פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים מחבר איי זה המזל שלי, עד שקיבלתי קוד ההורדה נדפקה לי. הגיעה ל-100% והמשיכה בהורדה. התחלתי את ההורדה מחדש. =\לגבי אלו שמורידים על 30 אין לי מושג למה. אצלי מוריד על המקסימום שהאינטרנט שלי מסוגל.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים יש לי בעיה. אני מחובר באתר של EA למשתמש שלי אבל שאני צריך תמיכה תכנית זה מבקש ממני שוב מייל וסיסמא ואני שם ולוחץ LOG IN ואז זה טוען ומחזיר אותי לדף שאני שם מייל וסיסמא. ניסיתי מכמה מחשבים ודפדפנים וזה לא עובד.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים http://www.games4gamer.co.il/product-p-32/-Battlefield-3-Pre-Order-/PRE-ORDER.htmlהממ.. הם רק מוכרים Cd keys?
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים לכול נפגעי אסון הCD KEYS : [table][tr][td][/td][td]Hi, my name is Nitesh. How may I help you?dan beckman: hello dan beckman: i have not received my early access key dan beckman: and its already been almost 48 hours since you've released the beta dan beckman: i want a proper compensation for your false advertising Nitesh: We understand your disappointment. As a small token of appreciation of your patience, I'm giving you 15% discount coupon which would be valid for a month and can be redeemed on Origin Store. dan beckman: and what about a beta access key? Nitesh: Please provide me the order number for the BF 3 pre orderdan beckman: ok hold on dan beckman: your "orders and billing" tab wont work dan beckman: says my session expires,i log in,and it shows nothing. Nitesh: Please wait let me check this for you.dan beckman: i think i managed to find it via paypal : מספר ההזמנה שלכם שאפשר לראות בפייפאל Nitesh: Here is your code for early accessNitesh: שקר כלשהוdan beckman: ok hold on dan beckman: alright,what about that coupon? Nitesh: Here is your code : שקר כלשהוdan beckman: thanks,have a nice day. 'dan beckman' disconnected ('Concluded by End-user').[/td][/tr] [tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr][td] [/td][/tr][/table]אל תוותרו לפאקרים,קחו גם קופון וגם את הקוד לבטא שלכם ועשו כפי שעשיתי.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים זמן ההמתנה איום ונורא, הגעתי מ-1200 ל-20 וזה התחיל מחדש :\ אם מישהו מגיע לנציג ויכול לבקש קוד נוסף למחשב - אשמח לקבל אחד בה"פ
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים סוף סוף בשעה טובה יש CD-KEY...דרך הכי טובה להוריד את ההתקנה זה דרך ה ORIGIN - זה מוריד במהירות שיא..אבל בשביל צריך את הקוד...NIKE נסיתי לבקש מהם את הקוד אבל הם קמצנים.
פורסם 2011 בספטמבר 2813 שנים בתמיכה באתר של EA , תפתח עוד צאט במקביל בדפדפן אחר, לפני כמה שעות היה לי פשוט ERROR באחד מהם לכן חשוב לעשות ''גיבוי צאט''.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.