פורסם 2011 בינואר 1714 שנים שלום לכולם רכשתי לאחרונה כונן פנימי קשיח של ווסטרן ואני מעוניין להתקין אותואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק עושים את זה מבחינת חיבורים ואיך הג'אמפר אמור להיות ?בתודה מראשZIK
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אסור להקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות מפתיחתם אלא אם כן נוסף מידע חדש.אנא קרא את חוקי הפורום והימנע מלעבור עליהם שוב בעתיד:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478383.0לנושא-בכונן קשיח בממשק SATA אין צורך לג'מפר שום דבר (אלא אם כן הלוח ישן וגם אז זה לא ב-100%).אתה פשוט מרכיב את הכונן בכלוב המתאים במפרץ 3.5 אינצ'ים, מחבר את הכבלים של חשמל ומידע (חשמל לספק ומידע SATA אל הלוח) ו... זהו, you're good to go.בהצלחה.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר תודה רבה מתנצל על ההקפצה לא הייתי מודע יש לי שאלה נוספת חיברתי את הכונן והמחשב מזהה אותו מה אני צריך לעשות עכשיו כדי לראות את המחיצה ?ואחרי שעשיתי את זה האם אני יכול לאחד מחיצות שקשורות לשני כוננים שונים ואיך אני עושה את זה ?תודה שוב
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אתה מתכוון ליצור מחיצה אחת שכוללת שני כוננים פיזיים? בשביל מה?והתשובה לשאלה הראשונה שלך נמצאת בסטיקי שבראש הפורום..
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר זה סתם לשם הנוחות כי אני רוצה לאחד את כל מה שיש לי למחיצה אחת מה אתה מציע?
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מציע שלכל כונן פיזי יהיו המחיצות שלו. אם אתה לא צריך הרבה מחיצות אז שכל כונן פיזי יכיל מחיצה אחת.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר נכנסתי לDISK MANAGEMENT וזה שואל אותי מה לבחור MBR או GPT?מה עושים מפה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.