פורסם 2011 בינואר 2214 שנים אני מחפש מחשב נייד או לייתר דיוק טבלט שיהיה איתי בזמן שאני נמצא בטיולים.דרישות! (לפי סדר עדיפות)מערכת הפעלה ווינדוס (לא מתמצא באנדואיד או בתוכנות הIPOD)שלא יהיה מסך מבריקהמון שעות סוללה7 אינצ' (שיכנס לכיס)GPSאינטרנט סלולרימחיר: זול יותר טוב יותרואם מישהו מכיר תוכנה שבה יש את כל המפות בטופוגרפיות של הארץ אני אשמח לשמוע עלייה!תודה רבה לכולם!!!
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר אני יעזור קצת.....ARCHOS 9 נראה לי סביר...אין לו GPSמסך מתאיםזמן סוללה מתאיםכח עיבוד @לא@ מתאיםמערכת הפעלה מתאימה
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יש לי פתרון עבורך - תקנה 5 אוגרים וסיני. הסיני יסחוב לך את המחשב שיעשה את הדברים האלה, והאוגרים יזיזו גלגל שיהיה למחשב חשמל. ועכשיו ברצינות, אין מחשב שיענה לדרישה שלך. דברים קרובים לזה, יעלו 3000-4000 שח לפחות.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים לגבי המפות הטופוגרפיות בזמנו עשיתי פרוייקט קטן וחיברתי קרוב ל 1000 צילומי מסך ליחידה אחת גדולה שאפשר לעבוד איתה בתור קובץ תמונה אם רוצים עשיתי את זה גם למפות אחד ל מאתיים חמישים אלף וגם למפות אחד ל חמישים אלף הרזולוציה של התמונה המחוברת של 1.250 היא 4000X10000 והמפה 1.50 הרבה יותר עוד לא חיברתי השארתי בחתיכות לפי אזורים זה היה פרוייקט צדדי הדבר העיקרי שעשיתי היה לחבר צילומי GIS מאתרים אתר הבית של תל אביב היה לו מפה GIS עם פירוט יפה נכנסתי לזום מלא עד לנקודה שהתחילו לאבד חדות ואז צילמתי מסך שוב ושוב אלפים ובסוף חיברתי יש לי מפה של תל אביב בפירוט גבוה 27000X28000 אלף פיקסלים תאמת עשיתי את זה פעמיים ויש לי שתי גרסאות של תל אביב חוץ מזה עשיתי אותו דבר לאזור צפת ראש פינה מכבים מודיעין מכתש רמון ורצועת עזה
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר אני נדהם מהפרויקט דבר ראשון!דבר שני... אני לא רוצה להרוס לך... אבל יש תוכנה שנותנת פירוט עד ל1:50000 קוראים לה navi guid אם תרצה אשלח לך אותה...מאיפה הבאת את הצילומים של הGPS?יש מצב לצלם אזור מסוים ביחס של 1:25000???זו תהיה התחלה ממש טובה אם תציגו אחד מהדגמים של המחשבים כי כרגע אני אפילו לא מוצא משהו שמתקרב למה שאני רוצה (גם אם אני מזניח את המחיר בצד..)תודה רבה!
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מה שאתה מבקש לא קיים ולא יהיה קיים אז אני מציע לרדת מהרעיון המקורי כצעד ראשון.הדברים שכן יוכלו לתת לך מענה (חלקי לצערי) לפי מחיר (מהזול ליקר)נטבוק- win 7, מסך מבריק, מאמין שאפשר למצוא אחד עם GPS וקישוריות 3G אבל זה מייקר את העסק, מסך 10.1 לכל הפחות, 1.4 קילו כולל מטען לכל הפחותamaung galaxy tab- לדעתי המכשיר שהכי מתאים לך והחיסרון היחידי זה שהוא עם אנדרואיד, כל השאר הוא עונה על הדרישות בצורה סבירהdell streak 7- לא בטוח שהתחילו למכור אותו בחו"ל אבל זאת גם אופציה שקיימת באופן עקרוניipad- לא צריך להכביר במילים, נותן מענה טוב לסוללה. 10 שעות, אני מניח שאתה מכיר את המכשיר.סמארטפון- לא חושב שזה ממש עונה על הדרישות אבל הוא כן ייתן קישוריות אינטרנט ואין בעיה להכניסו לכיס.thinkpad x201 tablet מאוד יקר, קילו וחצי, 12 אינטש גודל מסך אבל חוץ מזה הוא עונה על הדרישות. תיאלץ לסחוב אותו בתיק, מסך מט, סוללה טובה, אין שום ספק שזהו אחד מהמחשבים הניידים היותר אמינים באופן כללי אבל תהיה מוכן להוציא במקרה הטוב 1300 דולר ולהביאו מארה"ב...
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים מחבר הגלקסי נראה אחלה אבל הבעיה העיקרית זו מערכת ההפעלה....איך אני יכול להתקין אפליקציות של ווינדוס בדבר הזה??? איך אפשר ללמוד דברים לגבי מערכת ההפעלה שלו??ד'א... הרעיון הוא שהמחשב ישב בכיס כך שתמיד אוכל לשלוף משם את מפות השטח...
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים הגלקסי נראה אחלה אבל הבעיה העיקרית זו מערכת ההפעלה....איך אני יכול להתקין אפליקציות של ווינדוס בדבר הזה??? איך אפשר ללמוד דברים לגבי מערכת ההפעלה שלו??ד'א... הרעיון הוא שהמחשב ישב בכיס כך שתמיד אוכל לשלוף משם את מפות השטח...אני שוב אנסה להסביר את עצמי.טאבלט עם win7 היחדי שקיים הוא הארכוס 9 שנמכר בבאג (שהבנתי שהוא לא להיט...) ואולי יש גם את ה hp slate 500 ששניהם לא 7 אינטש.אני חושב שכדאי שתרד מהרעיון של טאבלט עם win כי זה לא ממש קיים בגדלים שאתה רוצהלא חושב שניתן להתקין יישומים של ווינדוז על אנדרואיד. גם אם כן אז פה זה לא המקום להתייעץ, אני אישית מעולם לא יצא לי להתעסק עם אנדרואידאני בטוח שיש תוכנות ניווט לאנדרואיד אבל שוב אין לי איך לעזור לך בנושאהמערכת לא אמורה להיות מסובכת יותר מדי, זה לא מדע טילים, סה"כ מערכת הפעלה לפלאפוניםלמה שלא פשוט תקנה מפות לאזורים שתהיה בהם ותסחוב על הגב נטבוק שיספק את כל שאר צרכיך הדיגיטליים? יחסוך הרבה כאב ראש...
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים בוא נתחיל מאפס -למה אתה רוצה לעשות את זה ?טיולי ג'יפים או טיולים רגליים ?אח"כ נתקדם.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר הטיולים הם טיולים רגליים ואני רוצה שיהיה איתי מכשיר שיסמן לי איפה אני נמצא בכל שנייה ושנייה (GPS) בנוסף יש איתי מפות שבילים ממוחשבות שאני רוצה שיהיו איתי וגם סיפורי דרך. כמובן שהפתרון הפשוט הוא להדפיס אבל אני רוצה להשתמש במכשיר לצרכים יום יומיים (סרטים מוזיקה אינטרנט ואופיס) תודה
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים תעשה לך טובה רצינית ותפריד את הדרישות.קח מכשיר GPS פשוט וטוב מ-DX ב-100 דולר כמו זה - http://www.dealextreme.com/p/5-lcd-600mhz-cpu-windows-ce-net-6-0-core-gps-navigator-internal-4gb-memory-with-us-map-30501ושים עליו תוכנה NAVIGUIDE 3 לניווט בשטח והצגת מפות ממוחשבותלצרכים היום-יומיים קח לפטופ רגיל וטוב.תפסת מרובה לא תפסת אומרים על דברים כאלה.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים ^כן.מה קשור נייד ? זה כבד מדי להליכה רגלית. ממש מיותר.לא חייב מDX, גם מכשיר כף יד + GPS מיד 2 יעשה את העבודה.או GPS קטן ייעודי סטייל GARMIN עם מסלול עליו.+ לא מפעילים GPS בכל נקודה ונקודה בהליכה רגלית אלא אחת ל- ובצמתים אם יש ספק.רוב הזמן זה מיותר ואתה תגמור את הבטריה.GPS לא מחליף ידע בניווט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.