עבור לתוכן

חיזוק רשת אלחוטית בדירה עם ממ"ד

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הנוכחים. ברשותכם, יש לי שאלה.

5363773137_77559c27ce_z.jpg

יש לי מחשב בחדר A, שמחובר עם כבל רשת לנתב אלחוטי, שמחובר בתורו למודם ADSL, שמחובר בתורו עם כבל טלפון לשקע בסלון.

הנתב מפיץ רשת אלחוטית, שהצרכנים שלה הם HTPC שיושב סלון, ומחשב נייד שמסתובב בכל הבית.

כרגע אני לא מרוצה מהקליטה ב-HTPC, ובנוסף צפוי להתווסף מחשב לממ"ד.

אני תוהה מה היא הדרך הטובה, הנוחה, והזולה ביותר:

1. לשפר קליטה של ה-HTPC

2. לחבר את המחשב הנוסף בממ"ד לרשת הקיימת.

חשבתי על החלפת הנתב לאחד כזה שמשדר חזק יותר (בשביל ה-HTPC), והפיכתו של הנתב הנוכחי לגשר אלחוטי (מחזק אות?) איפשהו בחדר B (בשביל הממ"ד).

דעתכם?

פורסם

משדר חזק יותר = קרינה יותר חזקה

לגבי שאר הדברים תנסה להשיג HPNA 3

http://www.powernet.co.il/hpna.htm

פורסם

שלום לכל הנוכחים. ברשותכם, יש לי שאלה.

5363773137_77559c27ce_z.jpg

יש לי מחשב בחדר A, שמחובר עם כבל רשת לנתב אלחוטי, שמחובר בתורו למודם ADSL, שמחובר בתורו עם כבל טלפון לשקע בסלון.

הנתב מפיץ רשת אלחוטית, שהצרכנים שלה הם HTPC שיושב סלון, ומחשב נייד שמסתובב בכל הבית.

כרגע אני לא מרוצה מהקליטה ב-HTPC, ובנוסף צפוי להתווסף מחשב לממ"ד.

אני תוהה מה היא הדרך הטובה, הנוחה, והזולה ביותר:

1. לשפר קליטה של ה-HTPC

2. לחבר את המחשב הנוסף בממ"ד לרשת הקיימת.

חשבתי על החלפת הנתב לאחד כזה שמשדר חזק יותר (בשביל ה-HTPC), והפיכתו של הנתב הנוכחי לגשר אלחוטי (מחזק אות?) איפשהו בחדר B (בשביל הממ"ד).

דעתכם?

האם יש אפשרות למקם את המודם והנתב ליד שקע הטלפון ולחבר את ה-HTPC בכבל לנתב? את המחשב שלך תוכל לחבר אז באופן אלחוטי (אם זה מתאים לך). אפשרות אחרת היא לסלול כבל רשת ממך אל ה-HTPC.

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות למקם את המודם והנתב ליד שקע הטלפון ולחבר את ה-HTPC בכבל לנתב? את המחשב שלך תוכל לחבר אז באופן אלחוטי (אם זה מתאים לך). אפשרות אחרת היא לסלול כבל רשת ממך אל ה-HTPC.

רב תודות,

יש אפשרות למקם את המודם והנתב ליד שקע טלפון ולבר את ה-HTPC, אבל אז הקליטה בחדר B תפגע, לא? והממ"ד בכלל ישאר בלי קליטה?

אם אני סולל כבל רשת ממני ל-HTPC אני פותר את כל הבעיות בסלון, אבל האם זה יעזור לי לממ"ד?

אני באמת מחפש את הפתרון הנוח והזול ביותר לכל הבעיות.

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא לקדוח חור בקיר מחדר א לממד

כל בעל מקצוע יבצע את העבודה תוך כמה דקות

לאחר קידוח חור בקוטר 16 מ"מ יש להעביר כבל רשת ובא לציון גועל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים