עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

איך BC2 רץ אצלך?

אצלי BC2 באותה רזולוציה עם אותו כרטיס מסך, אותו זיכרון ו-E6300 @3.4GHZ ואני מקבל בממוצע 30 FPS בהגדרות מקס, בלי פילטרים.

אני לא חושב שתצליח להריץ הכל מקס ב-BF3 בלי פילטרים בשביל משחק חלק גם בחלקים שהכל מתפוצץ.

אתה חייב להחליף מעבד. היה לי בדיוק את אותו מעבד באותו אוברקלוק (475x7) ואחרי ששדרגתי לוח אם מעבד וזיכרון הביצועים קפצו ביותר מ-50% והפריימרייט המינימלי עלה ביותר מ-100%.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע. >:

אני אשדרג בדיוק לפני ש-BF3 יצא. עכשיו לא לחוץ לי, אז כל ירידת מחירים תהיה נחמדה. D:

פורסם

מה דרישות מערכת יווו!

פורסם

אחד הדברים היותר מציקים לי בבטלפילד החדשים (כל מה שבא אחרי BF2) זה התנועה הרוטטת של

הדמות ושל הנשק, כאילו הדמות רוקדת ובנוסף היא גם די מוגבלת וכבידה

ואני רואה שזה קיים גם ב BF3 וזה מבאס

מאוד אהבתי את המשחקיות של BF2 ולי נראה ש BF3 הוא לא המשך ישיר שלו

המטרה שלהם זה לעשות שדה קרב יותר ראליסטי, אם הם היו עושים כמו ב-BF2 זה היה כבר גועל נפש.

במיוחד שלא נדבר על הבאני הופינג.

פורסם

המפתחים בכלל לא כיוונו שזה יהיה משחק המשך .

דמויות ונשקים נראים דווקא רזים יותר מ-BC2.

אין ספק שהם הלכו יותר לכיוון ראליסטי .

*עדן* תודה על הלינק - נראה הרבה יותר מדהים באיכות הזאת.

פורסם

אני מסרב להאמין שהמפרט שלי לא יריץ את המשחק ב-1280X1024. עד היום אין משחק שאני לא מריץ על הכי גבוה פחות או יותר חלק (ומקסימום, מורידים קצת AS, על AA קשה לי לוותר כי זה מציק בעין).

פורסם

הרבה סירבו להאמין שהמפרט שלהם לא יריץ את קרייסיס 1.

They Were Wrong

פורסם

להזכיר לך לאן שאפה רמת האופטימיזציה בקרייסיס?

פורסם

להזכיר לך לאן שאפה רמת האופטימיזציה בקרייסיס?

המפתחים בכלל הכירו את המילה "אופטימיזציה"?

:lol: :lol:

פורסם

ספר זאת ל-EA

פורסם

מה אתה מנסה להגיד? ש-EA לא יודעים לעשות אופטימיזציה? ובכלל EA היא המפיצה, DICE היא המפתחת. DICE לא יודעים לעשות אופטימיזציה?

אל תזרוק מילים לאוויר. קרייסיס הראשון הוא לא השוואה טובה PERIOD. עובדה שאת קרייסיס ווארהד אני יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה שלי. עובדה שאת AC:B אני יכול להריץ ככה. עובדה שאת BC2 אני יכול להריץ ככה.

פורסם

DICE ידועים בהוצאת עדכונים מרובים למשחקים שלהם, לא זכור לי משחק אחד שלהם שיצא במצב שחיק, אולי ME וגם לו לא היה חסר בעיות.

פורסם

אני חושב שאין טעם להתווכח על איזו רמת הגדרות המחשבים שלנו יריצו את זה, למי שלא בטוח, שיוריד את המשחק ואם יאהב, שיקנה.

פורסם

הנה הטריילר של ה-12 דקות, אבל עם פרשנות של המפיק הראשי של BF3 פטריק בך:

מישהו יודע מאיפה הדובים הורודים?

כשתראו תדעו על מה אני מדבר. (דקה 8:07).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים