עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מה הכוונה שלך לגבי היריות ? הרי יש מצב בחירה.

ואני לא מכיר משחק מהסידרה שהוא מוגדר כ*לא* טוב. יש שפחות טובים לעומת האחרים ,אבל בכלליות כולם טובים .

BF3 צריך להחזיר את הכבוד.. נראה אם הוא יספק חוויה טובה יותר מBF2 או לפחות אותו דבר.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הכוונה שלך לגבי היריות ? הרי יש מצב בחירה.

ואני לא מכיר משחק מהסידרה שהוא מוגדר כ*לא* טוב. יש שפחות טובים לעומת האחרים ,אבל בכלליות כולם טובים .

BF3 צריך להחזיר את הכבוד.. נראה אם הוא יספק חוויה טובה יותר מBF2 או לפחות אותו דבר.

לא דיברתי על היריות, דיברתי על המחסניות. ב BF2 היה לך 30 כדורים ו X4 מחסניות, מ- BC1 הם עברו לעשות כמו במשחקים האחרים, 30 כדורים ועוד 90 כדורים. ב BF2 למשל אם היה לך 10 כדורים במחסנית והכנסת חדשה איבדת את ה 10 כדורים האלה.

והוא ניראה משחק טוב בכללי, בלי קשר לקודמים, ניראה שגם שיפרו את הירי, הכדורים עפים כמו כדורים ולא כמו נוצות וגם צריך פחות פגיעות בשביל להרוג (למרות שבכל זאת זה ניראה הרבה פגיעות).

פורסם

גם לא נשכח שזה עדיין לא המשחק הגמור.

לדעתי לגבי הפגיעות,זה צריך להיות באמצע- לא קל מידי כמו בCOD ולא כבד מדי כBC2 .

פורסם

הדרישות מערכת עם זה

Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz

GF 9600GSO 1GB GDDR3 256Bit

2GB RAM DDR2 kingston

Win7 HP x64

V

V

פורסם

מאיפה כל אלו קיבלו גישה? זה לא מהבטא של MOH:LE.

הרגע שמתי לב שהסטלן צינזר את השם שלו אבל שכח לצנזר את השם שלו ב-kill log.

פורסם

אבל זאת לא בטא פנימית אחרת זה לא היה מגיע ליוטיוב. זה כנראה מקבוצה כמו Combat Testing, השאלה איזו? CT זה לא כי לא קיבלתי שום דבר.

פורסם

החברה נתנה גישה ספציפית למי שנראה להם.

פורסם

החברה נתנה גישה ספציפית למי שנראה להם.

ספציפית לאלו מתוך בעלי MOH:LE?

פורסם

קצת אקשן. הסאונד מעולה.

פורסם

אפילו שזה HD זה לא כזה איכותי ( הצילום ) .

הגדרות מערכת לביטא פחותה ממה שיציגו ליצאת המשחק. אני מתחיל לחשוב שבביטא לא ניתן לפתוח את כל ההגדרות .

כאן זה נראה מדהים:

http://www.battlefield-inside.de/wp-content/uploads/2011/06/Battlefield3-Screen.jpg

.................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים