עבור לתוכן

המלצות למשחקים בסגנון צבאי

Featured Replies

פורסם

שלום ... הייתי רוצה לקבל המלצות לכמה משחקים טובים בסיגנון צבא נשקים וכו (אסטרטגיה גוף שלישי וכול דבר דומה)

אאם אתם מכירים משחקים מעניינים .. תודה (שיהיו כבדים במיוחד)

פורסם

צבא של שתיים (Army of Two) אחלה של משחק מגוף שלישי, אתה משחק צמד שכירי חרב צבאיים במשימות מסביב לעולם.

יש סיפור טוב, משחקיות מעולה לדעתי, והכי טוב זה שזה אחד מהמשחקי אקסבוקס 360 היחידים שנותנים משחק קמפיין בקו-אופ, אני שיחקתי את זה עם חבר איזה פעמיים 3 ומאוד נהנינו.

פורסם

army of two

זה אחד המשחקים הגרועים ששיחקתי בחיי, לא מבין מה התלהבת ממנו :-\

פורסם

Army of Two בכלל לא רלוונטי- הוא מבקש משחקים ל-PC, אחרת הדיון היה בפורום קונסולות.

תנסה את המשחקים האלה:

ממבט ראשון:

Call of Duty 4-7

Battlefield: Bad Company 2

Crysis

אסטרטגיה:

World in Conflict

Act of War

Company of Heroes

פורסם

army of two

זה אחד המשחקים הגרועים ששיחקתי בחיי, לא מבין מה התלהבת ממנו :-\

שיחקת לבד או עם חבר?

כי בקו-אופ המשחק הרבה יותר טוב

ומצטער שחכתי שזה רק ל- PC פה :)

לא עולה לי כרגע עוד משחקי צבא ל-PC

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אפשר גם תקופות עתיקות כמו אייג אוף אימפייר וכאלה :) ....

פורסם

אתה נעול על RTS? יש משחקי TBS שהם די נחמדים כמו silent storm וjagged alliance 2 (עם המוד ) שהם משחקים בתורות אבל אפשר לירות לאנשים בראש ( תמיד יתרון) ,להתגנב ולעשות צרות. בJA2 יש גם מרגמות וגז חרדל (נשק כימי) . אילו עדיין משחקי לחימה בסדר גודל קטן. יש את סדרת total war שאם אני זוכר נכון זה RTS+pause אם אתה מחפש משהו גדול וגראפי. בsilent storm הסביבה ניתנת להריסה ואפשר לירות דרך קירות פעם נתתי לצלפים שלי גם מקלע כבד כדי להשתמש ביכולת שלהם של 2X חדירה. היה גם פעם ששיעמם לי והתגנבתי קרוב לאנשים ויריתי עליהם עם RPG ;) . אגב silent storm sentinels יותר מוצלח מהראשון.

אני משחק עכשיו במשחק שברמת העיקרון הוא גם סוג של משחק "צבאי" שנקרא dwarf fortress שהוא סוג של משחק ניהול שבגדול הוא משחק rogue like אבל יש לו tileset שיותר נעים לעין. המשחק גם ממכר והוא יכול להיות כבד על המעבד. הוא בגדול דומה לsetelers ו majesty שהם שני משחקים נחמדים . אני אהבתי את בעיקר את setelers הראשון (serf city ) וגם setelers 2 לא אהבתי כלכך את החדשים.

אני לרוב משחק הרבה infantry online אבל קשה לשחק מהארץ (פינג ללוס אנג'לס על הגבול העליון) שזה משחק יריות ממבט למעלה אבל איזומתרי (רואים מ30 מעלות או משהו) . זה כמו RTS שבו כל אחד משחק חייל אבל אם זה לא משחק ליגה לא מגיעים לשיטוף פעולה גבוהה מדי .המשחק גם בדעיכה מתמדת. פעם היה משחק CTF פופולארי של 3 קבוצות של 18 והיה לרוב סוג של תיקו שצריך לשבור שלקח כמה שעות (היום אף אחד לא משחק CTF) . היום המשחק שהכי מתקרב לזה הוא של כיבוש בסיסים נייחים ושמירה עליהם (אני חושב שזה דומה לBF2) לוקח 15 שניות להוריד כל מתג של המגן (יש 2 או 4 ) ואז לוקחים את הדגל הראשי שמשתלט על העמדה . יש במשחק הזה המון נשקים גם רעלים (מתעלמים משריון) , יש גם כל מני באגים מוזרים שמאפשרים לך לשרשרר חלק מהנשקים ולהאיץ חלק מהן. בגדול המהירות קנה נמוכה מאוד מה שמאפשר התחמקות. זה בגדול משחק arcade .

פורסם

לפי הכותרת ישר באתי להמליץ לך על ארמא 2 (יש לו דיון ראשי אי שם במעמקי הפורום וקהילה די פעילה בויגיימס פלוס כמה סרטונים שפרסמתי ב-youtube עם מעניין אותך), אבל לפי התוכן של ההודעה אני כבר לא באמת בטוח למה אתה מתכוון "סגנון צבאי".

פורסם

סדרת BROTHERS IN ARMS

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שזה יהיה משחק עם גרפיקה טובה מאוד (בשביל המחשב החדש שלי שיגיעה ביום שני I5 2500K + HD 6950 שאני יפתח ל 6970 ) אני יקח אותו ל"נסיעת מבחן" :cool2:

צבאי זה כמו BC:2 או COD 6

אבל גם משחקים אחרים בכייף ...

תודה לכול העונים

פורסם

יש את BREACH החדש שיצא לא מזמן.

יש גם את BLACKLIGHT:TANGO DOWN ואת Alliance of Valiant Arms + LOCKDOWN החינמי (נקרא גם AVA בקיצור).

פורסם
  • מחבר

תודה דניס ;D

פורסם

ארמא 2 הוא מאד כבד יחסית, אם יש משחק שיש לו סיכוי לאתגר לך את כרטיסי המסך זה זה (אבל לא נראה לי שיש בכלל משהו באמת יכול לאתגר מפלצת שכזו), אבל בניגוד ל-COD ו-BF הוא מאד ריאליסטי ומצריך השקעה והבנה של מה אתה עושה (יש מגוון עצום של דברים שאפשר לעשות, מגוון אינסופי של משימות שונות שאנשים יוצרים, ושטחים עצומים שבהם משחקים), וגם השקעה של למצוא עם מי לשחק במולטי כי הסינגל לא יותר מדי מדהים ושרתים ציבוריים לא הרבה יותר טובים. חוץ מזה, המשחק משתפר בהמון כשאתה מוסיף לו מודים - ובמיוחד ACE שמשפר מאד את הריאליזם במשחק ומוסיף לו המון אפשרויות חדשות. כמובן שאתה מוזמן לקפוץ לויגיימס, בפורום ארמא שם יש רשימת קשר של כל השחקנים הפעילים וכמובן גם שרת טימספיק.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חח חזרתי שוב

בנתיים ....

Singularity - סיימתי (משחק טוב מאוד)

Medal of Honor - סיימתי (משחק טוב)

Portal 2 - סיימתי (משחק ממש מעניין)

Call of Duty black Ops - סיימתי

Unreal Tournament 3 - סיימתי

CRYSIS 2 - סיימתי

באטל פילד בד קומפני 2 - סיימתי

בולט סטורם - סיימתי (משחק ממש טוב)

COD MD2 - סיימתי

BioShock 2 - התחלתי אבל לא ממש אהבתי

Jast Cause - עדיין לא סיימתי

Red Faction - עכשיו אני משחק בו

METRO 2033 - נימאס לי ממנו אחרי כמה שלבים (לא אהבתי את הקטע שמתחשבנים שם על כול כדור )

אפשר לקבל עוד המלצות ? :) משחקים בסגנון של אלה ^^ (דגש על גראפיקה טובה וכייפית)

יש לי הרבה זמן פנויי עכשיו :smile1:

פורסם

GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER 1,2

RAINBOW SIX: VEGAS 1,2

BROTHERS IN ARMS: ROAD TO HILL 30, EARNED IN BLOOD, HELL'S HIGHWAY

תנסה גם F.E.A.R 2 והשלישי החדש שיצא ממש עכשיו.

RED FACTION 4:ARMAGEDDON החדש מומלץ גם כן.

SECTION 8:PREJUDICE

HOMEFRONT

SPLINTER CELL:CONVICTION

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים