עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/news/134715

תקראו את זה, חלק מהעניין של גראפיקת קונסולות ומחשבים.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הגרפיקה בקונסולות לא כזאת גרועה, ובתכלס בקושי יש הבדל במשחקים מסויימים, Crysis 2 לדוגמא.

30 fps בשביל כרטיס מסך כמו 7600gt (זה בערך הדור של החומרה של הקונסולות) למשחקים הכי חדשים, זה יפה מאוד.

HD6950 חזק פי כמה וכמה מ-7600gt ועדיין הוא מריץ בערך על 50-60 בהגדרות בינוניות את crysis 2.

יש כאן משהו אחר, חוץ מאיך שהמשחק נראה והגבלת ה-fps. אני יכול רק לשער שזה בגלל הווינדוס או משהו בתוכנה שמגביל את החומרה.

לא,פשוט איכות נמוכה יותר על רזולוציה נמוכה יותר אבל מה עם optimization טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שרזולוציה נמוכה בכלל קשורה לעניין. תראה את Uncharted 3. נראה פשוט מדהים.

פורסם

ראיון מאוד מעניין עם מנהל הקהילה של DICE, בו הוא מדבר גם על BF3.

יהיו כנראה עוד חלקים בהמשך.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את זה מוקדם יותר היום. בעיקרון לא תשמעו שום דבר חדש על BF3. הם סתם מדברים ביניהם. :lol:

(בין היתר כמה כל אחד מהם מדהים חח)

פורסם
  • מחבר

חח כבר עשיתי לפני זה. אני בספק רב שנגיע למיליון. ;)

פורסם

כן ראיתי את זה מוקדם יותר היום. בעיקרון לא תשמעו שום דבר חדש על BF3. הם סתם מדברים ביניהם. :lol:

(בין היתר כמה כל אחד מהם מדהים חח)

אחרי רבע שעה הבנתי שזה סתם בזבוז זמן. אם לא הייתי בעבודה אז זאת היתה רבע שעה מבוזבזת. מה בכלל CM עושה?!

פורסם
  • מחבר

מדבר עם הקהילה בעיקר, שומע מה יש להם לומר. לפי מה שאני הבנתי הוא כמו איש קשר בין המפתחים לבין הקהילה. הוא לא יושב בפורומים 24/7. אבל הוא "הפנים" של DICE ברוב המקרים. זה שפונים אליו כשמשהו מתקלקל ומקללים חח. כש-BC2 היה יותר פעיל הוא ענה הרבה בפורומים.

פורסם

ז'קטע!

E.A ביטלו לי את ה Pre-order

We are sorry to inform you that the product you pre-ordered will not be released as expected

BF3 יידחה ל 2012?... :cool2:

פורסם

אין מצב המשחק נדחה אחרי כל ההייפ שעשו לו... יש עוד חצי שנה לשחרור זה המון זמן, בדרך כלל מכריזים על דחיה זה קורה חודש-חודשיים לפני.

פורסם
  • מחבר

אף אחד אחר לא הזכיר בפורומים של המשחק שביטלו לו את ההזמנה. אני בספק שהמשחק ידחף אחורה. הם נחושים שהוא יוצא מול COD.

פורסם

אני גם עשיתי PREORDER ולא קבלתי את ההודעה הזאת...מוזר.

אם יהיה שינויים אעדכן.

פורסם

מצידי שיידחו עוד ועוד, רק שלא ישחררו משחק מלא בבאגים.

חוץ מזה נראה לי שעדיף להם לחכות קצת.

דצמבר לדעתי יהיה מעולה לשיחרור המשחק, אחרי ששחקני COD יבינו שמוכרים להם אותו חרא כל שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים