עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה עם זה. העיקר שהמשחק יהיה טוב.

כן? נראה אותך חוזר על זה בזמן ש origin למטה ואתה לא יכול לשחק.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה לא קרה אף פעם. למה שזה יקרה עכשיו? יש סיכוי, אבל לא גדול. STEAM התחיל אותו דבר או שכולם שכחו על זה? וכולם גם שנאו את STEAM בהתחלה.

אני חוזר שוב. אם BF 3 יהיה טוב, אני אקנה אותו לא משנה כמה תכנות אני צריך להריץ ברקע.

פורסם

דבר ראשון, סטים הוכיח את עצמו. ובלי קשר, סטים לא חייב לפעול בשביל להריץ משחק. את ארמא לדוגמא אפשר להריץ גם לא דרך סטים.

פורסם

אם זה יהיה כמו סטים, זה פחות גרוע. אם זה יהיה כמו ה-מערכת ה-גאונית של יוביסופט, וייזמיר.

פורסם
דבר ראשון, סטים הוכיח את עצמו.

כשאתחיל לקבל מסטים מהירות הורדה קבועה של 1~ מגהבייט לשניה, אז היא תוכיח ת'עצמה.

פורסם

תאשים את הספקית הנכה שלך לא את STEAM. חוץ מזה שאצלי ORIGIN הוריד על 550 במקום על 800, לא מדהים, במיוחד לא לשירות חדש שלא כל כך בשימוש. שלא לדבר על זה ש EA ידועה בזה שהיא תמיד מקצה פחות שרתים ממה שצריך למוצרים שלה.

בקשר לזה שגם STEAM בהתחלה לא היה משהו. STEAM הייתה התוכנה הראשונה מהסוג הזה, הם הקדימו את כולם בכמה שנים טובות. EA נכנסים לשוק הזה באיחור של 8-9 שנים, עם תוכנה שיש לה את אותן בעיות שהיו ל STEAM לפני 8-9 שנים. אם הם היו רציניים הם היו עוברים על מה שחברות אחרות עשו (IMPULSE, MS, VALVE וכו') ובודקים מה כל אחת מהן עשתה כמו שצריך ומה לא. לא נכנסים לשוק באיחור עם מוצר שתואם למה שהיה לפני קרוב לעשור :nono:

פורסם

מהירות הורדה זה דבר שמאוד תלוי בחיבור בארץ. עם סטים יצא לי להגיע ל-1.3MB/s כנ"ל עם אריון, וגם יצא לי להיות תקוע על 100KB/s עם שניהם.

פורסם

תתחיל להוריד מפרנקפורט

ניסיתי כבר כל שרת אירופאי שמוצע שם. במקרים נדירים קיבלתי מהירויות שפויות מ UK, אך לא מגרמניה.

פורסם

זה כי הם נאצים.

פורסם

ניסיתי כבר כל שרת אירופאי שמוצע שם. במקרים נדירים קיבלתי מהירויות שפויות מ UK, אך לא מגרמניה.

אני החלפתי את כל השרתים האירופיים האפשריים ב STEAM והמהירות הטובה ביותר אני מקבל מבלגיה. אתמול בלילה זה הגיעה ל1.3 MB/S ובדרך כלל אני מוריד סביב 1.0 MB/S.

דרך אגב, לא מזמן הורדתי מחדש את MOH מORIGIN וקיבלתי 1.0 MB/S. בעיניי לא גרוע בכלל.

פורסם

באורנג' אני לא מצאתי שרת מסויים שעובד בצורה הכי טובה. בחלק מהזמן השרת של ME עובד מושלם, בחלק מהזמן אני עובר למדינות שונות באירופה, צרפת בדרך כלל עובד כמו שצריך.

זה מה שקורה ששנותנים רישיון לכל חברה שרוצה, יש הרבה חברות שאף אחת מהן לא מנסה לתת שירות כמו שצריך כי הן יודעות שכל האחרות בדיוק אותו חרא. למרות שאורנג' לפחות מנסים, ברוב הזמן האינטרנט עובד כמו שצריך וברוב המשחקים אין בעיות בכלל. מה שמפריע זה שמשום מה לטורנטים יש העדפה על פני משחקי P2P (כמו MW2) והורדות ישירות, הם צריכים לסדר את זה...אין שום סיבה שמהירות ההורדה בטורנט תיהיה טובה יותר מהמהירות ב MEGAUPLOAD (שבעבר תמיד היה מוריד על MAX והיום בחלק מהשעות מוריד על מהירויות שגורמות לי לבכות).

פורסם

דרך אגב, לא מזמן הורדתי מחדש את MOH מORIGIN וקיבלתי 1.0 MB/S. בעיניי לא גרוע בכלל.

WTF למה? הביקורות קטלו אותו.

פורסם

חחח....יש מצב שהוא התכוון שמהירות ההורדה לא גרועה בכלל.... לא המשחק.... :lol:

פורסם

לא לא, הבנתי את זה. למה הוא קנה אותו.

פורסם

קניתי יחסית זול ($30), לעומת זאת שעכשיו אפשר לקנות אותו ב $14-15

שיחקתי בטא ואהבתי אותו. כמו כן שם של DICE קנה אותי. אבל המשחק הזה הוא פשוט כישלון אמיתי :bash: אני משחק בו לפעמים והוא לא כזה גרוע, פשוט יש הרגשה שהוציאו אותו לא מוכן אם מעט מאוד מפות ובכלל מעט תוכן למשחק שעלה $59.99.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים