עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת על מארז CoolerMaster storm sniper black edition

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש חוות דעת על המארז שבכותרת, האם למישהו יש אותו או שמישהו מכיר אותו ויכול להמליץ. בגדול קראתי עליו והוא מארז מצוין, אך רציתי לשמוע דעות ממומחים.

תודה מראש

פורסם

מארז פגז. יקר בארץ, ולא קיים פה בגרסת BE. רק הרגילה.

פורסם
  • מחבר

לא איכפת לי להשקיע במארז טוב (הוא גם לטווח ארוך בניגוד לכל שאר הרכיבים), אבל למהאתה אומר שהוא לא קיים? זה לא זה?

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1645

פורסם

לא זה לא זה

BLACK EDITION זה מארז שמגיע עם פנים המארז גם בצבע שחור

ומה שאתה הבאת רשום לו BLACK שזה מציין שהמארז בצבע שחור(למרות שאין צבע אחר ממה שאני יודע :-\).

פורסם

אכן אין בארץ את הגרסה Black Edition - תאמין לי שניסיתי וביררתי במלא חנויות.

יש בלבול מסויים והמוכרים בחנויות אפילו לא מודעים לזה שיש יותר מגרסה אחת.

ה-black במקרה הזה כמו שאמר Ego-Maniac הוא צבע המארז.

גם לי יש אותו, הוא מארז איכותי שחבל על הזמן, רק טיפונת יקר.

הוא tool-less כמעט לחלוטין, משמע שאתה לא צריך להבריג כלום חוץ מהברגים לספק הכוח ולדלתות המארז.

הוא גם מאוד שקט ומאוורר בזכות 2 מאווררי 200mm ענקיים למעלה ומקדימה (ועוד אחד של 120mm מאחורה). אתה יכול גם לשלוט על המהירות שלהם ע"י כפתור בחזית המארז.

קיימים פילטרים לאבק בכל מקום.

הוא מרווח ביותר ואין מצב שלא תצליח להכניס אליו אפילו את כרטיסי המסך הארוכים ביותר. בנוסף, הוא טוב מאוד גם לסידור הכבלים.

המארז קיבל המון ביקורות חיוביות באתרים שונים.

רק דבר אחד, בגלל שרובו עשוי מפלדה הוא לא קל בכלל...

לדעתי שווה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

טל, לך יש את ה-black edition או הרגיל? אם כן, אז איך בכל זאת השגת אותו?

דרך אגב בלינק של RSM ששלחתי יש קישור לאתר היצרן ישר למארז black edition (בוודאות: הפנים שחור ויש מאוורר נוסף בצד ולא אופציונלי וכו'), אז אתם אומרים בעצם שהם מטעים או לא מודעים לכך?

פורסם

לא, לצערי אין לי את ה-Black Edition, מאוד רציתי אותו דווקא.

לא ידוע לי שהוא בכלל קיים בארץ.

אל תאמין למה שהם מפרסמים (לא רק לגבי RSM אלא לגבי כל חנות), מדובר בהטעיה, למרות שלדעתי זה לא נובע מרמאות אלא מחוסר מודעות.

מה שקורה זה שהם סתם מעתיקים את המפרט (לפעמים אפילו כולל מק"ט לא נכון) והתמונות מהאתר של היצרן ואפילו לפעמים שמים קישור, אבל זה כי הם חושבים שבגלל שצבע המארז שחור אז מדובר ב-BE.

עריכה:

יותר מזה, מלבד ההבדל בצבע פנים המארז בין שתי הגרסאות, הבדל נוסף הוא שב-BE יש מאוורר LED כחול 230mm נוסף בדלת שמאל (לצורך קירור כרטיס המסך למשל).

גם אם תרצה לקנות בנפרד את המאוורר הספציפי הזה, תצטרך להזמין מחו"ל (אני אפילו לא בטוח שרוב החנויות שולחות לארץ).

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם RSM הרגע ולצערי אתה צודק, אבל הוא ינסה לבדוק עם היבואן אם יש אפשרות להביא אותו.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש את גירסאת ה-AMD של המארז הזה:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1646

מישהו יודע מה ההבדל בינה לגירסה הרגילה? ראיתי שהתאורה בצבע אדום במקום כחול ושיש לוגו של AMD על הפנל הצדדי וכנראה גם שאין מאוורר צידי.

לא בטוח שזה יפריע לי אם אלו ההבדלים היחידים.

תודה מראש

פורסם

גם בשם של המארז הזה יש בעייתיות , גם לגירסת הAMD יש שני מארזים -אחד "רגיל" ואחד BE...

אני גם נמנה עם הבעלים של הSNIPER (הרגיל כמובן) , קניתי אותו ממש כשהוא יצא וכי באותו זמן לא היה את ה932 במלאי.

הוא מארז מעולה כפי שכבר רשמו לך כאן.

לפי מה שאני רואה , ההבדל העיקרי הוא בכך שיש לך דלת עם חלון ולא עם דלת רשת.

לא מצדיק את ההפרש במחיר...

פורסם

לפי מה שידוע לי ההבדלים הם: חלון גדול בדלת הצדדית במקום רשת, לוגו גדול של AMD על החלון בדלת הצדדית, ו-LED בצבע אדום במקום כחול במאווררים.

בנוסף, בגרסה הרגילה יש אפשרות להתקין מאוורר 200mm נוסף או 2 מאווררי 120mm בדלת הצדדית. בגרסה הזאת אי אפשר בגלל החלון.

ההבדל במחיר בין 2 הגרסאות (לפחות ב-RSM) הוא כמעט פי 2 (!) ולכן לדעתי, אין שום סיבה נראית לעין לקנות את הגרסה ששאלת עליה.

עריכה:

XTZ-Mike הקדים אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים