פורסם 2011 בינואר 1314 שנים לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם.אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה.מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר ברגע שאני עושה CTRL+D זה אוטומטית מכניס לי בוקמארק של הדף הנצפה לתיקיה הראשית של הבוקמארקס.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים CTRL+D+D[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 17:15:00כלומר: לחץ CTRL+D שחרר את ה D ולחץ עוד פעם על Dייפתח תפריט ששואל אותך איפה לשמור את הבוקמרק שלך.יש מבין?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר כן, הבנתי. ואני אמרתי לך שברגע ש CTRL+D נלחץ, זה שומר אוטומטית בתיקיה הראשית וזה לא מעניין אותו שלחצתי שוב D.יש מבין?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים תבדוק אם הבעיה היא בקיצור המקלדת או במקום אחר:במקום CTRL+D+D תן קליק על הכוכב שבשורת הכתובת, ואז תן עליו עוד קליקנפתח תפריט שמירה?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים סתם נו אין לי פתרונות קסם בשבילך מגיגול קצר נתקלתי בבן אדם בודד נוסף שנתקל בבעיה דומה לפני כחצי שנה ולא נענהhttp://support.mozilla.com/fy-NL/questions/719565אז זה לא עוזר לך ממשבכל מקרה, הדברים הרגילים - סייף מוד, פרופיל חדש, אם הכל עובד אז להתחיל לעשות disable לתוספים ולבדוק וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.