פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר I LOLD http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7994495 wow, הלוואי היתי יודע מי זה בישביל להציק לו במשחק יש מצב לקצת פיקוח על גן הילדים שמתרוצץ בשרת כרגע? טיפלתי בבעייתים וחילקתי גם כמה באנים
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים תנו באן ל=sgs= xg אני עושה SPAWN בתור סנייפר ואז השרת הורג אותי בגלל שכבר היו 4 סנייפרים בקבוצה שלנו, ואז הוא מחייה אותי, ואז הוא שוב מחייה אותי, ואז אני מבקש ממנו לא להחיות אותי, ואז הוא ממשיך, וככה הוא החייה אותי משהו כמו 15 פעמים ולא נתן לי לשחק.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים פשוט נורא מה שהולך שם ללא אדמין... אני מרגיש בFXP . Etzio21 פוצץ מסוק ידידותי (עוד לא מאויש) כשאנשים רצו אליו. היה דיון מעניין לפני זה אבל לפוצץ כלי רכב שלנו בגלל זה זה מיותר. אגב, מה החוקים לגבי הריגה בSPAWN BASE בRUSH ? צריך אדמין שם, אי אפשר ככה כבר. עכשיו אני הייתי על מסוק שרק המריא, מישהו מלמטה פוצץ אותו עם טיל כי הוא לא נכנס. לא, אין לי את השם אבל בטוח יש לוג...
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים יש גם כאלה שיורים על מסוק ידידותי עם AA כשהוא כן מאוייש.זה אמנם לא פוגע במסוק עצמו ובאנשים, אבל זה כן מסיט אותו לקיבינימט.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מחבר אנחנו נמצאים שם גם בלי שתידעו ואנשים מקבלים באנים בלי להודיע, לפעמים קורה שאין אדמין ועושים בית זונות, אין לנו כול כך מה לעשות עם זה, אמרתי לך כבר, תצלמו את הצאט והשחקנים יקבלו באן במקום, חוץ מזה אין יותר מידי מה לעשות.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים אנחנו נמצאים שם גם בלי שתידעומה זה ? זו לא הסיסמה של המוסד ?אני לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק (למרות שאני יכול)אבל אולי צריך עוד עדמינים ?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים שני ליצנים: djdandan ו boondok . הראשון נצנץ אמיתי והשני נתן הופעת אורח משכנעת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים והם ממשיכים. יש לי עוד תמונות אז אם אתם צריכים אני אעלה עוד. באן קבוע היה מאוד נחמד
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים גם בשרת שלנו אותם בעיות, קרציות לא נורמליות, אבל כשאני נכנס, ישר משבחים את האוכל הגרוזיני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.