עבור לתוכן

תוכנת הורדה חדשה. Bittorrent. טובה???

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים שווה הורדה? עדיפה על MIRC וEMULE??

• תגובות 56
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תוכנה מצויינת, המינוס היחיד שלה היא שהיא לא עובדת על מנוע חיפוש אלא בשיתוף לינקים לקבצי torrent.* שהם מין לינקים לקובץ שאתה רוצה.

אני כמובן לא אתן לך פה את האתרים מכיוון שכל תוכנם הוא Warez, אך אני כן אתן לך לינק לקליינט המועדף עליי כרגע, ++BT.

בסה"כ אם אתה יודע שפת תיכנות, אין שום סיבה שלא תהנה מהתוכנה הזאת בצורה הטובה ביותר, היא במקור מגיעה אלינו ממערכת לינקס, זאת אומרת שהקוד מקור מופץ חופשי באינטרנט לכל הדורש.

פורסם

מה אתם אומרים שווה הורדה? עדיפה על MIRC וEMULE??

ממתי mIRC זאת תוכנת "הורדה" \ "שיתוף קבצים" \ Whatever ?

for that matters, אין כמו חיבור ישיר (ומהיר מאוד) לבחור נחמד עם T3 שלא מאפשר ליותר מ- 5 אנשים להוריד ממנו...

הבעיה היא, רק, להתחבר אליו (לחכות שעות בתור, וכו', ואז לגלות שיש לו הגבלה למהירות מינמלית של 150KB/s..)..

אבל - גלשתי לתחומים יותר מדיי.. אפורים..

פורסם

קודם כל אני משתמש בה כבר שנה....

כנס ל- -צונזר- [הורדות כמו NAV2004, משחקים לXBOX ועוד נחשבים חוקיים?]

יש שם הורדות חוקיות פשוט תסתכל שם זה חוקי

לפעמים הדברים שם לא עובדים (זה מן לינקים כאלה) תעשה PROPERTIES ללינק תעתיק תURL שלו ושים את זה בביטורנט שלך

דרך אגב אתה משתמש ב-0.5.4 או בתוכנה המקורים המסריחה האפורה הזאת..? 0.5.4 היא דומה קצת לקאזה

יש לי המלצה על תוכנת Bittornt דומה בשם [shadow=red,left]SHAREAZA[/shadow] שהיא עובד על ביטרונט בשיתוף זה מדהים אם תיתן לה זמן היא לאט לאט תגיע למהירות של 200 קילובייט לשניה ויש בה אפשרות של FIND MORE SOURCES שזה מה ששולט...

היא עובד עם EDONKE EMULE ועוד כמה תוכנות חוץ מביטטורנט ויש בה גם מנוע חיפוש....

פורסם
  • מחבר

תוכנה מצויינת, המינוס היחיד שלה היא שהיא לא עובדת על מנוע חיפוש אלא בשיתוף לינקים לקבצי torrent.* שהם מין לינקים לקובץ שאתה רוצה.

אני כמובן לא אתן לך פה את האתרים מכיוון שכל תוכנם הוא Warez, אך אני כן אתן לך לינק לקליינט המועדף עליי כרגע, ++BT.

בסה"כ אם אתה יודע שפת תיכנות, אין שום סיבה שלא תהנה מהתוכנה הזאת בצורה הטובה ביותר, היא במקור מגיעה אלינו ממערכת לינקס, זאת אומרת שהקוד מקור מופץ חופשי באינטרנט לכל הדורש.

למה אם אני לא יודע שפת תיכנות אז אני לא יצליח להשתמש?!

פורסם

ממתי משתפים? ???

פורסם

גם אני שמעתי עליה בתור "תחליף" ו"שילוב" כי האימיול מאוד מדויק והכל שם סבבה אבל המהירות על הפנים......

קאזה יש מהירות נחמדה אבל לא תמצא את מה שאתה מחפש....המון FAKE....

ואממ אמרו לי שזה שילוב מבחינת מהירות כלומר שאתה ישר מתחיל להוריד בסביבות 15K+ והמהירות רק עולה וזה.

נשמע כמו גן עדן...:) זה נכון ?

פורסם

איך הגירסא שהבאת לעומת הגירסא של LionNetwork ? פשוט אני לא מכיר את התוכנה ואני מתלבט מה להתקין......

יש בה "חוק" כמו באימיול שאתה לא אמור להיות מסוגל להוריד בלי לשלוח ?

פורסם

ואו, :o :o בדרך כלל אני לא מגיב, אבל, כואב הלב לאות אייך אתם הפרימטיבים משיגים סרטים ומשחקים.

:-[

אין ולא היה או יהיה כמו שרת פרטי,10mb מאיזה בחור טוב בשוודיה או בדנמרק. או FXP, אבל פשוט אין תחליף לשרת פרטי.

אבל טכנית, אני הפרימיטיבי פה. ;)

פורסם

טוב אני חושב שהבאנו את הקטע שיש אנשים שיש להם קו פרטי......אז סבבה לכם תהנו , לנו אין.....

אם בא לכם לשתף אז בכיף , אם לא אז....למה לעצבן ?

פורסם

צונזרה הודעה לאתר עם הורדות לא חוקיות

פורסם

למה אם אני לא יודע שפת תיכנות אז אני לא יצליח להשתמש?!

אני אומר, שאם היית יודע שפת תיכנות היית יכול לשפר אותה לפי הנוחיות שלך...

Micahell bet. - מה אתה רוצה בידיוק להגיד בזה? גם לי יש פרוטקציות שעבדתי שנה וחצי בשביל להשיג, אז? אני משתמש גם בזה וגם בזה.

מה אתה רוצה בידיוק?

אז יופי, לימדו אותך לעשות FXP, אז? לפרוץ IIS אתה יודע? מה בידיוק אתה תרמת לסצינה? כלום.

אז אתה מוזמן לשתוק בבקשה ולהפסיק להתלהב כמו ילד קטן.

פורסם

איך הגירסא שהבאת לעומת הגירסא של LionNetwork ? פשוט אני לא מכיר את התוכנה ואני מתלבט מה להתקין......

יש בה "חוק" כמו באימיול שאתה לא אמור להיות מסוגל להוריד בלי לשלוח ??

פורסם

אני רוצה להגיד בזה שאני מקושר וכואב לי לראות אנשים שמשתמשים באי מיול, תוכנה עשקנית ממש.

ולא אני לא יודע לפרוץ, תיכף תספר לי שאתה יודע, ולא למדת בכלל!(או שכן לימדו אותך)

בכל מקרה, אני תרמתי את חלקי, אף אחד לא מקושר בחינם.

פורסם

אני רוצה להגיד בזה שאני מקושר וכואב לי לראות אנשים שמשתמשים באי מיול, תוכנה עשקנית ממש.

ולא אני לא יודע לפרוץ, תיכף תספר לי שאתה יודע, ולא למדת בכלל!(או שכן לימדו אותך)

בכל מקרה, אני תרמתי את חלקי, אף אחד לא מקושר בחינם.

למה אתה מתכוון שאתה מקושר? לא הבנתי למה אתה מתכוון.

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים