח והתרגלת - זה יכול להיות ממש כיף).

חסרון נוסף - מקשי המספרים של הנאמ פד מסורבלים מאד.. ומקשי החצים נמצאים באזור של הנאמ פד.. קצת מסורבל אבל אני אישית מסתדר עם זה סבבה..

לעומת זאת, ועכשיו נעבור ליתרונות: אתה מקבל מקלדת מאד מאד איכותית, מקשים נוחים ושקטים מאד שלדעתי זה חשוב כי אני שונא מקלדות שעושות רעש, תאורה מעולה לדעתי - 3 צבעים, אדום, כחול וסגול ורדרד כזה.. שלכל אחד יש 3 רמות תאורה...כולל off. :) שזה בדיוק מה שחיפשת מבחינת תאורה..

יש לה 2 יציאות usb ויציאות אוזניות ומיק (יתרון ממש אדיר לדעתי, אני מחבר את העכבר למקלדת, ואת המקלדת למסך וככה נוצר מצב שהמחשב בצד השני הרחוק בכלל של החדר.. וכל הציוד היקפי מחובר אצלי למסך ולמקלדת.. ממש כיף :). דרייבר שמאפשר תכנות של פרופילים של מקשים.. כל מקש ניתן לתכנות כולל מאקרו.. בסופו של דבר - לדעתי ביחס למחיר לעומת ה - x6 למשל.. מקבלים באמת מקלדת איכותית. (אין לה עברית).

http://www.overclockersclub.com/reviews/ideazon_merc_stealth_illuminated_gaming_keyboard/

פורסם

אני מוסיף את מה שכתבתי לך בתשובה לשאלתך בהודעות פרטיות כדי שכולם יראו

גם אני חששתי מאור חזק מדי אבל הופתעתי לטובה

האור ממש לא מפריע לי כשאני הולך לישון וממש לא מפריע בזווית של העין כשמשחקים

אם אני זוכר נכון, ניתן גם לכבות את האור

הבעיה היחידה שהייתה לי עם המקלדת הזו היא שהמקשים קצת קטנים.

כאילו כשהוסיפו את פתורי המאקרו אז במקום להגדל את המקלדת הרבה, הגדילו אותה קצת והקטינו את המקשים

זה גרם לי ללא מעט לחיצות שגויות אבל אחרי כמה ימים התרגלתי

הדבר שהיה הכי קשה להתרגל אליו זה שיצא לי כמה פעמים ללחוץ על מקש המאקרו התחתון במקום ה control

אבל להכל מתרגלים בסוף

סה"כ מקלדת לא רעה בכלל.

לצערי אני לא יכול לחוות דיעה ביחס למקלדות מוארות אחרות שכן אין לי.

בכלליות אני ממש רוצה את הגרסא המוארת של הblack widow אבל זה לא ממש בתקציב שלך או שלי :lol:

פורסם

תן השקעה קטנה [לא מבחינת מחיר] ותעשה לעצמך טובה - תזמין Saitek Eclipse II מאיביי, לא תצטער.

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים