פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אחרי הכל ניראה שהמשחק לא כבד כמו שעשו ממנו ,לא אחרי הדרייברים האחרונים .תמיד ידעתי שזה היה טריק שיווקי.אם אתם זוכרים EA אמרו שנצטרך GTX580 SLI בשביל לשחק על אולטרה =)
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים לאלה שהחליפו להם תסריאל בצאט של EA , מה אמרתם להם בדיוק שהחליפו?!לא מוכנים להחליף לי!
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים חבר'ה, תתחילו לשחרר רשמים מן המשחק...מבחינה גרפית, גיימליי, סאונד, מולטיפלייר וכ'...
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים הורדתי את המשחק מ-Origin... שאני מנסה להעלות את המשחק הוא מריץ לי Release date check ואז אומר לי שאני יוכל לשחק רק ב-28. איך אתם כבר שיחקתם?
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מישהו גם כן נתקל בקטע שאי אפשר לשלוט ברגישות של העכבר? זה נוראי אני גם ככה שונא את זה שאני חייב להחזיק את הלחצן הימני של העכבר כדי לכוון
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים כע, הרגישות של העכבר במשחק לא עובדת.בנוגע לבעיה השניה שלך, בתפריט GAMEPLAY אתה יכול להגדיר שלא תצטרך להחזיק את הלחצן הימני בכדי להשאר במצב של "בין כוונות".
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים יש (:שלחו לי את המשחק מ gameעכשיו נראה כמה זמן לוקח לו להגיעל rage לקח קצת יותר משבוע
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים הורדתי את המשחק מ-Origin... שאני מנסה להעלות את המשחק הוא מריץ לי Release date check ואז אומר לי שאני יוכל לשחק רק ב-28. איך אתם כבר שיחקתם? כבר נטחן פה מלא... OpenVPN... מוריד, מתקין , מפעיל, מתחבר , מריץ את BF3 , נותן לו לבדוק את התאריך ואז נגמר הסיפור... nucleo , היית מדבר איתי, הייתי סוגר לך את הפינה הזאת...
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים תראה את ההודעה הקודמת שלי שנערכה (:הזמנתי מגיים ורק עכשיו קיבלתי הודעה ששלחו ליגם אם הם שלחו אתמול אני מניח שייקח משהו כמו עשרה ימים עד שאקבל אותו
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים האמת שזה ממש מאוחר... בפעם האחרונה שהזמנתי מהם PRE ORDER של משחק שיוצא ביום שישי , כבר ביום שני הם שלחו אותו ובשישי הוא הגיע לסניף דואר...אני מקווה בשבילך הוא יגיע צ'יקצ'ק...
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים האמת שזה ממש מאוחר... בפעם האחרונה שהזמנתי מהם PRE ORDER של משחק שיוצא ביום שישי , כבר ביום שני הם שלחו אותו ובשישי הוא הגיע לסניף דואר...אני מקווה בשבילך הוא יגיע צ'יקצ'ק...כשהזמנתי את בורדרלנדס הוא הגיע אליי יום לפני ההשקה (:אני רק לא וזכר אם זה היה משופטו או מגיים
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים בדיקה ראשונית של הדרייבר 11.9 לעומת 11.10CAP3 מראה כי יש שיפור ב0-2 FPS. רק אל תטעו את עצמכם עם המילה שיפור..אני אישית לפני ההתקנה של BF3 ,התקנתי את הCAP3 ל11.9, והפעלתי את המשחק ,המשחק עבד גרוע לא בדקתי בדיוק כמה FPS היה ,אבל המשחק הרגיש כאילו הוא עובד ב20+- FPS על High ,מתחת לHigh אפילו לא ניסיתי לשחק.. ואז התקנתי את ה11.10 Preview Driver 3 ,הפעלי את המשחק ,והוא עובד מעולה עם יותר מ60FPS בHigh,אז להגיד שאין שיפור בכלל זה לא נכון ,אני לפחות ,הרגשתי שיפור.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים כע, הרגישות של העכבר במשחק לא עובדת.בנוגע לבעיה השניה שלך, בתפריט GAMEPLAY אתה יכול להגדיר שלא תצטרך להחזיק את הלחצן הימני בכדי להשאר במצב של "בין כוונות".מוזר לי הרגישות של העכבר עובד מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.