עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מסתבר שה Campaign משעמם לפי הכתבה של kotaku

http://kotaku.com/5847778/for-all-its-airplanes-earthquakes-and-explosions-battlefield-3s-campaign-is-remarkably-dull

בשורה תחתונה:

Ever since those great Battlefield 3 gameplay videos first surfaced, I've been looking forward to seeing Battlefield 3's campaign in action. But now that I've played it, I might just skip straight to multiplayer.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 373.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי איך שזה ניראה כרגע לפחות KOTAKU לא מרוצים כל כך מהתוצאה.

פורסם

המטוסים פשוט לא יעילים בעליל.. לא רק שקשה להוריד איתם משהו, זה סופר קל להוריד אותם עם הסטינגר/עיגלה.

יש Counter Measures אבל עוד לא הצלחתי להשתמש בהם, כנראה צריך לפתוח אותם. מה שאני לא מבין זה איפה הטילי אוויר אוויר, ונשקי אויר קרקע? התותח של המטוסים שווה לתחת, אפילו נגד חייל לא מספיקה פגיעה אחת.

פורסם

אם אני מבין נכון הנשק היחידי של המטוסים זה המקלע מה שהופך אותם לחסרי תועלת...

עריכה: צריך לפתוח את הטילים האלה. זה ייקח שעות..

פורסם

אני מאוד שמח שקל להוריד מטוסים מהקרקע.

ב BF 2 זה היה מה זה מגעיל עם כל הקמפרים שישבו במסוקים (במיוחד) ומטוסים גם כל המשחק וקיבלו EASY KILLS ואם בקבוצה שלך לא היה טייס טוב אז לא היית יכול לעשות כלום נגדם, כי עמדות נ"א הקבועות היו שוות תחת ואפילו 2 פגיעות לא היו מורידות מסוק!

אז עכשיו חיים שלהם לא יהיו כל כך קלים שזה טוב מבחינתי. :)

פורסם

המפה caspien border פשוט מעולה!

הדרייבר של Nvidia על הפנים, כל איזה 10 דקות הוא קורס, ואני מקבל הודעה מwindows שהדרייבר הפסיק להגיב, מצד שני יכול להיות שזה בגלל שכל העסק גדול על המעבד שלי (E8400 @ 3.6).

עדיין לא הצלחתי לראות פינג לשרתים בשום מקום.

לא הצלחתי לקבוע את בחירת הנשקים גם בעכבר, זה פשוט לא מקבל את המקשים של העכבר, מישהוא הצליח?

פורסם

בצע דאונקלוק לכרטיס מסך שלך באמצעות MSI Afterburner או RivaTuner או כל תוכנה אחרת שעושה את זה (הראשונה עדיפה). מספיק דאונדלוק של 20-30 מגהרץ לליבה בכדי לקבל יציבות.

למה זה ככה? לא ברור.

פורסם

הדרייבר החדש של AMD, זה שאמור רק לאחד את השיפורים של RAGE ו BF3, דפוק. ב RAGE הוא עושה בעיות תצוגה לבעלי HD4000 וב BF3 הוא פשוט גורם למשחק להפסיק לעבוד אחרי כמה זמן. הדבר הכי חרא זה שהדרך היחידה לסדר את זה זה עם Driver Sweeper מה שאומר להפעיל את המחשב מחדש לפחות פעמיים.

פורסם

גם אני התקנתי אותו ובנתיים רק מסדר אותי..

אני עם 5770, כרגע עוד לא נתקע וקפא לי המשחק כמו בפעמים קודמות.

פורסם

גם ב RAGE אומרים שזה עזר לבעלי HD6000 וחלק מה HD5000. אז כניראה שמי שיש לו HD4000 כדאי לו להשאר עם דרייבר ישן יותר (וניראה לי שאני בין הבודדים פה שלא שדרגו מאז).

פורסם

אני עם HD 4870 ולא התקנתי את 11.10 עדיין. איזה דרייבר הותקן אצלך?

פורסם

מסתבר שה Campaign משעמם לפי הכתבה של kotaku

http://kotaku.com/5847778/for-all-its-airplanes-earthquakes-and-explosions-battlefield-3s-campaign-is-remarkably-dull

בשורה תחתונה:

איזה 100 עמודים אחורה כתבתי שהסינגל של BF3 יהיה רחוק שנות אור מהסינגל של MW3 ועזבו גרפיקה...

פורסם

הדרייבר הטוב הוא הדרייבר הראשון שהם הוציאו ל BF3, ניראה לי שזה היה PREVIEW 26 SEP. החדש זה V2, לא עובד כל כך טוב עם HD4000 אבל תנסה, מקרה הכי גרוע תפעיל אתהמחשב מחדש כמה פעמים (אני הפעלתי היום איזה 12 פעמים בניסיון לגרום למשחקים לחזור לעבוד ועכשיו אני צריך להפעיל עוד פעמיים).

פורסם

איזה 100 עמודים אחורה כתבתי שהסינגל של BF3 יהיה רחוק שנות אור מהסינגל של MW3 ועזבו גרפיקה...

נראה מעולה...

המולטי מאכזב,כשחקן COD רציתי לראות משהו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים