פורסם 2011 בינואר 2314 שנים אתמול ביזבזתי משהו כמו 1:45 על סרט כ"כ עלוב,שעד עכשיו בא לי לבכות, אם זה לא מספיק,ביזבזתי גם את הזמן של בת זוגתי שתזכה לחיים ארוכים... כפיצוי לכך, יש לכם המלצה לסרט טוב?? (לא קומדיות) תודה
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים ראיתי את הסרט הזה בחינם בסינמה סיטי. אז אפילו לא הייתה לי האפשרות לדרוש את כספי בחזרה בעבור הזבל הזה.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים OUTRAGE 2010ואם בכל זאת אתה מתעקש על סרטים אקשן/קומדי הוליוודים רדודים אז תמיד יש סרטים כמו RED.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מסכים...אחד המאכזבים.. גם אל תבנה על RED יותר מדי.the social network לא רע בכלל וגם the town חביב.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים OUTRAGE 2010ואם בכל זאת אתה מתעקש על סרטים אקשן/קומדי הוליוודים רדודים אז תמיד יש סרטים כמו RED. מדוע רד סרט רדוד?אני דוקא אהבתי אותו העביר לי בכיף את הזמן
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים גם אני נהנתי מהסרט אבל זה לא אומר שהוא לא רדוד.עוד סרט אקשן/קומדי קליל עם אפקטים זולים.יש אנשים שמסוגלים להינות גם מדברים אחרים, ויש כאלו שלא.בשביל אלו שלא, יש קוקאין.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים זה חייב להיות חדש?!Green Street Hooligansאחד הטובים.Remember me דרמה טובה מאוד עם פאנץ' חזק.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים גם אני נהנתי מהסרט אבל זה לא אומר שהוא לא רדוד.עוד סרט אקשן/קומדי קליל עם אפקטים זולים.יש אנשים שמסוגלים להינות גם מדברים אחרים, ויש כאלו שלא.בשביל אלו שלא, יש קוקאין.למה ישר לקפוץ לקוק, יש עוד דברים בדרך, תשאל את לואיס מארי פארקר...ואם מישהו מחפש סדרת קומדיה נחמדה מאוד, Weeds.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.