פורסם 2011 בינואר 1614 שנים חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controllerהכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller?תודה מראש.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר הצלחתי להתקין את הדרייבר של הכ. מסך אבל איך אני פותר את ה- SM Bus Controller הזה?
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר ה- SM Bus Controller הזה מחרפן לי את הצורה, מישהו בבקשה יודע איך מטפלים בבעיה הזאת?תודה.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים אל תקפיץ את הדיון אם אתה לא רוצה לקבל אזהרה.אם היית כל כך נחוש היית כבר מזמן מבין מה זה.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר עשיתי חיפוש בגוגל וב- Acer והבנתי שזה שייך לצ'יפסט רק עדיין לא מצאתי פתרון לזה. סליחה על ההקפצה לא התכוונתי נ.ב.איך אני יכול למחוק הודעה בפורום שפירסמתי בעבר, יש אפשרות כזאת?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר אין בכלל את הדרייבר הזה באתר של Acer, מאיפה אפשר להשיג אותו? זה היחידי שחסר לי.תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.