פורסם 2011 בינואר 2414 שנים יש כאלו שלא הבינו מה הקטע של מצ'טה, וחשבו שהסרט גרוע כי הוא לא מה שהם חשבו שהוא אמור להיות.מצ'טה זה סרט מערבון אגדה מקסיקנית שאמור להיות מופרז באותה מידת הפרזה של אגדה שסיפרו אותה יותר מדי פעמים.ברגע שמבינים את זה, אפשר להינות מהסרט כמו שהוא אמור להיות.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים 127 hours ראיתי אתמול סרט לא רע בכלל.מצ'טה סרט מגעיל ומשעמם, וזה שסטיבן סיגל נמצא בו הרס אותו לגמרי.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים the town באמת סרט חזק..יש גם את הסרט ההתחלה שהוא לא כזה חדש (גם לא כזה ישן) אבל לפי דעתי סרט גאוני
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מצ'טה סרט טראשכי הוא אמור להיות כזהפאק, אפילו סטיבן סיגל נמצא שם !!!נכוןואני מאוד אהבתיבמיוחד שסיגל בסוף מת, אני הייתי בשוק O_Oכאילו סטיבן סיגל ..... מת OMG
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים נכוןואני מאוד אהבתיבמיוחד שסיגל בסוף מת, אני הייתי בשוק O_Oכאילו סטיבן סיגל ..... מת OMG יופי גאון. תודה שהרסת לי את הסרט..לרשום ספויילרים בצבע צהוב!
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים תאמין לי לא הפסדת כלום. ולכל אלה שחושבים שהם גאוני קולנוע , צאו מהסרט (חחחחח). אני מבין את הקונספט של הסרט ו "נאצ'ו ליברה" דווקא כן הצחיק אותי ולדעתי ככה אמור להיות עשוי סרט כזה ולא חצי חצי.אגב, שאלה חשובה:במצ'טה היה בחור אחד בתחילת הסרט שהיה כל הזמן צמוד לפרנק לפידוס מאבודים (הטייס), אותו אחד שיורה במצ'טה על הגג בסצינה שהוא אמור לצלוף ברוברט דה נירו. אותו בחור שסופו להיחנק ע"י פרנק לפידוס כשהוא מדבר במחשב עם סטיבן סיגלבכל אופן--> הבחור הזה מאוד דומה למישהו ששיחק בזמנו ב "עניין של זמן" . בסדרה קראו לו דין והיה לו קשר כלשהו לסמים ודנה ברגר. יש מצב שזה אותו אחד? אני לא מוצא אותו ב IMDB.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים אם לא אכפת לך לראות סרט בגרמנית אז יש את "וינסנט רוצה לים" בקולנוע לב."משחק הוגן" גם סרט טוב.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים נכוןואני מאוד אהבתי*$#@%^#$##@^@%!#^@$@#$#$@#%^@#^&!@#!&&!@#!^%#@!^(!@#*אשמח לקבל לפרטי את הכתובת שלך והשעות בהן אתה יוצא מהבית......
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אחרי שממרומי שנותי שמתי לב שלא יצא לי לראות את הסנדק באופן מלא מההתחלה ועד הסוף ראיתי השבוע את הראשון ועכשיו אני בעיצומו של השני(כל אחד יותר מ3 שעות)חובה לכל אחד. סרטים מעולים.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים לא מבין את ההתלהבות מ-BLACK SWAN - סתם סרט הזוי לטעמי.מצ'טה דווקא מדליק, לא ממש לבחורות.נאום המלך לא רע (King's speech).גם אני שמעתי המלצה על Vincent will meer, אפשר להוריד אותו אבל אין כתוביות גם באנגלית בשום מקום - אודיו בגרמנית.127 שעות סבבה לבנים, פחות לבנות.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים אשמח לקבל לפרטי את הכתובת שלך והשעות בהן אתה יוצא מהבית......בכיףתבוא ללוד בשעה 00:01 עד 00:30 אני ליד בית ספר ספיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.