פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים זה רק אני או שהקו-אופ נראה ממש צולע? : לפחות הטריילר של המולטי מרשים. לא רק אתה...
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים EA מטיסה חודש הבא אנשי QA מארה"ב לשבדיה לעשות fine tuning ו balancing למשחק.אני יודע זאת כי יש לי מכר שהוא אחד מהם, הלוואי עלי העבודה שלו....
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים זה ממש לא חדשות טובות. יש לי תחושה שהמשחק הולך לעבור קונסוליזיציה מטורפת אבל אולי אני סתם רואה שחורות.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים זה ממש לא חדשות טובות. יש לי תחושה שהמשחק הולך לעבור קונסוליזיציה מטורפת אבל אולי אני סתם רואה שחורות. איך אתה מסוגל להגיד דבר כזה אחרי טריילר פצצה שכזה?! בבקשה אל תדכא את החבר'ה פה.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים כבר חווינו יותר מידי בעיות עם צוותי הQA של DICE בBC2 עם שחרור של פאטצ'ים רעים...אני מקווה שנזכה לחוויה מתקנת בנושא....
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים יש מן כלל אצבע כזה. למשחקים טובים יש המון באגים. במקרים מסויימים אפילו כאלו שלא מאפשרים לשחק במשחק.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-server-browser-confirmed-for-consoles/
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים סוף סוף מישהו לומד מ KILLZONE 2 ומוסיף רשימת שרתים בקונסולות חבל שב KILLZONE 3 הורידו את הרשימה (למרות שזה נכנס למשחק ישר בניגוד לסדרת UNCHARTED ו IWNET שצריך כמה דקות בשביל להתחבר למשחק) :-\
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים ב WARHAWK ו MAG זה היה חובה, השרתים שם היו גדולים מידי בשביל P2P. עכשיו גם משחקים "רגילים" מתחילים להחזיר את האפשרות הזו.
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים זה רק אני או שהקו-אופ נראה ממש צולע? : לפחות הטריילר של המולטי מרשים. +1 גרפית זה נראה ממש רע לעומת מה שרואים בטריילרים האחרים, חבל.
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים ב WARHAWK ו MAG זה היה חובה, השרתים שם היו גדולים מידי בשביל P2P. עכשיו גם משחקים "רגילים" מתחילים להחזיר את האפשרות הזו.דיברת על רשימת שרתים (server broswer), ב-MAG אין רשימת שרתים...
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים יש מן כלל אצבע כזה. למשחקים טובים יש המון באגים. במקרים מסויימים אפילו כאלו שלא מאפשרים לשחק במשחק. i lol'd irl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.