עבור לתוכן

עזרה בהתקנת MAC OS על מחשב PC רגיל.

Featured Replies

פורסם

:nono:

זה ממש לא הכיוון להאקיטנוש נורמלי

מסכים חלקית ידידי,

שהרי למשתמש המתחיל זה מצוין...

יש למשתמש המתקדם דרכים אחרות (התאמת המערכת שלו להפצה - לוח אם - DSDT וכו').

[br]פורסם בתאריך: 19-01-2011, 17:22:37

תודה :)

אין משהו שאני יכול לעשות עכשיו ? בלי להוריד כל מיני דברים ?

כי כבר אין לי דיסקים, ואני תקוע בלי המחשב שלי, אני כותב מהנייד של אבא שלי.

זה בעייתי עכשיו להוריד מערכות אחרות, ולעשות את כל הדברים האלה, אין משהו אחר לעשות ?

תנסה להכנס באמצעות הפקודה: pmVersion=35 -v -x -f.

פורסם

אני מקווה שיש לך SNOW LEOPARD RETAIL

תעלה את ההתקנה דרך IBOOT

תתקין

תעלה את המערכת המותקנת דרך IBOOT שוב

זאת תהיה התחלה טובה

לפני הכל, תוודא שהגדרות הביוס שלך נכונות:

משהו בדומה לפה

http://lifehacker.com/5351485/how-to-build-a-hackintosh-with-snow-leopard-start-to-finish

חשוב שהבקר כוננים קישיחים יוגדר כAHCI

פורסם
  • מחבר

אני הולך לפי מה שכתוב במדריך, אבל אני לא רואה שכתוב שם להעלות את ההתקנה עם IBOOT, זה לא בסדר שאני מעלה את זה רגיל ?

אני מתקין כרגע...

עריכה:

את הIBOOT שמתי בכונן אחד שלי, את ההתקנה שמתי בכונן אחר, למה הוא לא מראה לי את הכונן של ההתקנה בIBOOT ?

עריכה:

אני לא מבין מה קורה פה, עכשיו שיניתי בביוס את הSATA ל AHCI, ועכשיו אני בכלל לא רואה את הכונן הקשיח שלי בהתקנה של הMac OS...

זה נראה לי דבר מפגר ביותר המערכת הזו !

אני לא מבין, זו כולה מערכת הפעלה(אני יודע שזו לא מערכת שמיועדת לעבוד על המחשב שלי, אבל עדיין!!!), למה אני לא יכול להתקין את הקקה הזה?!?!

יש מישהו שגר באיזור שלי(עכו) ?

אני מוכן לשלם שיבוא להתקין לי אם אתם אומרים שזה שווה התקנה...

פורסם

אתה לא יכול להעלות התקנה של snow leopard סתם ככה

אם זה עולה לך, יש לך דיסק שמותאם כבר לpc (כמו iatkos שציינו קודם)

מה יש להבין? זה לא מערכת הפעלה שבנויה לpc סטנדרטי, צריך לגרום לה לפעול על מחשב רגיל

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להעלות התקנה של snow leopard סתם ככה

אם זה עולה לך, יש לך דיסק שמותאם כבר לpc (כמו iatkos שציינו קודם)

מה יש להבין? זה לא מערכת הפעלה שבנויה לpc סטנדרטי, צריך לגרום לה לפעול על מחשב רגיל

אז מה אני עושה בעצם ?

אני מסביר לכם, יש לי דיסק שעכשיו הבנתי שהורידו אותו, גירסא 10.6.1, זה הורד כקובץ ISO, ונצרב כתמונה, כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הBOOT מעלה לי את זה.

עם זה אני לא יכול לעשות כלום ?

פורסם

אז מה אני עושה בעצם ?

אני מסביר לכם, יש לי דיסק שעכשיו הבנתי שהורידו אותו, גירסא 10.6.1, זה הורד כקובץ ISO, ונצרב כתמונה, כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הBOOT מעלה לי את זה.

עם זה אני לא יכול לעשות כלום ?

הגירסא הנוכחית היא 10.6.6...

אין כרגע דיסק "מותאם" ל- PC שהוא 10.6.6, אלא הכי קרוב ויציב, למירב ידיעתי, הוא מה שפירסמתי לך לעיל (הפצה ל- 10.6.3)

אחרי התקנתו ניתן לשדרג ל- 10.6.6 בקלות ע"י עידכון COMBO 10.6.6 שמפורסם באתר אפל.

אין כל בעיה עם הדיסק שלך, הוא 10.6.1 והוא "מותאם" להתקנה ללא iBoot, שאם לא כן, לא היית יכול להתקינו, שכן ה-"ביוס" של ה- PC והמק - שונים! ונדרשת מודיפיקציה ("שינוי") על מנת להתקין מערכת MACOS על PC.

הבעיה היא בתאימות החומרה שלך (בדרך כלל בעיקר לוח האם וכרטיס המסך) שדורשת בעצם התאמה של ההתקנה...

אינני יודע איזו "הפצה" יש ברשותך, ומה ניתן או לא ניתן להתקין באמצעותה.

מה שאני פרסמתי לך לעיל, היא הפצה שאני עבדתי איתה, מס' פעמים, במס' מחשבים, והיא בעלת יכולת טובה לשנות (באמצעות תפריט CUSTOM במהלך ההתקנה) ולהתאים את ההתקנה למערכת.

מובן, כי אתה צריך לדעת איזו מערכת יש לך, במובן הכי מפורש של המילה (איזה צ'יפסט, איזה צ'יפ לאודיו, איזה צ'יפ לLAN, של איזו חברה וכו') על מנת להתאים זאת אופטימאלית, וגם אז צריך ידע על מנת לתקן תקלות ושגיאות נפוצות.

אין לי אלא להחזיר אותך לראשית התגובה שלי לעיל:

"ראשית, כנס, תלמד, תבין... http://www.insanelymac.com/forum/

אי אפשר להתקין מק על פי.סי לפני שלומדים, ומנסים וטועים מס' פעמים..."

פורסם
  • מחבר

אבל אם זה לא היה מתאים בכלל, גם ההתקנה לא הייתה עובדת, לא ?

כבר התקנתי, סיימתי, הקבצים על הכונן הקשיח שלי, אבל המערכת לא עוברת את מסך הפוסט.

כנראה שאם אני לא אמצא מישהו שמבין בזה, אני אחזיר את המערכת שלי, הבעיה היא שאני נתקעתי עכשיו בלי שום מערכת, ואני צריך ללכת לחבר לצרוב את המערכת שלי מהכונן החיצוני שלי, באסה !

פורסם

אתה לא יורד לסוף דעתי,

אי אפשר להתקין את מערכת ההפעלה הזו, ככה, סתם, בלי התאמה, ובלי לדעת משהו על התקנת המערכת...

זה לרוב דבר מורכב ומסובך.

תקרא, שוב, את התגובות שלי ושל האחרים,

תעיין במה ששלחתי לך בהודעה הפרטית לגבי ההפצה הנ״ל

פורסם
  • מחבר

טוב, הורדתי את המערכת שהצעת.

שמתי אותה על כונן חיצוני, והפעלתי את הIBOOT, כאשר אני לוחץ על הכונן החיצוני שלי, הוא עושה חיפוש משהו כמו 3 שניות, ואז כותב:

"BOOTMGR is Missing

Press CTRL+R+DEL To Restart"

עריכה:

בגלל שהמערכת שהורדתי עכשיו לא עובדת, חזרתי למערכת הראשונה שלי 10.6.1, זה מראה קצת סימני חיים אחרי ששיניתי בביוס למצב AHCI.

אבל עכשיו הוא כתב משהו על כרטיס הרשת שלי, עבר את זה, ונתקע פה:

PXE-E53: No boot filename received

PXE-M0F: Exiting PXE ROM.

למה זה עושה את זה ?[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 09:47:29

אני ממש ממש מצטער על החפירה, אבל צרבתי את המערכת שמאיר המליץ עלייה לדיסק.

ועכשיו אני שם את האיי בוט בכונן דיסקים אחד, ואת המערכת בכונן אחר, כשהאיי בוט עולה, אני לא רואה שם את הדיסק של המערכת.

אבל יש לי גם את המערכת בכונן החיצוני, אותו הוא מזהה, אבל כשאני לוחץ עליו, הוא מחפש כמה שניות, ואז כותב את הבעיה שכתבתי למעלה.

אני צריך לעשות משהו לפני שאני אומר לו לחפש בכונן החיצוני ?

ניסיתי גם להפעיל ישר את הדיסק בלי האיי בוט, אבל הוא כותב שיש לו בעיה בקריאה מהEBIOS.

פורסם
  • מחבר

פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN 7, ועכשיו אני לומד קצת ומחכה שיגידו לי מה אני צריך לעשות כדי להתקין את המערכת.

כמו שאמרתי, יש לי את המערכת שמאיר המליץ עלייה, על דיסק, ויש י IBOOT על דיסק.

מה אני צריך לעשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים