עבור לתוכן

תמיכה טכנית של ROCKSTAR = בזיון

Featured Replies

פורסם

1.0.7.0 מותקן , ולא מעלה המשחק.

מה לגבי קצת פרטים?

מה המפרט שלך? אתה מקבל הודעת שגיאה בכניסה?

פורסם
  • מחבר

I5 760

HD5750

4GB זכרון

WIN 7 64 גם הוא חוקי וגם זה לצערי.

אין הודעת שגיאה, רואה דיסק שמסתובב כמה שניות ואז זה לא מעלה את המשחק וזהו.

פורסם

ניסית את הנ"ל?

Update Microsoft Live.

Update 2008 C++ Redistributable.

Update all drivers sound and video.

Update Rockstar Social Club

עריכה:

ואם יש לך את Daemon tools או תוכנה דומה תנסה להסיר אותה.

פורסם

I5 760

HD5750

4GB זכרון

WIN 7 64 גם הוא חוקי וגם זה לצערי.

אין הודעת שגיאה, רואה דיסק שמסתובב כמה שניות ואז זה לא מעלה את המשחק וזהו.

מממ כשמכניסים את הדיסק הראשון אז לוחצים על האייקון בשולחן עבודה של המשחק ולפי מה שאני זוכר אמור להיפתח לך לפני הכניסה למשחק רוקסטאר סוישאל קלאב ואז אתה מכניס משתמש ואז נכנס למשחק ובמשחק מסתבך עם הלייב כדי להיכנס.

בקיצור חרא של דבר

כל כך הרבה תוכנות למשחק אחד

פורסם

כן יש 2 דברים מחורבנים שרתה צריך לעשות גם הזבל של רוקסטר סוישאל קלאב

וגם הזבל של MS הLIVE שלהם

רק שאתה מסים את 2 הדברים האלו כולל עדכונים אתה יכול לשחק

תזכור סיסמאות ושמות משתמש

בכל מקרה תנסה ותעדכן

פורסם

גם אם כל זה יעזור לו ויעבוד זה עדיין בזיון שלא ענו למיילים שלו (במידה והוא שלח יותר משניים בהפרש של חצי שנה)

פורסם

זה לא חצי שנה אלא חודש וחצי.

אני אגב, שלחתי להם מייל(דרך המערכת האוטומטית באתר שלהם, איך אתה שלחת?) ב27/11 וקיבלתי תשובה מתומך כבר ב29/11.

זו המערכת האוטומטית דרכה שלחתי:

http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

לאחר כמה דקות קיבלתי במייל הודעה שהשאלה שלי התקבלה ושלשאלת תמיכה שלי הוצמד מספר זיהוי. יומיים אחרי זה נציג שלהם שלח לי תשובה. הכתובת מייל איתה התכתבתי איתם הייתה usa@rockstarsupport.com

פורסם

מאחר שיש פה כבר כל מיני חברה שמשתמשים בLIVE-מאז שהתקנתי וינדוז 7 התוכנה הזאת מסרבת להתחבר לי.(למרקטפלייס הוא עושה לי CONNECTION ISSUES ובתוך המשחק הוא מודיע לי שצריך להוריד עדכון ועוצר אחרי כמה שניות בגלל בעיה של קישוריות) מישהו נתקל בבעיה דומה?

פורסם
  • מחבר

מחקתי התוכנה DEAMON TOOLS, ועשיתי עדכון מלא לWIN7 דרך WIN UPDATE. המשחק עדיין לא עובד.

פורסם
  • מחבר

וטרם נתקבלה תשובה ממעבדות ROCKSTAR.

גנבים, לפני שאתם קונים משחק מקורי תחשבו פעמיים!!!

פורסם

כמה שאני שונא התלהמויות כאלו... :bash:כל משחק של כל חברה עשה לך בעיות ולא חזרו אלייך? :facepalm:לפחות תדייק ותגיד לחשוב פעמיים לפני שקונים משחק של רוקסטאר. :s07: ולפי מה שזה נשמע התמיכה באמת ביזיונית במידה ולא ענו גם דרך המע' האוטומטית.

במידה וזה המצב כי שקלתי לקנות איזה משחק שלהם ועכשיו אוותר. לפחות זה עוזר להעביר חברות אחרות שחוזרות מהר ועוזרות עם הבעיות, כמו STARDOCK שהם בכלל אנטי DRM או 2K שתמכו בכמה אלפי לקוחות זעומים (ובצדק) על הבעיות שגרם ה-DRM הנוראי שלהם, שבסוף הם מיתנו אותו לפחות.

פורסם

וטרם נתקבלה תשובה ממעבדות ROCKSTAR.

אתה מודע לזה שהיה סוף שבוע ושיום שני הוא יום חג פדראלי (MLK) בארה"ב, כן?

פורסם

מאחר שיש פה כבר כל מיני חברה שמשתמשים בLIVE-מאז שהתקנתי וינדוז 7 התוכנה הזאת מסרבת להתחבר לי.(למרקטפלייס הוא עושה לי CONNECTION ISSUES ובתוך המשחק הוא מודיע לי שצריך להוריד עדכון ועוצר אחרי כמה שניות בגלל בעיה של קישוריות) מישהו נתקל בבעיה דומה?

תבדוק את זה:

http://support.microsoft.com/kb/937424

תרד לשורה.

Port listings for Games for Windows - LIVE

פורסם

:xyxthumbs: תודה רבה גם אני בניתי על זה אבל לפי הספק שלי הפורטים האלה פתוחים :(

מה גם שבוינדוז XP הGFWL עוד עבד..רק כשעברתי ל7 הוא החליט להתפגר.

פורסם

שלחתי להם מייל אחרון עכשיו.

פשוט בושה, בטח הם רואים שאני שולח את המייל מישראל וזורקים על זה, יודעים שבשביל לעשות משהו משמעותי אני צריך עו"ד בארה"ב דבר שהוא לא פשוט להשגה.

למה שנקנה משחקים אם ברגע שצריכים את העזרה שגם עליה משלמים בין היתר מקבלים זרנוג?

איזו בורות. ברור, כי כולם בחו"ל הם אנטישמיים שונאי ישראל שרק רוצים להזיק לנו, ורק אנחנו עם נבחר ועליון! :facepalm:

חדל עם כל ההתבכיינות הזאתי של "רק כי אנחנו ישראלים", די עם זה שכל מי שלא עושה בדיוק את מה שביקשת הוא אנטישמי מסריח שרק רוצה להזיק לנו.

אתה מודע לזה שהיה סוף שבוע ושיום שני הוא יום חג פדראלי (MLK) בארה"ב, כן?

............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים