פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים זה דברים שחייבים לסדר באופן מיידי , שמע לא- אף אחד לא ישחק כמגן ( במצב כזה אני יוצא ישר וחוזר כתוקף )-עד שיסודר.זה בהחלט דבר הזוי, איך כמגן יש לך כזאת ירידה בביצועים- הרי הסביבה תואמת .
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים זה דברים שחייבים לסדר באופן מיידי , שמע לא- אף אחד לא ישחק כמגן ( במצב כזה אני יוצא ישר וחוזר כתוקף )-עד שיסודר.זה בהחלט דבר הזוי, איך כמגן יש לך כזאת ירידה בביצועים- הרי הסביבה תואמת .נשמע הזוי, זה כבר פורסם כבאג אצל כולם או שרק אצל בודדים?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים היה אחד ששלח את זה כבעיה- וזה נשאר גם במצב של הורדת הגדרות =אין שינוי (פורום ויגיימס). בדיוק באותו רגע ציפיתי במשחק והשחקן עבר להיות מגן- שם באמת הFPS ירד באופן משמעותי במקום ממוצע (תחלת המפה ) של 65/75 קיבל 40/55 .אני מאמין שזה לכולם.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים רגע ב-29 המשחק ישוחרר?ומה עם קבוצתית,כבר התארגנתם?אם יש מקום אז תרשמו גם אותי
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים שלום לכולם אשמח להמלצה על קבוצה או קלאן להצטרפות ל bf3חברה טובים וכמה שפחות sniper אלא משחק תחרותי וטובפשוט נמאס לי להצטרף לקבוצות אקראיות שלא ידוע מי שם ומה קורהתודה מראש על העזרה
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים אני מנסה להבין משהו, MP לא עובד כי צריך סריאל וEA לא שלחה לכולם את הסריאל הזה, השאלה שלי היא האם אפשר לשחק בSP ללא סריאל ? ועם לא אולי מישהו מעודכן מתי SKIDROW הולך לפרוץ את השטות הזאת שלהם ?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים theone89, רק תגיד מתי ואני יכול לסדר לך גם קראק, נסה לפרוץ איתו את היוזר החסום שלך בפורום.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים אני מנסה להבין משהו, MP לא עובד כי צריך סריאל וEA לא שלחה לכולם את הסריאל הזה, השאלה שלי היא האם אפשר לשחק בSP ללא סריאל ? ועם לא אולי מישהו מעודכן מתי SKIDROW הולך לפרוץ את השטות הזאת שלהם ?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים למי שיש גישה, אולי תביאו אותו לילה לפחות י-ק-מ-צ-נ-י-ם 8) ..השירות של החברה גרוע צריך להחליף את ההודים שם . מי שרוכש החודש את המשחק מקבל הודי עד הבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.