פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים מישהו יודע מה הסיסמא החדשה ל- Caspian Border ?הם שינוי אותה.. sexyelevator לא עובד.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים אחרי שעשיתי "גיבוי צ'אט" ופתחתי אותו גם בפיירפוקס ובאקספלורר הוצאתי מהם שני cd-key במקביל ל PC. אבל שניהם לא הסכימו לפצות אותי באיזה קופון . מכיוון שאין לי מה לעשות עם ה cd-key השני , מי קופץ על ההזדמנות?
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים אחרי שעשיתי "גיבוי צ'אט" ופתחתי אותו גם בפיירפוקס ובאקספלורר הוצאתי מהם שני cd-key במקביל ל PC. אבל שניהם לא הסכימו לפצות אותי באיזה קופון . מכיוון שאין לי מה לעשות עם ה cd-key השני , מי קופץ על ההזדמנות? אנייייייייייייייייייי
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים אני! שלח לי בפרטי בבקשה עריכה: אני מניח שפספסתי. לא נחשב שביקשתי מקודם ממי שמשיג יותר מאחד?
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים אני! שלח לי בפרטי בבקשה עריכה: אני מניח שפספסתי. לא נחשב שביקשתי מקודם ממי שמשיג יותר מאחד? אה!
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים המפתח נמסר לזוכה המאושר xVertigo. אני! שלח לי בפרטי בבקשה עריכה: אני מניח שפספסתי. לא נחשב שביקשתי מקודם ממי שמשיג יותר מאחד? פספסת בידיוק ב 33 שניות, גם כך עוד 16 שעות יהיה לכולם.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים מישהו יודע איך אני משנה את NICK NAME שלי שמופיע במשחק ?בדף PROFILE אני לא מוצא את האפשרות לשנות...
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים תודה על ה CD KEY ל PS3 הורדתי 25%, הורדה של רק 1.173G (כרגיל קטן בהרבה מההורדה במחשב). רק שלא יפסיק להוריד ב 512M, הקונסולה שלי עושה בעיות... אני מת לישון אבל נראה לי שאני אשאר בשביל לבדוק את המשחק
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים רק דרך ea supportתודה, האם בשלב זה ידוע אם כל UNLOCK נשמר גם למשחק המלא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.