פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER 1,2 סיימתי את 1 RAINBOW SIX: VEGAS 1,2 סיימתי את 1 BROTHERS IN ARMS: ROAD TO HILL 30 , EARNED IN BLOOD , HELL'S HIGHWAY תנסה גם F.E.A.R 2 והשלישי החדש שיצא ממש עכשיו. RED FACTION 4:ARMAGEDDON החדש מומלץ גם כן. SECTION 8:PREJUDICE HOMEFRONT SPLINTER CELL:CONVICTION סיימתי גם סבבה תודה רבה שוב דניס ! העברת לי את ההזמן לעוד כמה שבועות טובים
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים פחות או יותר על כל מפלצות הגרפיקה כבר שמעת, לכן אין לי ממש מה להציע בתחום הזה אבל מבחינת כיף אולי אני יכול להוסיף כמה דברים -HIDDEN & DANGEROUS 2 משחק ענק, מולטי די שומם ו''לאגי'' אבל הסינגל נורא נחמד MENOFWAR - משחק מדהיםDESERT STORM 2 - כמו הCOD של היום, רק שהוא יצא מזמן =DNECROVISION - לא בדיוק משחק מלחמה כמו כל השאר, אבל אף פעם אי אפשר להגיד לא לרצח המוני של זומבים נאצים =DDD
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים מחבר פחות או יותר על כל מפלצות הגרפיקה כבר שמעת, לכן אין לי ממש מה להציע בתחום הזה אבל מבחינת כיף אולי אני יכול להוסיף כמה דברים -HIDDEN & DANGEROUS 2 משחק ענק, מולטי די שומם ו''לאגי'' אבל הסינגל נורא נחמד MENOFWAR - משחק מדהיםDESERT STORM 2 - כמו הCOD של היום, רק שהוא יצא מזמן =DNECROVISION - לא בדיוק משחק מלחמה כמו כל השאר, אבל אף פעם אי אפשר להגיד לא לרצח המוני של זומבים נאצים =DDDתודה רבה ;D גם משחקים בסגנון C&C4 או C&C3 יתקבלו בברכה (ביימתי כבר את כול הסידרה כולל חבילות ההרכבה וכו ..)
פורסם 2011 ביוני 2614 שנים תודה רבה ;D גם משחקים בסגנון C&C4 או C&C3 יתקבלו בברכה (ביימתי כבר את כול הסידרה כולל חבילות ההרכבה וכו ..)SUPREME COMMANDER 1, 2ACT OF WAR:DIRECT ACTION + HIGH TREASONWAR FRONT:TURNING POINTWARHAMMER 40K DAWN OF WAR II + CHAOS RISING + RETRIBUTIONUNIVERSE AT WAR:EARTH ASSUALTEARTH 2160WORLD IN CONFLICT + SOVIET ASSUALTCOMPANY OF HEROES + OPPOSING FRONTS + TALES OF VALORRED ALERT 3 אני מניח ששיחקת כבר.
פורסם 2011 ביוני 2714 שנים מחבר SUPREME COMMANDER 1, 2ACT OF WAR:DIRECT ACTION + HIGH TREASONWAR FRONT:TURNING POINTWARHAMMER 40K DAWN OF WAR II + CHAOS RISING + RETRIBUTIONUNIVERSE AT WAR:EARTH ASSUALTEARTH 2160WORLD IN CONFLICT + SOVIET ASSUALTCOMPANY OF HEROES + OPPOSING FRONTS + TALES OF VALORRED ALERT 3 אני מניח ששיחקת כבר.ריד אלרט כבר שיחקתי אבל כול האחרים לא ;D תודה דניס ! תודה יואב אני יבדוק את המשחק הזה גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.