עבור לתוכן

בעיית תצוגה עם מסך 10 אינץ' של נייד

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי היא כזו:

אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה.

http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg

פורסם

תעלי את התמונה שוב לשרת אחר, נגיד www.imgur.com

ונסי גם ללחוץ F11 כדי לעבור למסך מלא.

פורסם

תנסי להשתמש בדפדפנים אחרים ...

פורסם
  • מחבר

DaySleeper – אתה תותח על !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה על F11 אכן פתרה לי את הבעיה :yelclap:

ואגב - יש לי עוד שאלה אליך. מה זה אומר מצב מסך מלא? האם לפני שלחצתי על F11 זה נקרא מסך לא מלא? האם כל הבעיה נבעה מזה שהמסך של

ה-10 אינץ' היה קטן מידי מכדי להציג את כל המסך?האם מצב מסך מלא יפתור את אותה בעיה גם בניידים של 7 אינץ' לדוגמא? בתודה מראש.

INFERNo – תודה גם לך על הניסיון לעזור

פורסם

בכיף. מסך מלא בעצם מוריד לך את סרגלי הכלים המיותרים ומציג לך רק את האתר עצמו, אז כן - כל הבעיה היתה בעצם שהאתר היה גדול מדי לרזולוציה של המסך.

אגב את יכולה גם למקסם את התצוגה של הדפדפן ע"י שימוש בתוספים לפיירפוקס שמסתירים חלק מסרגלי הכלים ושורת הסטטוס כאשר הם לא נחוצים.

כנ"ל בווינדוס עצמו.

צירפתי תמונות מסך מהנטבוק שלי (Samsung NC10) כדי להמחיש לך. הבר העליון בתמונה השניה נשלף רק כשעוברים עליו עם העכבר כך שהוא לא תופס מקום.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

DaySleeper – כעת הבנתי מה הכוונה למסך מלא :yelclap:

לגבי הסתרת הטול ברים למיניהם באינטרנט – איזה תוסף או תוספים בפיירפוקס יודעים לעשות זאת?

לגבי הסתרת סמלים בוינדואוז – אני מבינה שצריך תוכנה בשביל לעשות את זה. איזה תוכנה עושה את זה והאם התוכנה הזו עובדת גם על XP או רק על וינדואוז 7?

ושאלה אחרונה - האם לחיצה על F11 תעזור גם במקרה של נייד עם גודל מסך של 7 אינץ'?

נ.ב - יש לך תמונת רקע יפה על השולחן עבודה

ושאלה נוספת להנהלה - לא הצלחתי להבין למה צינזרו את התמונה שהעליתי?

פורסם

DaySleeper – כעת הבנתי מה הכוונה למסך מלא :yelclap:

לגבי הסתרת הטול ברים למיניהם באינטרנט – איזה תוסף או תוספים בפיירפוקס יודעים לעשות זאת?

נסי את:

AutoHideStatusbar

Hide Caption

Hide Menubar

לגבי הסתרת סמלים בוינדואוז – אני מבינה שצריך תוכנה בשביל לעשות את זה. איזה תוכנה עושה את זה והאם התוכנה הזו עובדת גם על XP או רק על וינדואוז 7?

את מתכוונת ל taskbar? אם כן אז אין צורך בתוכנה. תעשי עליו מאפיינים תבחרי להסתיר אותו. כשתעברי עליו עם העכבר הוא יחזור.

ושאלה אחרונה - האם לחיצה על F11 תעזור גם במקרה של נייד עם גודל מסך של 7 אינץ'?

לחיצה על F11 תעבוד. אם היא תעזור? לא בטוח, תלוי ברזולוציה. נסי ותראי.

נ.ב - יש לך תמונת רקע יפה על השולחן עבודה

תודה 8)

ושאלה נוספת להנהלה - לא הצלחתי להבין למה צינזרו את התמונה שהעליתי?

זה חלק מהגדרות הפורום וזה נעשה בצורה אוטומטית כשכתובות אינטרנט מסויימות מוכנסות.

פורסם
  • מחבר

DaySleeper היקר - אני מודה לך מקרב לך. אתה ענק !!!! :yelclap:

פורסם

I am O0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים