עבור לתוכן

מתלבט בין קניה של 2 משחקים Battlefield Bad Company 2 או CALL OF DUTY

Featured Replies

פורסם

מה יהיה יותר מעניין לשחק ברשת?

פורסם

אוי לא, פתחת תיבת פנדורה עכשיו

פורסם

מה אתה מעדיף:

משחק שמתבסס יותר על סולו ונשק ידני - COD

או

משחק שמתבסס על משחק קבוצתי טנקים וציוד טכני כזה או אחר - BC2

ההחלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

BC2 איך זה ברשת? כמו קונטר סטרייק 2 קבוצות? או אחרת?

פורסם

לא שיחקתי ב COD ברשת אבל אני יכול להשוואת את BF:BC2 לקאונטר.

המנוע הגרפי הרבה הרבה יותר טוב מקאונטר, והוא כבד בטירוף. אם יש לך כרטיס מסך שתומך ב DX11 אז יהיה לך חוויה לשחק ב BC2.

כמובן שתצטרך כרטיס גרפי חזק, 4890 ומעלה, ומאוד מאוד מאוד רצוי מעבד 4 ליבות ומעלה. אני שיחקתי BC2 עם 2 ליבות ודי סבלתי, אם אתה יודע לעשות OC אז בכיף. זה תורם המון. בנוסף רצוי לבדוק את הדרישות מערכת. אחרת ממש ממש לא כיף לשחק BC2.

המשחק מתבסס יותר על משחק קבוצית מקאונטר.

יש בערך את אותם דמויות אבל בקאונטר לפי מה שאני זוכר הרוב משחקים לבדם ואין סקוואדים בתוך הקבוצות.

בBC2 יש לך סקוואדים בתוך הקבוצה, שאתה יכול לחזור לקרב על אחד מחברי הסקוואד שלך, יש מבחר הרבה הרבה הרבה יותר גדול מקאונטר.

יש טנקים, רכבים, מסוקים, טילים, לכל סוג של דמות יש מספר די נרחב של נשקים.

המבחר של המפות לפי דעתי יותר גדול בקאונטר אבל הגודל של המפות בBC2 יותר גדול.

תעיין בדיונים של 2 המשחקים פה בפורום, תקרא מה אנשים רשמו על המשחקים, חוויות ובעיות.

אני יודע שיש ל BC2 בעיות ברשת, אבל אני כבר איזה 3 חודשים לא מעודכן במה שהולך אז יכול להיות שסידרו את הבעיות.

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת, קראתי את השורה הראשונה, ובבקשה, אל תשווה את COD לקאונטר.. פשוט לא

פורסם

חבל שלא קראת עד הסוף מה שהבחור רשם.

מה גם שהוא השווא את BC2 לקאונטר ולא את COD ;)

אם אתה מתכוון לרכוש את COD BO הייתי ממליץ לחקות מעט,אולי יהיה מבצע טוב לרכישת המשחק עם חבילת מפות שיוצאת בקרוב.

אולי אפילו תאכל לקבל חינם :)

פורסם

הבחור בעצם אומר COD = CS

אם פותח הדיון מטלבת בין COD ל BC2 אז זו ממש לא השוואה טובה

פורסם

הבחור בעצם אומר COD = CS

אם פותח הדיון מטלבת בין COD ל BC2 אז זו ממש לא השוואה טובה

מסטול האה?

"לא שיחקתי ב COD ברשת אבל אני יכול להשוואת את BF:BC2 לקאונטר."

ופותח הדיון שואל איזה משחק יהיה שווה את כספו בסופו של דבר באינדיקציית הנאה.

פורסם

מבחינת skills הייתי משחק COD, מבחינת fun זה BFBC2 מספק את הסחורה ובגדול.

אישית, אני מ-COD השתעממתי אחרי כמה חודשים אבל מ-BFBC2 אני לא משתעמם. אין כמו צבא נגד צבא. :xyxthumbs:

פורסם

לא זה ולא זה, אם היית קונה במבצעים אז כן אבל במחיר מלא הם לא שווים את זה. בקרוב יגיע גל חדש של משחקים וגם ניראים כאילו הם הולכים להיות טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי יספיק בשביל המשחק?(Battlefield Bad Compan

פורסם

המפרט שלי מספיק למשחק על הגדרות בינוניות ו 1050 * 1680 אז שלך קרוב לוודאי יריץ אותו גם על הגדרות גבוהות.

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת, קראתי את השורה הראשונה, ובבקשה, אל תשווה את COD לקאונטר.. פשוט לא

באמת שאני לא יודע איך להגיב למה שרשמת כי אני לא בטוח שאתה אמיתי (ליתר דיוק, בהתחלה חשבתי שעשית טעות אבל אז ראיתי גם את ההודעה השניה אחרי שכבר אמרו לך שטעית ועדין לא הבנת את זה ולכן אני באמת תוהה אם אתה אמיתי.)

המפרט שלי יספיק בשביל המשחק?(Battlefield Bad Compan

כן.

יש לך מפרט לא רע בכלל, אני משער שתצליח להפעיל את BC2 על הגדרות בינוניות+ בצורה חלקה. (וזה די טוב למשחק).

Super Sonic,

תודה על התוגבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים