פורסם 2011 בינואר 2414 שנים שלוםאני מחפש מחשב MAC עבור משימה בלעדית של פיתוח תוכנה ל IPHONE(אני חדש בפיתוח IPHONE)אני מחפש מחשב לא יקר אבל שיוכל לבצע את המשימה בכייףמה אתם ממליצים ?תודה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מק נייד לפיתוח אפליקציות זאת לא ממש דרישה גבוהה, כל מקבוק יעשה את העבודה (גם הדגמים הראשונים מלפני 5 שנים).
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים חדש יעלה 5200 ב-idigital, אם כל מה שאתה הולך לעשות עליו זה רק תכנות אפליקציות, אולי ישתלם לך לחפש יד שניה (אני מאמין שתוכל למצוא ב-3000 דגמים טובים).
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים תוכנת mac OS X חוקית ניתן להתקין על כל נייד.אתה יכול לקנות מחשב נייד רגיל ולקנות OS X חוקי, ולהתקין אותה לגמרי כמ"ה, הוא להתקין אותה ב-VM בנפרד.הפתרון האחרון נראה לי הכי נוח, ככה יש לי מ"ה רגילה של ווינדוס, וסביבת מאק לפיתוח בזמן שצריך.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר הפתרון של ה VM הוא לא פשוטיש לי מחשב נייח חזק עם OS WIN7כשהתקנתי VM זה הרס את ההתקנה של ב OSאולי כי יש לי AMD (המעבד הזה אמור לאפשר את זה)אז אמרתי שאני יקנה MAC נייד לפיתוח כי גם נאמר לי שה VM הוא חלש מבחינת זיכרון אז מה אתם ממליצים ?איזה מחשב נייד מומלץ לקנות ? (איזה דגם) וכמה הוא אמור לעלותהוא רק עבור פיתוחתודה
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים תוכנת mac OS X חוקית ניתן להתקין על כל נייד.אם זה עבור פיתוח - אז ממש לא על כל נייד, אלה רק על נייד בעל מפרט מתאים.בשביל פיתוח אתה צריך שהמערכת תתפקד בצורה תקינה, זאת אומרת שאפשר לשכוח מכרטיסי מסך של אינטל, מעבדי Atom ו AMD, וירטואליזציה, ושאר הדברים שלא מאפשרים למערכת לעבוד בצורה תקינה.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר אז מה זה "נייד בעל מפרט מתאים" אפשר בבקשה לקבל דוגמא לדגם , מחיר תודה
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים ראה Portable Computers בהתאמה למערכת 10.6.0 ומעלה: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.