עבור לתוכן

שחזור קבצים מדיסק חיצוני לאחר image

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי,

יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB.

ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני.

נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני,

וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C.

ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים.

האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ?

איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ?

תודה רבה

עדי

פורסם

תנסי את שאר תוכנות השחזור המומלצות בסטיקי, לפי הסדר בו הן מופיעות.. כולן מומלצות אבל הסדר שם הוא כזה שהתוכנה הראשונה היא המומלצת ביותר (רק בתוכנות שחזור).

פורסם
  • מחבר

תנסי את שאר תוכנות השחזור המומלצות בסטיקי, לפי הסדר בו הן מופיעות.. כולן מומלצות אבל הסדר שם הוא כזה שהתוכנה הראשונה היא המומלצת ביותר (רק בתוכנות שחזור).

תודה, ניסיתי את כל התוכנות החינמיות שבסטיקי וכולן מחפשות קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB.

האם כדאי לנסות להגדיר מחדש את גודל הדיסק ולהריץ אח"כ את הסריקה, או ששינוי ההגדרות יקטין את הסיכוי לשחזר משהו ?

ואם כן, האם כדאי להגדיר את כל הדיסק כ partition אחד (כמו שהוא היה לפני דריסת ה image) או שעדיף להגדיר את השטח שמעל ל 90GB כ partition נפרד ?

תודה רבה

עדי

פורסם

אז גשי למנהל הדיסקים או אפילו דרך תוכנה חיצונית (GParted) ותציבי אות למחיצה הגדולה שאינה נמצאת ב-My computer.

פורסם

אני לא יודע אם זה רלוונטי אלייך,

אבל כשלי קרה מקרה דומה (מישהו ניסה להתקין לי על הכונן windows xp ומחק את המחיצה)

הלכתי וקניתי את אותו דגם disc on key שהיה לי, ועשיתי עליו אותו הדבר, וניסיתי עליו את כל השיחזורים.

השיטה הזאת טובה אם המידע יותר חשוב מהמחיר של disc on key חדש. (למרות שהוא נשאר תקין, עדיין הוצאה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים