עבור לתוכן

MSI and HWzone Israel Official BF:BC2 Server

Featured Replies

פורסם

מייק אתה מנהל שם? מישה?

מישהו מהחברה הישנים מנהל שם?

שוקל לחזור לשחק אבל רק אם יש מנהלים/חבר'ה שאני מכיר בשרת (:

• תגובות 385
  • צפיות 102k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישה אדמין בשרת.

פורסם

אני? אני לא מנהל/אדמין בשרת , מישה אדמין...

האמת שהייתה תקופה שחזרתי לשחק אבל בלי כל החבר'ה הטובים , די מבאס לשחק בגנון שמתרחש בשרתים....

פורסם

אני ניסיתי לחזור לפני כמה חודשים והייתי כל כך גרוע שלא היה לי כח "להשקיע" בלחזור להיות טוב (לא שהייתי כזה elite קודם) (:

בעיקר לא אם אין ניהול ואת החבר'ה

מישה זו התחלה טובה 8)

*אגב, שלא יובן לא נכון...

אני לא מתלונן על הניהול בשרת. אני רק אומר שאם החבר'ה הקודמים היו מנהלים אז היה יותר קל להתארגן למשחק כשגם יש אותם וגם יש ניהול.

:hat:

פורסם

שלום.

אתמול שיחקתי בשרת של האתר ופיצצתי MCOMS של הקבוצה שלי סתם בישביל הצחוקים וקיבלתי באן לכל החיים.

אני מיצטער ואני לא יעשה זאת שוב אז בבקשה תורידו לי את הבאן או לפחות תקצרו אותו לזמן מוגבל

ואני מבטיח לא לעשות זאת שוב.

תודה מראש

נ.ב

הכינוי שלי הוא urielspi...

פורסם

מה מצחיק בלהרוס לקבוצה שלך?

פורסם

אני מבקש בכל לשון של בקשה שיקצרו לי את הבאן.

אני מבקש סליחה על כל מעשיי ואני לא יעשה זאת שוב אני ממש מצטער

פורסם

הוא בהחלט מבקש יפה. ם:

פורסם

תודה רבה ;D

פורסם

בבקשה באן לצמיתות לשחקנים הבאים:

Playr-1

Com. Mj

Mr7Beans

פורסם

אני רק רוצה להגיד משהו קטן. דיברתי עם השחקן Com. Mj בסטים, אנחנו מכירים. רציתי שאלתי מה קרה כי לא הבאת שום סיבה =X. בכל אופן, הוא אמר שדיברת באופן לא נחמד על ערבים. אני לא יודע מה קרה, לא הייתי שם, אין לי שום צד בעניין. אבל זה שאתה בא ומבקש באן לצמיתות, למספר שחקנים ללא שום סיבה לדעתי מעט לא הוגן. במיוחד שאין שום הוכחה. אפילו שאתה מנהל ראשי ואני, כמו אחרים מכבדים אותך.

פורסם

אני לא מפלה, כל השחקנים שקיללו בזמן המשחק קיבלו באן. ההוכחות בלוגים של השרת. גם אין לו מה להגיד שדיברתי לא יפה, כי כל מה שכתבתי זה שאם הם לא מפסיקים עם הקללות, כל המעורבים יקבלו באן, וזה מה שקרה :)

פורסם

:xyxthumbs:

מישה עושה לי חשק לשחק

פורסם

כולי געגועים...עוד שבועיים...

לפחות אני לומד ;D

פורסם
  • מחבר

יש לנו אדמין חדש בשם xVertigo (גם בפורום וגם בשרת), מזל טוב ובהצלחה! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים