עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

למען האמת, זה כבר לא כ"כ משנה... :cool2:

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה רק אני או שהקו-אופ נראה ממש צולע? ::)

לפחות הטריילר של המולטי מרשים.

לא רק אתה...

פורסם

EA מטיסה חודש הבא אנשי QA מארה"ב לשבדיה לעשות fine tuning ו balancing למשחק.

אני יודע זאת כי יש לי מכר שהוא אחד מהם, הלוואי עלי העבודה שלו....

פורסם

זה ממש לא חדשות טובות. יש לי תחושה שהמשחק הולך לעבור קונסוליזיציה מטורפת אבל אולי אני סתם רואה שחורות.

פורסם

זה ממש לא חדשות טובות. יש לי תחושה שהמשחק הולך לעבור קונסוליזיציה מטורפת אבל אולי אני סתם רואה שחורות.

איך אתה מסוגל להגיד דבר כזה אחרי טריילר פצצה שכזה?! בבקשה אל תדכא את החבר'ה פה. :smile1:

פורסם

כבר חווינו יותר מידי בעיות עם צוותי הQA של DICE בBC2 עם שחרור של פאטצ'ים רעים...

אני מקווה שנזכה לחוויה מתקנת בנושא....

פורסם

יש מן כלל אצבע כזה. למשחקים טובים יש המון באגים. במקרים מסויימים אפילו כאלו שלא מאפשרים לשחק במשחק.

פורסם

סוף סוף מישהו לומד מ KILLZONE 2 ומוסיף רשימת שרתים בקונסולות :P חבל שב KILLZONE 3 הורידו את הרשימה (למרות שזה נכנס למשחק ישר בניגוד לסדרת UNCHARTED ו IWNET שצריך כמה דקות בשביל להתחבר למשחק) :-\

פורסם

היה גם ב-warhawk הרבה הרבה הרבה לפני KZ2.

פורסם

ב WARHAWK ו MAG זה היה חובה, השרתים שם היו גדולים מידי בשביל P2P. עכשיו גם משחקים "רגילים" מתחילים להחזיר את האפשרות הזו.

פורסם

זה רק אני או שהקו-אופ נראה ממש צולע? ::)

לפחות הטריילר של המולטי מרשים.

+1

גרפית זה נראה ממש רע לעומת מה שרואים בטריילרים האחרים, חבל.

פורסם

זה PS3 וגם ה STREAM לא היה מדהים בכללי.

פורסם

ב WARHAWK ו MAG זה היה חובה, השרתים שם היו גדולים מידי בשביל P2P. עכשיו גם משחקים "רגילים" מתחילים להחזיר את האפשרות הזו.

דיברת על רשימת שרתים (server broswer), ב-MAG אין רשימת שרתים...

פורסם

יש מן כלל אצבע כזה. למשחקים טובים יש המון באגים. במקרים מסויימים אפילו כאלו שלא מאפשרים לשחק במשחק.

i lol'd irl

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים