עבור לתוכן

לא שיחקתי כבר תקופה מאוד ארוכה :(

Featured Replies

פורסם

הרבה מאוד זמן לא יצא לי לשחק במחשב, בגלל שהמפרט שלי ישן ולא יכול להריץ משחקים חדשים, ועכשיו אני גם לא יכול לשחק משחקים ישנים כי אין לי כרטיס מסך כבר כמעט שנתיים ובמקום זה יש את הכרטיס של הלוח אם שלא יכול להריץ שום משחק.

בקרוב מאוד אני אביא מחשב חדש, ואחזור לתחביב הזה שהזנחתי זמן רב מדי.

מעולם לא שיחקתי במשחקי רשת, כל מה ששיחקתי היה במסגרת סינגל פלייר.

אני שואל ברצינות, אני לא ממש מעודכן במה שקורה בעולם הגיימרים. אנשים עדיין משחקים ברשת?

כשהייתי בן 15 (היום 22), זה היה ממש להיט לשחק קאונטר סטרייק ואמריק'ס ארמי, ולא הייתי בקטע הזה.

את צעדיי הראשונים בעולם הגיימינג, עשיתי בגיל 12, שנת 2001. התחלתי עם משחקי פעולה כמו היטמן, מקס פיין, GTA 3

ומשחקי מכוניות שאני אפילו לא זוכר את שמם. זה היה הדבר העיקרי שעליו דיברתי עם חבריי לכיתה, כבר לא עניין אותנו לשחק כדורגל (חוץ מפיפא).

היו משחקי פעולה שממש אהבתי, כמו Mafia 1, ראיתי שיצא כבר המשך. גם GTA Vice City ו San Andreas היו די מהנים.

אם אני זוכר נכון, המשחק פעולה מגוף ראשון האחרון ששיחקתי, היה Brothers in arms. וזה היה ממש מזמן!

מה קורה היום? המשחקים נהיו מעניינים ומתאגרים יותר, או שהכל בערך חוזר על עצמו רק עם גרפיקה משופרת?

אני רוצה לשחק במשחקים שנדרשת חשיבה כדי לעבור משימה בהצלחה, ולא משחקים שכל מה שדרוש זה להקדים את האוייב בירייה כי זה די משעמם.

צריך שיהיה תכנון, מחשבה מאחורי כל צעד. שיחקתי פעם בSWAT 4, משחק פעולה מגוף ראשון שבו אתה שולט על עוד 4 חיילים (יותר נכון להגיד שוטרים), ומתמודד עם מצבי לחץ של חילוץ בני ערובה ללא פגע, השלטת סדר באיזור מוכה פשע וכו'. על כל משימה שהייתי עובר, הייתי מקבל ציון. המצב הכי טוב זה לחלץ את כל בני הערובה ללא פגע ולהביא את כל החשודים למעצר מבלי לירות עליהם, אלא אם כן אין לך ברירה. ממש משחק של שיקול דעת ותכנון מהטובים שהיו אי פעם.

יש משחקים מהסגנון הזה היום?

:)

פורסם

קודם כל יצא כבר משחק gta חדש (gta iv ) וגם תוספת עליו (gta episodes from liberty city )

יש גם את ההיטמן האחרון (והכי טוב לדעתי) hitman blood money

ומשחקי רשת הם להיט היום

המשחק רשת של הזמן האחרון הכי טוב למחשב זה battlefield bad company 2 וכמובן יש גם את counter strike source שכרגע הוא מקום ראשון במשחק שהכי משחקים בו במחשב

ובקשר ל swat 4 ..... יש את משחקי tom clancy's בדגש על סדרות המשחקים rainbow six ו- splinter cell

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע שיצא GTA IV, ואני ממש רוצה לשחק בו, גם אם הוא כבר ישן.

את Hitman blood money אני מכיר, סיימתי אותו אי שם בשנת 2006 :)

אני מכיר את סדרת Battlefield למרות ששיחקתי רק במשחק הראשון של הסדרה, לא יצא לי לשחק בכל הכותרים שיצאו מאז.

זו בעצם הסדרה שמתחרה עם Call of Duty, שגם בזה לא ממש יצא לי לשחק. (עדיין מדובר במשחקי מלחמת העולם השניה או שכבר התקדמו מאז?).

ספלינטר סל, שיחקתי רק בChaos Theory, המשחק השלישי בסדרה. היה משחק אדיר! אני עוד אחזור אליהם :)

פורסם

כן, אני יודע שיצא GTA IV, ואני ממש רוצה לשחק בו, גם אם הוא כבר ישן.

את Hitman blood money אני מכיר, סיימתי אותו אי שם בשנת 2006 :)

אני מכיר את סדרת Battlefield למרות ששיחקתי רק במשחק הראשון של הסדרה, לא יצא לי לשחק בכל הכותרים שיצאו מאז.

זו בעצם הסדרה שמתחרה עם Call of Duty, שגם בזה לא ממש יצא לי לשחק. (עדיין מדובר במשחקי מלחמת העולם השניה או שכבר התקדמו מאז?).

ספלינטר סל, שיחקתי רק בChaos Theory, המשחק השלישי בסדרה. היה משחק אדיר! אני עוד אחזור אליהם :)

ב call of duty הם נתשו את מלחמת העולם השנייה ויותר התחילו להתמקד במלחמות מודרניות.

פורסם

OK לאחר 20 שנה של משחקי רשת (הראשון היה SCORCHED EARTH בדוס עם שני מודמים...)

אני חייב להגיד שלא נס ליחם וזוהי אחת מצורות המשחק המהנות ביותר

היום אני די שקוע בSC2 שהדבר היחידי שמבאס בו שאין אפשרות למשחק LAN

כל טוב,

גבריאל

פורסם

ASSASSINS CREED - משחק חובה כדי להבין את העלילה,הוא מעט חוזר על עצמו בארך מהאמצע ועד כמעט סופו,בסוף המשחק חלקים חשובים מאוד מהעלילה שאסור לפספס.

ASSASSINS CREED 2 - המשחק הכי טוב בעולם לדעתי,ובכלל בהיסטוריה כולה,שלמות של משחק,עלילה מטורפת בחיים לא חוויתי דבר כזה ממשחק.

בקרוב יוצא

ASSASSINS CREED BROTHERHOOD - שיהיה בו עוד חלק קטן מהעלילה,אבל מה שמאפיין אותו זה רשת כן כן משחק רשת,הוא יצא כבר לXBOX אתה מוזמן לצפות ביוטיוב איך הוא.

ואיי שם בעתיד יצא שלוש שיסגור את המשחק,אני כל כך מצפה לו :alcoholic:

פורסם

אתה רוצה משהו מעניין

DRAGON AGE: ORIGINS

RISEN

WITCHER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים