עבור לתוכן

בעיה| במאגרים של אובונטו יש תמונות

Featured Replies

פורסם

אובונטו 10.10 יש לי בעיות עם העדכונים והחבילות הכל נמצא בתמונות ובקובץ סורסים.

אם כבר, אחרי כל פעם במצב שינה אני מאבד את היכולת גלילה בשתי אצבעות יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

ואם כבר שני, יש למישהו איזה פונט מגניב לשולחן עבודה שקיים גם בעברית וגם באנגלית? ואיך אני משנה את התמונה הדיפולטית של התקני דיסק און קי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

השגיאות מכילות לינקים לעדכונים של dapper - שהוא ubuntu 6.06 מלפניי 5 שנים. תנסה להעיף את כל ההערות אל dapper מתוך ה sources

אם התאריך במחשב לא מוגדר נכון המערכת יכולה לחשוב את ה certificate באתר של העדכונים בתור לא אמיתי ולא לקבל עדכונים

תנסה להוריד קובץ sources חדש ממשתמש אובונטו שכן עובד לו (לא יכול לעזור לך, אין לי אובונטו)

מולטיטאצ' - באג, יכול להיות שאם תעדכן הוא יסתדר

אם לא, תבדוק אם יש מודול כמו synaptics וכו שאתה אמור להריץ (ותוסיף אותו למקום המתאים, אצלי ב arch זה etc/rc.conf אצלך יכול להיות משהוא אחר) או הגדרה שאתה אמור להוסיף ל etc/X11/xorg.conf או קובץ בתיקיה xorg.conf.d (בגרסאות חדשות יותר של xorg)

לפניי שאתה מתעסק אם קבציי מערכת תעתיק אותם כך שאם דפקת משהוא אתה יכול להחזיר למצב הקודם

יש כמה פונטים של culmus (ביניהם איזה 2 כתבי יד) ואתה יכול להתקין כל פונט שיש לך בקובץ ttf של וינדוס

יש פונט שאני עשיתי פעם (סאנס, רוחב קבוע לקונסול, קווים דקים, אותיות מרובעות בעברית) אני יכול לחפש אם אתה רוצה

ב KDE אל Arch האיקונים הם ב usr/share/icons וחלק מהעיצוב של הדסקטופ ב usr/share/apps/desktoptheme

אתה יכול ליצור theme נוסף ולהחליף את האייקון שאתה רוצה (פפשוט תעתיק את האחד הקיים ותשנה שם בתוך הקובץ .desktop) ולהחליף את הקבצים של האייקונים. ב KDE לפחות כל אייקון הוא סט של קבצים בגדלים שונים שנמצאים בתיקיות לפי גודל

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה בתשובה!

בנוגע לחבילות...משום מה דאפר היה נשמע לי חשוב :)

התאריך נכון לגמרי.

המולטיטאץ' עובד מעולה רק אחרי הייברנייט הוא מפסיק לעבוד.

פונטים חיפשתי משהו של ווינדוס אבל לא מצאתי אתר שנותר כאלה שהם יפים גם בעברית וגם באנגלית.

בנוגע לאייקונים אני יודע איפה כולם נמצאים, אני מחפש הכוונה לאחד הנכון שאני לא אחליף עכשיו 40 אייקונים ידנית...

אם כבר יש לי מקום לשאול עוד שאלות: בווינדוס הדרייבר רשת הרבה יותר טוב. אני עובד עם wubi. יש דרך להפעיל את ווינדוס ובתוכו להפעיל את לינוקס כדי לנצל את הקליטה של הווינדוס? (Rt3090 אם זה מעניין מישהו...)

פורסם

מולטיטאצ' - יכול להיות איזה שהוא מודול, תשווה lsmod לפניי ואחריי. תנסה גם להרוג את X לפניי ותראה אם הבעיה מתחילה ללא hibernate במקרה הזה / אחריי ואם זה מסתדר

פונטים - יש תוכנת עריכה fontforge (אמורה להיות במנהל ההתקנות) לעריכת פונטים, אתה יכול לנסות העתק הדבק לחלק מהאותיות כדיי לשלב פונטים שאתה רוצה מ 2 שפות

איקונים - תאפשר previews ואתה כבר תזהה אותו. אתה יכול להוריד ולהחליף ערכות נושא, יתכן שיהיו כאלה שהחליפו בהם את האיקון

וינדוס - אתה יכול להפעיל את וינדוס, בתוכו vm כלשהוא כמו vbox, ובתוכו לינוקס. תאמר ביי לביצועים וכנראה גם לזמן סוללה. או שתעלה ndiswrapper אל הלינוקס, הוא מאפשר להפעיל בלינוקס את הדרייבר של וינדוס

פורסם

מצטרף להמלצה על ה Ndiswrapper ^^^, לא ממליץ על הפעלה ב VM כשאתה בנייד.

יש אובונטו אחד שמיועד לעבוד דרך ווינדוס, אני לא זוכר את השם שלו, אבל מה שאני ממליץ לעשות זה :

1. תתקין תוכנה בשם Wicd , מהמאגרים, זה פתר הרבה בעיות הקליטה והתנתקויות.

2. תריץ חיפוש בגוגל עם הדגם של המחשב שלך והשם של גרסת האובונטו שיש לך, יש מאגרים עם רשימות של ניידים, ששם כתוב כל הבעיות הידועות של אובונטו עם המחשב הספיציפי שיש לך, ורב הפעים יש גם פתרונות.

חפש פה:

https://wiki.ubuntu.com/HardwareSupport/Machines/Netbooks

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור הוא פשוט חלש יותר מווינדוס, ndiwraper יעזור לזה?

Wicd רק הרסה...עשתה לי בעיות עם wpa2

וזה לא נטבוק...

פורסם

בהרבה כרטיסים הדרייבר עצמו שנתנו לוינדוס וללינוקס שונים ברמה שלהם, או שלא היה בכלל דרייבר ללינוקס ובנו דרייבר ש "רק עובד" אל ידיי פריצה של הכרטיס

התוצאה שלך תלויה במה גרם מהתחלה להבדל במהירויות

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי חיפוש קובץ האינף שלו צלח ממש עשיתי גיבוי לדרייבר ואז התקנתי אותו דרך אןדיסווראפר...ואין שינוי.

אולי הייתי צריך להסיר את הדרייבר ללינוקס קודם?

פשוט הדרייבר הרשמי ללינוקס הוא 2 בעוד לווינדוס הוא 3 ומשהו...

אין שום דרך להריץ את אובונטו שהותקנה דרך וובי על מכונה וירטואלית? לא מעניינתי המהירות, רק לעדכונים.

פורסם

תבדוק אם אתה יכול ליצור רשימה של העדכונים שאתה רוצה להוריד (לפעמים יש פיצ' ר כזה במנהל התקנות), להוריד אותם בוינדוס אם מנהל הורדות כלשהוא, ולחזור לאובונטו להתקין אותם

אם 2 הדרייברים מותקנים כנראהשאחד מהם עובד, תבדוק איזה (ב lsmod למשל). אתה יכול להעיף דרייבר אם modprobe -vr driver ולהתקין דרייבר אם modprobe -v driver. השינויים ב modprobe תופסים מייד (בלי ריסט) אבל לא נשמרים אחריי הפעלה מחדש של המחשב, modprobe (כמו שהוא נקרא) מיועד לניסוי של דרייברים לראות שהם עובדים, ואם כן אתה מגדיר אותם במקום המתאים במערכת (שונה בכל מערכת)

פורסם
  • מחבר

החכמתי בהסבר :) ידעתי את הקטע עם המודפרוב...מה מודפרוב בלי הפקודה דרייבר עושה? ( modprobe rt2860)

פורסם

התכוונתי כיאלו driver זה השם של הדרייבר modprobe -v rt2860 וכו

ה -v אומר לכתוב יותר דברים למסך, כך שניתן לראות יותר מה קורה שם. הוא לא משפיע אל העבודה של הדרייבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים