פורסם 2011 בינואר 2114 שנים יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים יש אנשים שמעבירים את זה לדיסקים, זה עולה משהו כמו 70 ש"ח לקלטת אחת.יש אנשים שעושים מחירים טובים על זה, תבדוק את זה.אתה יכול לעשות את זה בבית ע"י רכישה של כרטיס טלויזיה, תחבר לשם את המצלמה, ותקליט את השידור.
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים מחבר זה איזה כרטיס טלויזיה ספציפי? ועם איזה כבל אני מחבר בין הכרטיס למצלמה ?
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים זה איזה כרטיס טלויזיה ספציפי? ועם איזה כבל אני מחבר בין הכרטיס למצלמה ?זה לא צריך להיות כרטיס ספציפי, תוודא לפי שאתה קונה שיש לו תוכנה נוחה, ואתה יכול להקליט קול.את החיבור אתה מבצע עם כבל COAX, הכבל הצהוב(RCA).
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים לא חייבים תוכנה מיוחדת - אפשר להשתמש בVirtualDub החינמית והגנרית (העברתי ככה תוכן של עשרות קלטות למחשב).
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר אוקיי אז בעצם מה אני עושה:הולך לקנות כרטיס טלויזיה הכי פשוט הכי זולקונה כבל COAX-RCAמתקין את התוכנה VirtualDubואז מחבר עם הכבל את המצלמה למחשב ? אני לא בטוח שיש במצלמה הזאת בכלל איזהשהם חיבורים האמת חחזאת המצלמהhttp://www.shoppydoo.co.uk/price-digital_camcorder-panasonic_nv_vz9.html
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר קנינו את המצלמה לפני הרבה מאוד זמן, 2003 בערך, אם לא פחות. לא זוכר בדיוק. אני לא יודע עם איזה כבלים היא מגיעה, אבל הכבלים היחידים שיש לי זה של הטעינה . לפי מה שהבנתי יש לה 2 או 3 יציאות RCA וזה הכל.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים קנינו את המצלמה לפני הרבה מאוד זמן, 2003 בערך, אם לא פחות. לא זוכר בדיוק. אני לא יודע עם איזה כבלים היא מגיעה, אבל הכבלים היחידים שיש לי זה של הטעינה . לפי מה שהבנתי יש לה 2 או 3 יציאות RCA וזה הכל.זה מספיק, אתה צריך יציאת וידאו, ויציאת סאונד(אחת גם תספיק[מונו]).
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר כן יש את הצהוב ואת הלבן. הצהוב לדעתי זה הוידאו ,הלבן כנראה הסאונד אוקיי אז לסיכום,איזה כבל אני צריך?אגב ,כשאני אקנה כרטיס טלויזיה, על איזה חיבור אני צריך להקפיד שיהיה שם?
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים אתה צריך לקנות כבל RCA רגיל.ואני מאמין שהכניסה לסאונד תהיה עם חיבור PL, אז אתה צריך לקנותגם חיבור RCA - PL (מיני).וכמובן, צריך שתהיה כניסת RCA בכרטיס הטלויזיה.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים עוזר? http://hwzone.co.il/guides/bckv2010 אכן עוזר, תודה רבה, אני אפיץ את זה במידה ומישהו ישאל משהו בנושא, תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.