עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

תמיד אפשר לבטל את הOrigin In-Game דרך ההגדרות של התוכנה...

אז היא תישאר לפעול בדיוק כמו סטים רק שלא תציק במשחק...

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בשבילי (ובשביל רוב האנשים שמעדיפים לשחק בקבוצות) האפשרות לדבר עם האנשים שמשחקים איתי זה חלק מהמשחק.

רוני, אם אני זוכר נכון כשרצית לשחק ב ALPHA של BF3 הייתה צריך להוריד את המשחק באיזה קישור באינטרנט שהוריד לך גירסה פגומה ואז הייתה צריך שאני אשלח לך את הקובץ הפגום. גם לי המהירות הורדה ב ORIGIN לא הייתה מדהימה, אם זה מה שיש עכשיו אני לא רוצה לדעת מה יהיה בעוד כמה חודשים.

אם אתם חושבים שזה לא משנה, תקנו את המשחק ותנסו להנות, אני לא אפריע לכם. אבל כשתבואו לפה לבכות התגובה שלי תיהיה הרבה סמיילים שמחים וצוחקים :cool2:

פורסם

אין שמחה כמו שמחה לאיד , הא?

אתה ממש בטוח שאין צ'אט במשחק עצמו? נראה לך שכל פעם שמישהו ירצה לכתוב משהו בתוך המשחק ילחץ SHIFT+F1 בשביל לכתוב משהו? אף אחד לא ישתמש בתוכנות צד שלישי לVOICE CHAT כמו מוהק או טים ספיק?

ולכל דבר יש פתרון, אם תקנה את המשחק בקופסא , יחסך ממך להוריד אותו.

וגם אם אני אצטרך להוריד אותו , נכון לעכשיו אני מקבל מהירויות יותר גבוהות בORIGIN מאשר בסטים.

אני מבין מה אתה אומר אבל נראה לי שאתה רואה יותר מידי שחורות....

פורסם

צ'ט היה... צ'ט קולי לא היה או לפחות לא שמעתי אף משתמש מדבר.

פורסם

לא מדבר על החרא במשחק, מדבר עם אפשרות נוחה לדבר עם שחקנים וחברים :P כמו שסיימון ניסה לדבר איתי ולא ידעתי שהוא שולח לי הודעות כי ORIGIN לא מידע שחקנים באמצע משחק שמישהו מנסה לדבר איתם.

פורסם

צ'ט היה וגם VOIP אאל"ט.

פורסם

בשבילי (ובשביל רוב האנשים שמעדיפים לשחק בקבוצות) האפשרות לדבר עם האנשים שמשחקים איתי זה חלק מהמשחק.

רוני, אם אני זוכר נכון כשרצית לשחק ב ALPHA של BF3 הייתה צריך להוריד את המשחק באיזה קישור באינטרנט שהוריד לך גירסה פגומה ואז הייתה צריך שאני אשלח לך את הקובץ הפגום. גם לי המהירות הורדה ב ORIGIN לא הייתה מדהימה, אם זה מה שיש עכשיו אני לא רוצה לדעת מה יהיה בעוד כמה חודשים.

אם אתם חושבים שזה לא משנה, תקנו את המשחק ותנסו להנות, אני לא אפריע לכם. אבל כשתבואו לפה לבכות התגובה שלי תיהיה הרבה סמיילים שמחים וצוחקים :cool2:

צ'אט במשחק עצמו אבל לא איכפת לי שלא יהיה בתוכנה או באיזה אתר,למרות שזה נחמד שיש, אבל זה לא מעסיק אותי יותר מידי.

את הבעיה שלי יכולתי לפתור גם כאן בהודעות הפרטיות עימך- לכן אני אומר לך זה לא בשמים ולא מפריע לי יותר מידי .

סתם ככה,שיתוף פעולה במשחק בצורה הכי טובה זה דיבור (לא צריך בשבי לזה תוכנה או אתר צדדי ) ולא צ'אט.

היה לי בעיה באיטרנט ,אני סדרתי את האיטרנט, טסות ההורדות עכשיו. :hat: .

פורסם

הגיע הזמן, אין Gameplay נגד קבוצה ערבית? ???

פורסם

מסיבת העיתונאים מתחילה עוד כמה דקות, BF3 יהיה לקראת הסוף.

שידור ישיר:

http://live-event.ea.com/gamescom/

הוידאו המלא למי שפספס יהיה יוטיוב של EA קצת אחרי שזה יסתיים

http://www.youtube.com/user/EA

פורסם

התחיל עכשיו

עכשיו יש את ההצגה של BF3.

איזה מחיאות כפיים וקריאות הם קיבלו :lol:

עריכה 2:

אלוהים אדירים!! הראו גיימפליי ממפת מולטיפלייר בשם Caspian Border וזה פשוט נראה מדהים!

קרבות על הקרקע , dogfights באוויר , טנקים ,פשוט עושה חשק לשחק כבר!!

:eek2:

פורסם

איזה טריילר חזק הראו במפה עם היער....

פורסם

זה היה גיימפליי במפה שנקראת Caspian Border לפי מה שהיה כתוב בסרטון.

היה פשוט חזק!

פורסם

הנה... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים