עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

עד מתי אפשר לקנות את ה-Limited Edition?

רשמית - עד יציאת המשחק למדפים, לא רשמית ולפי השמועות אפשר גם לרכוש את ה- LE גם חודש אחרי יציאת המשחק, כך שיש לך זמן.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ממממ... דיי מאכזב הטריילר המלא, זה כאילו לקחו את כל הטריילרים ביחד וחיברו אותם. :P

פורסם
  • מחבר

ציפיתם ליותר? יש עוד חצי שנה ליציאת המשחק. הם לא יראו את הטריילר המלא עכשיו, בטח שלא מולטיפלייר (שכנראה עדיין לא גמור).

פורסם

זה קשור יותר לשיטת שיווק ופירסום, ברור שהמולטי לא גמור, גם הסינגל לא גמור, הכל יהיה גמור מן הסתם בתאריך השחרור (או אפילו לא - פאטצים).

ההחלטה שלהם לפרסם את המולטי בשלב מאוחר יותר (E3 ביוני) קשור באסטרטגיה שיווקית בלבד, כי זה בעצם הדובדבן שבקצפת.

פורסם

טריילר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

פורסם

הראו אותם דברים רק טיפה ארוכים יותר.

עושים צחוק.

פורסם

אחד הדברים היותר מציקים לי בבטלפילד החדשים (כל מה שבא אחרי BF2) זה התנועה הרוטטת של

הדמות ושל הנשק, כאילו הדמות רוקדת ובנוסף היא גם די מוגבלת וכבידה

ואני רואה שזה קיים גם ב BF3 וזה מבאס

מאוד אהבתי את המשחקיות של BF2 ולי נראה ש BF3 הוא לא המשך ישיר שלו

פורסם

אתה לא יכול לדעת איך תהיה המשחקיות וההרגשה עד שתשחק באמת.

דווקא לי יש תחושה שהמשחקיות תהיה שונה מ-BC2 ויותר דומה ל-BF2.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו בפעם השנייה את הטריילר המלא. הפעם מה שעדן הביא, להורדה במחשב. איזה הבדל רואים ב-60 פריימים לשנייה. המשחק פשוט נראה מדהים. עכשיו אני בדוק קונה מחשב חדש!

פורסם

phenom2 3200X4

512 hd4870

4gig memory ddr2

מה דעתכם ירוץ, או שצריך לשדרג?

הלוח לא תומך בDDR3 אצלי.

המשחק נראה מדהים!

פורסם
  • מחבר

על איזה רזולוציה אנחנו מדברים?

פורסם

1680X1050 ואין צורך בפילטרים.

פורסם
  • מחבר

איך BC2 רץ אצלך?

אצלי BC2 באותה רזולוציה עם אותו כרטיס מסך, אותו זיכרון ו-E6300 @3.4GHZ ואני מקבל בממוצע 30 FPS בהגדרות מקס, בלי פילטרים.

אני לא חושב שתצליח להריץ הכל מקס ב-BF3 בלי פילטרים בשביל משחק חלק גם בחלקים שהכל מתפוצץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים