עבור לתוכן

מחפש פתרון יצירתי לבעיה של זרם מהאוזניות

Featured Replies

פורסם

ככה. יש לי מחשב נייד ACER ישן כלשהו. למחשב אני מחבר אוזניות, וכשהוא מחובר לחשמל אני מקבל זרם מהאוזניה הימנית. האוזניות הם אוזניות יקרות של סנהייזר, ואני מאוד אשמח להמשיך ולהשתמש בהן. הן גם גדולות ולא ניתן להלביש עליהן ספוג. חשוב לומר שבעבר הסרתי את קו הארקה של המטען, כדי לקבל חוט יותר דק עם שני גידים, ולא הכבל העצום המקורי. אני מניח שסוג של פתרון יהיה להשתמש בכבל עם הארקה, אבל אני מחפש משהו דק. הכבל המקורי היה קצת יותר גדול מכל המחשב :\

פורסם

בספק יש קבלי סינון, נגדים לפריקה של הקבלים האלה ואוליי גם כמה ואריסטורים מהכניסה של ה AC לאדמה + לפעמים מה 320 VDC (אחריי המיישר במתח גבוה) לאדמה. תעיף את כולם

או שתמצא כבל דק יותר אם אדמה, מחשב נייד לא צריך יותר מ 0.3 mm^2 במתח גבוה

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את מה שאמרת (על ספק אחר. לא בא לי לפתוח ספק יצוק חדש...) אם כי לוריסטורים התנגדות גבוהה מאוד. מה שכן, אני אנסה לנתק את ה- של הספק מהחיבור להארקה.

אגב, אם אני מרגיש את זה באוזן, לדעתי מדובר על הפרש פוטנציאלים של 50V לפחות.

פורסם

ה - של ה DC במתח גבוה מחובר דרך קבל ולא ישירות. הזרםם דרך הקבל ולפעמים דרך נגד פריקה שמוסיפים לו הוא מה שאתה מרגיש

ואריסטורים בהדרגה מתדרדרים וההתנגדות שלהם יכולה לרדת. אם ואריסטור נפרץ בגלל קפיצת מתח (ולא יפיל אף מפסק או פיוז כי אין חיבור אמיתי לאדמה) אתה יכול לקבל גם 240 V לפנים לאוזן

פורסם

אחד הדיונים הרצינייים והמצחיקים שפגשתי

כמו שנאמר קח כבל דק ...

240V לאוזן זה חתיכת jumpstart למוח

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא כבל דק עם שלושה גידים, וגם התקע זה בעיה. תקע בלי הארקה הוא קטן, לעומת תקע עם 3 פינים, שהוא ממש עצום. והמחשב אמור להיות נייד.

פורסם

אילו אוזניות יש שלך ..

יש להם גוף מברזל ? שים קצת לקה וזה יבודד אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים