עבור לתוכן

עזרה בהתקנת MAC OS על מחשב PC רגיל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לדעת אם אפשר להתקין MAC על המערכת שלי (מפרט בצד).

אם כן, רציתי לדעת אם אפשר לעזור לי עם זה קצת...

חשוב לציין כי אני לא מבין שום דבר במערכת MAC, וכל מה שתגידו נכון בשבילי, אז מי שלא מבין, בבקשה...

רציתי לדעת מידע כללי על המערכת, אם שווה לי להתנסות, ואיך אני מתקין אותה על המחשב שלי.

תודה לעוזרים,

מני חן. :)

פורסם

קודם כל זה Mac ולא MAC. שנית מדובר על Mac OS שזה שם מערכת ההפעלה.

מאז שאינטל עברה לx86 מ PowerPC נולדה קהילה שלמה של אנשים שמשתמשים במערכת ההפעלה הזאת על מחשבים שהם לא מחשבי מותג של Apple.

איזה בדיוק מידע אתה צריך על המערכת?

פורסם
  • מחבר

את האמת, חיפשתי קצת באינטרנט על ההתקנה שלהם.

השגתי דיסק מקורי מחבר שקנה אותו בדיוק עכשיו, אני אנסה, ואולי אני קנה גם, נראה איך זה עובד :)

מצאתי מדריכים בגוגל.

אם אני אצטרך משהו נוסף אני אשאל, תודה רבה יבגני :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי את המערכת, אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, המערכת לא עולה, זה נתקע במסך שבא אחרי הבוט, המסך שבו הוא מפעיל את הקבצים, איפה שמעלים התקנה מדיסק.

למה זה עושה את זה ?

אני מחכה כבר חצי שעה, עוד לא עלתה המערכת.

צירפתי תמונה, סליחה שהיא גדולה פשוט אני גולש מהסלולרי, ואני לא יכול להקטין אותה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

התמונה מראה את הפוסט, המערת אפילו לא התחילה לעלות

התקנת CHAMELEON?

אתה משתמש בDSDT?

באיזה KEXT אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

זה הקטע המוזר ! זה אפילו לא טוען את המערכת, זה תקוע על הפוסט ולא זז.

הנורה של ההארד דיסק מהבהבת כמה פעמים כשהוא מגיע למסך ואחרי 5 שניות זה עושה 2 הבהובים מהירים וזהו, המחשב משאר ככה.

חשוב להזכיר כי המחשב לא תקוע, המקו הזה מהבהב במסך, אך כלום לא קורה.

התקנתי את המערכת בצורה רגילה, פירמטתי לאיך שהמערכת ביקשה, וההתקנה החלה, זה לקח 9 דקות בעקך להתקין אותה.

הוא הפעיל מחדש וזה נתקע שם, כמובן שניסיתי להפעיל אותו מחדש הרבה פעמים, אפילו התקנתי את המערכת מחדש עוד פעמיים, גם בפרמוט למשהו שנקרא ג'ורנל או משהו כזה, עדיין לא עוזר.

לגבי השאלות האחרות, לא יודע על מה אתה מדבר...

תודה על העזרה, זה ממש חשוב, אני בלי מחשב עכשיו.

פורסם

בתור התחלה, תוריד את דיסק IBOOT ותעלה את המערכת דרכו

http://www.tonymacx86.com/

אח"כ תוכל להתקין דרכו CHAMELEON ודרייברים ספציפיים למערכת שלך

פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב, אני גולש דרך הסלולרי.

למה בעצם זה לא עובד ? יש סיבה מיוחדת ?[br]פורסם בתאריך: 19.01.2011 בשעה 14:44:43

טוב, הורדתי IBOOT, הפעלתי אותו, הוא מראה לי את הכונן שלי, כשאני מצביע עליו ועושה אנטר, הוא מריץ כמה פקודות, ואומר לי להפעיל את המחשב מחדש.

מה אני עושה בבקשה ?

צרפתי תמונה, זה מה שהוא מראה לי אחרי בחירת הכונן שלי.

פורסם

איזו גירסה של SNOW LEOPARD התקנת?

פורסם
  • מחבר

10.6.1

טוב הבנתי שיצאתי מפגר...

עכשיו רק הבנתי שאת ההתקנה אני צריך להפעיל דרך הIBOOT...

אני מעביר את ההתקנה לכונן חיצוני ומתחיל לעבוד ככה, אני אעדכן בדקות הקרובות, תודה :)

פורסם

יש לך KP - Kernel Panic.

תעלה את המערכת דרך ה- iBoot.

ולפני שתלחץ על האנטר לאישור ההפעלה של המק > תרשום את הבא:

pmVerion=0 -v

תדווח אם עובד...

עריכה: אם לא התקנת דרך ה- iboot ... אז איך התקנת בכלל???

פורסם
  • מחבר

יש לך KP - Kernel Panic.

תעלה את המערכת דרך ה- iBoot.

ולפני שתלחץ על האנטר לאישור ההפעלה של המק > תרשום את הבא:

pmVerion=0 -v

תדווח אם עובד...

עריכה: אם לא התקנת דרך ה- iboot ... אז איך התקנת בכלל???

תודה רבה, עשיתי את זה, והוא הריץ הרבה הרבה פקודות כאלה(הראה הרבה שמות של קבצים), ואז הוא הגיע למסך שחור עם כתוביות, ונעצר שם.

את המערכת התקנתי כך:

הכנסתי את הדיסק של המערכת, הוא הפעיל את ההתקנה, וזה התקין, כמו שמתקינים ווינדוס דרך BOOT.

עכשיו זה נעצר על החלון השחור, מה אני עושה ?

אני רוצה להזכיר, את המערכת התקנתי על הכונן שפירמטתי וקראתי לו Meni Hen, ובתוך התוכנה של הIBoot אני לוחץ על זה כדי לנסות להפעיל את המערכת, מה שאני עושה נכון ?

פורסם

מה שאתה עושה הוא נכון, אבל ההתקנה שלך כנראה לא נכונה.

הסיבה לכך היא שמק היא מערכת "סגורה" - מי שהכין את דיסק ההתקנה המקורי "יודע" מה החומרה שנמצאת בפנים, שהרי זה מק...

ב- PC יש חומרה אחרת (וביוס שונה - ועל כך השימוש ב- iBoot או בדיסק התקנה יעודי שזה מה שנמצא ברשותך, שאחרת לא היית יכול להתקין "כמו בווינדוס")

אני יעשה לך את החיים קלים יותר... אבל לא פשוטים יותר...

ראשית, כנס, תלמד, תבין... http://www.insanelymac.com/forum/

אי אפשר להתקין מק על פי.סי לפני שלומדים, ומנסים וטועים מס' פעמים...

תוריד גירסא יותר ידידותית למשתמש... למשל: iATKOS S3 Snow Leopard 10.6.3 DVD (תריץ חיפוש בגוגל)

תתקין אותה על פי דרישות לוח האם שלך (אודיו, LAN, וכיוצ"ב על פי האפשרויות המופיעות בהתקנת CUSTOM)

בסיום ההתקנה (לפני שאתה עושה ריסטרט) תתקין מפה: http://osx86.sojugarden.com/2010/06/myhack-installer-1-1-released/ את האינסטלור 1.1.

תעשה ריסטרט,

תדאג שאתה מעלה את המערכת דרך הכונן שעליו התקנת את המק OS... (תלחץ F12 שהביוס עולה, ותבחר את הכונן הפיזי...)

בתפריט תבחר את המק.

תהנה.

פורסם
תוריד גירסא יותר ידידותית למשתמש... למשל: iATKOS S3 Snow Leopard 10.6.3 DVD (תריץ חיפוש בגוגל)

:nono:

זה ממש לא הכיוון להאקיטנוש נורמלי

פורסם
  • מחבר

אני יעשה לך את החיים קלים יותר... אבל לא פשוטים יותר...

ראשית, כנס, תלמד, תבין... http://www.insanelymac.com/forum/

אי אפשר להתקין מק על פי.סי לפני שלומדים, ומנסים וטועים מס' פעמים...

תתקין אותה על פי דרישות לוח האם שלך (אודיו, LAN, וכיוצ"ב על פי האפשרויות המופיעות בהתקנת CUSTOM)

בסיום ההתקנה (לפני שאתה עושה ריסטרט) תתקין מפה: http://osx86.sojugarden.com/2010/06/myhack-installer-1-1-released/ את האינסטלור 1.1.

תעשה ריסטרט,

תדאג שאתה מעלה את המערכת דרך הכונן שעליו התקנת את המק OS... (תלחץ F12 שהביוס עולה, ותבחר את הכונן הפיזי...)

בתפריט תבחר את המק.

תהנה.

תודה :)

אין משהו שאני יכול לעשות עכשיו ? בלי להוריד כל מיני דברים ?

כי כבר אין לי דיסקים, ואני תקוע בלי המחשב שלי, אני כותב מהנייד של אבא שלי.

זה בעייתי עכשיו להוריד מערכות אחרות, ולעשות את כל הדברים האלה, אין משהו אחר לעשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים