פורסם 2011 בינואר 1414 שנים שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוטהיום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה???המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט.אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר עם איזה מודם אתה עובד והאם בדקת עדכוני קושחה לנתב?tl-wr340gd[br]פורסם בתאריך: 15.01.2011 בשעה 13:20:43קודם כל תקשר לתמיכה של הוט.......יהייה בסדראם לא יסתדר....אז נעזורזה לא קשור להוט זה אני קניתי לבד תמודם הם לא קשורים לזה
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר אתה קנית ראוטר, לא מודם, את המודם קיבלת מהוט.באיזה מודם מדובר?THOMSON
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים אני לא יודע לגבי הראוטר שלך, אבל יש בעיה עם ראוטרים ישנים ב L2TP והם לא יכולים להעביר 12M.היה לי DLINK DIR-300 והיתה אותה בעיה.תבדוק מה מומלץ כאן: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htmהראוטר שלך לא במומלצים.
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים הוא לא במומלצים, אך הוא מצויין ככזה התומך בחיבור חייגן של הכבלים.לפותח הדיון, בדוק לעדכוני קושחה לנתב שלך באתר החברה, לעיתים קרובות עדכונים אלו משפרים את תפקוד חייגן ה L2TP.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים שלום bizon,בעיות בעת הגלישה באינטרנט עלולות לנבוע מסיבות שונות. נשמח לבדוק מה מקור הבעיה ולנסות לפתור אותה במידת הצורך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (5017632), שם המשתמש ב-Hwzone, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים כמו שחלק המגיבים ענו.זו בעיה מוכרת בטיפילינק, תעדכן את הקושחה והכל יסתדר.אני מגיב מנסיון אישי עם כמה מקרים ובכולם העדכון פתר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.